Sapık bir babanın evladı olmak hakkında!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşlerim var erkek var birde ablam var ablam evli ablamda maalesef sapıklğa maruz kaldı ama ablam atlattı gibi çünkü hiç babama kinli görmüyorum onu evli çocuğuda var erkek kardeşim zaten hiçbri şey demiyor ona nasıl söyleyim söyleyemem. Ablam da işte iyi gibi şuan ben aynı evin içinde bulunduğum için duygusal boşluğa düşüyorum ablam çok şükür evlendi kurtardı kendini güzel bir meslek sahibi

Neler okudum ben ablacım ya. Rabbim tez zamanda cezasını versin o mahlukun
bende çok istiyorum gerçekten içim soğusun istiyorum artık oh be çektiğim sıkıntılara değsin demek istiyorum o günü de bekliyorum bekleyeceğim.

Siz bu şartlarda inancınızı olduğu gibi bırakıp bir adım atın verdiğimiz kişilerle iletişime geçin. Allahı yaratıcıyı sorgulayıp burada yazacağınıza onlara yazın lütfen. 23 yaş az değil, ne çocuklar görüyoruz seslerini çıkarıp haklarını alıyorlar siz de alacaksınız.

Ablanıza danışıp anlatsanız olur mu? Ablanız eğitimli anlayışlı bir insan mı arkanızda durur mu? Bu da önemli.

Erkek kardeşinize ustu kapalı sorabılırsınız ya da gozlemlesenız ıyı olur. Tacız sadece kadına yapılan bir şey degıl ne yazık kı sistematik şekilde erkeklerde buna maruz kalabiliyor

Çok üzüldüm. Peki bu istismara sadece siz mi ugradiniz, kardeş var mı? Şikayet ettiniz mi?
ablam maalesef bu tarz şeylere maruz kaldı ama ablam şikayet falan etmez evli çocuğu var ablamda aynı benim gibi kimseye anlatamadı yani ben öyle düşünoyrum kendi aramızda bile konusmadık ki nasıl konusalım inanın çok zor zaten ailede iletişim yokki biz doğru düzgün dert nasıl anlatılır nasıl çözüm bulunur öğrenemedik en azından ben öyle içimizde yaşadık

İlk ne zaman oldu bu olay? Ve olduğunda size nasıl yaklaştı yani ne diyerek yaklaştı? Gel kızımı seveyim diyerek mi taciz etti yoksa direk mi geldi?

Doğruysa Allah adı baba olan ama babalıktan nasibini almamış yaratığın da annenizin de belasını versin. Annenizin severek evlenip evlenmemesi ile ne ilgisi var? İnsan yavrusunu her türlü tehlikeden korumak için yırtıcı hayvan gibi atlar üstüne. Babanızı sevmeyince evlat evlatlıktan çıkmıyor ya. Ama analık babalık vasfı olmayanların elinde çok yavru telef oluyor maalesef.

Üçe beşe bakmadan bir iş bulup çıkın o evden. Ananızı da babanızı da çıkarın hayatınızdan. Gerekirse bir göz odanız olsun ama güvenle yaşayacağınız bir ev bulun kendinize.

Ablanıza danışıp anlatsanız olur mu? Ablanız eğitimli anlayışlı bir insan mı arkanızda durur mu? Bu da önemli.
maalesef anlatamam ben bunu yapamam inanın çok zor benim için çok utanıyorum bir daha onun yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum ben sadece beni tanımayan bu siteden size danışmak istedim kendimi rahat ifade etmek için beni gerçek hayatta görseniz zaten hemen hissedersiniz bu kadın içine kapanmış içine atmış diye

Beyan esastir, annenizide babanizida savciliga sıkayet edip koruma talep edin sizi bir siginma evine yerlestirirler adresinizide kimseye vermezler.
Meslek edinirsiniz iş bulmaniza yardimci olurlar.
Hayatinizi kurmanizi saglarlar, rezil olurum oluruz diye düşünmeyin susmayın.
Bizlere ögretilen namus kavramları caninizdan, psikolojinizden sagliginizdan daha onemli değil.

tabiiki aslında kendimi çok geç kaldığımı hissediyorum keske olaylar yaşandığı zaman sıcağı sıcağına yapsaydım
Neye geç kaldın canım? Lisedeymişsin öncesinde de sistematik taciz ve anne tarafından normalleştirme, evde iletişimsizlik ve imkansızlık varmış. Yani o yaşlarda o koşullarda elin kolun bağlıymış gibi hissetmek çok normal. Senin yapacağın şey destek verecek insanlara, ki bunlar toplumca bilinen belli kimliğe sahip kişiler olmalı ya da kadın sığınma evlerinde kalmalısın bir müddet. Zaten o süreçlerde iş bulursun yavaş yavaş hayatını düzene koyarsın. Yine güvenilir kadınlarla ev arkadaşlığı sağlasalar ve iş bulmana yardımcı olsalar yeter zaten. O adam evdeyken evde olmamaya, yalnız kalmamaya çalış şimdi. Eğer yeltenirse evden hemen kaç, polis çağır.

çok üzülüyorum hep böyle şeyler aklımdan geçiyor neden diye başka aileler çok mutlu gerçekten birbirine sarılıp yanaklarından öpen o aileler varya öyle bir içim gidiyor ki

Kendinizi suçlayan düşünceleri bırakıp kendinizi kurtarmaya bakın. İnşaallah küçük erkek kardeşin yada kız kardeşin yoktur? Bu sapıkla yanlız kalmalarını düşünmek dahi istemiyorum.

İlk ne zaman oldu bu olay? Ve olduğunda size nasıl yaklaştı yani ne diyerek yaklaştı? Gel kızımı seveyim diyerek mi taciz etti yoksa direk mi geldi?
yok öyle gel kızım seveyim falan demezki babam öyle sözcükler kullanmıyor ailem maalesf. ilk hatırladığım kadarıyla ilk okul veya ortaokul zamanımda sürekli kalçamı sıkma huyu vardı maalesef ben çok rahatsız oluyordum ama işte belli etmiyordum öyle duruyordum yerimde sürekli kalşamla ilgili bir espri yapardı kasan güzel tarzında belki bunu söylemek size anlatmak yanlış ama yani bilmiyorum anlatmazsam da atam anlayamazsınız durumumu diye detaylandırmak zorunda kaldım..

aslında düşünmüştüm eskiden kadın sığınma evine gitsem diye ama işte cesaret edemiyorum olmuyor sadece düşüncede kalıyor

ben şöyle düşünmüştüm hani sevmediği bir adam oldugu için onun çocuklarıyız ya bizde o yüzden sarılmak fln istemediğini söyledi diye düşünüyorum yani sonuçta ne bileyim insan evladına sımsıkı sarılmak istemez mi ben ne zmn sarıldığımı hatırlamıyorum lisede yurtta arkadaşlarım hep ailesiyle konuusrdu ben çok özenirdim bende annemle böyle konussam ablamla böyle konussam diye ama işte maalesef olmadı

Neden yüzüne bakamazsın? Kendini böyle suçlama allah aşkına. Bunu sormamın nedeni benimki aile içi mesele değildi ama 18 yaşımın altındayken talihsiz bir olay yaşadım. Bir cinsel ilişkim olmuştu ve kötü etkilemişti. Ablama anlattım. Ablamla bu konuları şimdi rahatça oturup konuşabiliyorum. 36 yaşında ve eğitimli bir insan sizin ablanız gibi evli. Hiçbir kötü söz kötü tepki almadım. Aileme de asla söylemez böyle şeyleri. Anlayışlı mı diye sormamın sebebi bu. Diğer türlü ise kötü tepkiyle karşılaşacaksanız hiç söylemeyin. Yaşıt sayılırız bak bende 20 yaşındayım. Sessiz kalma. Destek alacağın insanlar çevrende olsun hep. Ablan dediğim gibi anlayışlı ve eğitimli bir insansa lütfen ne hissettiğini paylaş cesaret edip. O da aynı şeyleri yaşamış dediğine göre. Lütfen susma. Ona anlatamazsan yorumlarda bazı kişiler ulaşman gereken bazı isimleri yazmış onlara yaz onlara danış. Bir yandan kanıt toplamaya çalış mutlaka. Kamera ile çekebilirsen çek, sözlü olarak da taciz ediyorsa ses kaydını açık tut. Lütfen susma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…