- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bunun mudahalesi tedavi olmak sanirim.Ona da yanasmaz diye tahmin ediyorumKuzeninizin yaptıklarını görmezden gelerek daha beter hale gelmesine vesile oluyorsunuz. İşlediği kabahatlerden suçlardan ceza almaz ise yarın birine tecavüz edip yırtarım paçayı şeklinde düşünmesi işten bile değil. Bugün eve gelenden çalar yarın gasp eder, öbür gün kuyumcu soyar. Acil müdahale edilmeli.
Hapse girmek istemiyorsa tedavi olmaya yanaşmalı. He tedavi olmayacaksa sonu iyi değil.Bunun mudahalesi tedavi olmak sanirim.Ona da yanasmaz diye tahmin ediyorum
Bu aralar biraz fazla konu actim turlu sebeplerden.Ama bu biraz daha farkli arkadaslar.
Benim 23 yasinda erkek bir kuzenim var.Bu kuzenimle ilgili cok onceden bir konu acmistim yanlis hatirlamiyorsam.Bizim ust katimizda oturuyor.Teyzemle amcamin oglu.Ailesi okadar iyi temiz kalpli merhametli caliskan insanlardir.Ama bu kuzenim tam tersi.Hic ama hic ise girip calismaz surekli amcami somurur.Amcam da vermezsem baskasindan calar diye dusunerek fazlasiyla verir harcligini.Ama cok canlari sıkkın ve mutsuzlat bu konuda.
Geleyim asil konuya.Bu kuzen onceden abimin fotografini kullanarak sosyal hesapta sahte bir profille cinsel icerikli konusmalar yapmisti.Nereden anladigimi da soyleyeyim.Benim telefonuma onay kodu gonderiyordu benden bu kodu istiyordu.Ben de nedir ne degildir diyerek girdim baktim ki neler goreyim.Annemi be....rdim kiz kardesimi(kiz kardesi yok) bec....dim.Ve daha bir suru sey.Soyle yaptim boyle yaptim.Bunu teyzemlere soyledim ama o anne kismini falan diyemedim.Cunku cok seviyorum ve mahvolur diye diyemedim.Arada benim pc yi alirdi ordan da girmis acik birakmisti.
Neyse biraz once teyzemin telefona mesaj geldi onay kodu.Kuzen annesini ariyor kodu gonder diye.Ben de teyze sana diyeyim bu cok kotu seyler ceviriyor verme birdaha dedim.Hatta dur girip gostereyim dedim numarasi ve o kodla giris yaptik.Bir suru fotolar atilmis mesajlar.Teyzem gordu cok kotu oldu.Ve bu kuzenin calma gibi bir huyu da var.Ne zaman misafir gelse birseyleri kayboluyor.Teyzemlerin iyi niyetini gorup geliyorlar onlarda onlari boyle mahcup ediyor.Bizim de cok seyimiz calindi ama teyzemle amcam isin icinde olunca ustunde durmamaya calistim.Bu aile cok uzgun.Ne yaptik da bu boyle oldu diye.Asla hicbir seyi eksik edilmezdi.Okumadi liseyi birakti.Bu cocugun aklini fikrini yerine getirecek bir sey yok gibi.Amcam ve teyzem icin cok uzuluyorum.Kuzenimin de kendini boylesine pis seylere surukledigi icin cok ofkeliyim.
Bence suç teyzen ve amcanda bi insanın her istediğini yaparsan işte böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?