Sapik kuzen

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Bu aralar biraz fazla konu actim turlu sebeplerden.Ama bu biraz daha farkli arkadaslar.
Benim 23 yasinda erkek bir kuzenim var.Bu kuzenimle ilgili cok onceden bir konu acmistim yanlis hatirlamiyorsam.Bizim ust katimizda oturuyor.Teyzemle amcamin oglu.Ailesi okadar iyi temiz kalpli merhametli caliskan insanlardir.Ama bu kuzenim tam tersi.Hic ama hic ise girip calismaz surekli amcami somurur.Amcam da vermezsem baskasindan calar diye dusunerek fazlasiyla verir harcligini.Ama cok canlari sıkkın ve mutsuzlat bu konuda.
Geleyim asil konuya.Bu kuzen onceden abimin fotografini kullanarak sosyal hesapta sahte bir profille cinsel icerikli konusmalar yapmisti.Nereden anladigimi da soyleyeyim.Benim telefonuma onay kodu gonderiyordu benden bu kodu istiyordu.Ben de nedir ne degildir diyerek girdim baktim ki neler goreyim.Annemi be....rdim kiz kardesimi(kiz kardesi yok) bec....dim.Ve daha bir suru sey.Soyle yaptim boyle yaptim.Bunu teyzemlere soyledim ama o anne kismini falan diyemedim.Cunku cok seviyorum ve mahvolur diye diyemedim.Arada benim pc yi alirdi ordan da girmis acik birakmisti.
Neyse biraz once teyzemin telefona mesaj geldi onay kodu.Kuzen annesini ariyor kodu gonder diye.Ben de teyze sana diyeyim bu cok kotu seyler ceviriyor verme birdaha dedim.Hatta dur girip gostereyim dedim numarasi ve o kodla giris yaptik.Bir suru fotolar atilmis mesajlar.Teyzem gordu cok kotu oldu.Ve bu kuzenin calma gibi bir huyu da var.Ne zaman misafir gelse birseyleri kayboluyor.Teyzemlerin iyi niyetini gorup geliyorlar onlarda onlari boyle mahcup ediyor.Bizim de cok seyimiz calindi ama teyzemle amcam isin icinde olunca ustunde durmamaya calistim.Bu aile cok uzgun.Ne yaptik da bu boyle oldu diye.Asla hicbir seyi eksik edilmezdi.Okumadi liseyi birakti.Bu cocugun aklini fikrini yerine getirecek bir sey yok gibi.Amcam ve teyzem icin cok uzuluyorum.Kuzenimin de kendini boylesine pis seylere surukledigi icin cok ofkeliyim.

Kizlar sizce doktora gitmeye ikna olur mu?Ben biliyorum asla gitmek istemeyecektir.Cunku kimsenin bunlari bildiginden haberi yok okadar da zeki.Ama bunu teyzemlerle konusacagim doktor meselesini.

Kuzeninizin yaptıklarını görmezden gelerek daha beter hale gelmesine vesile oluyorsunuz. İşlediği kabahatlerden suçlardan ceza almaz ise yarın birine tecavüz edip yırtarım paçayı şeklinde düşünmesi işten bile değil. Bugün eve gelenden çalar yarın gasp eder, öbür gün kuyumcu soyar. Acil müdahale edilmeli.

Bunun mudahalesi tedavi olmak sanirim.Ona da yanasmaz diye tahmin ediyorum

Ya tedavi ya polis ikisinden birini seçmek zorundasiniz
ailenin de bu konuda daha baskıcı olması gerekiyor
vah benim oğlum ah benim oğlum diye olmaz bu işler
belki misafir gelen çocukları bile taciz ediyordu
ayrıca sosyal medyada bu tarz hesaplar gittikçe artmakta bu sapkinlar evdeki aileden kadınların fotoları gizli paylasip
oradaki insanlarla pazarlık bile yapabiliyorlar
Acilen önlem alınmalı

Ne tedavisi yapmayın bu adam bildiğin suçlu. Evinden eşya çalıyor sizin kimlik bilgilerinizle işler çeviriyor. Bir kaç yıla adınıza çekilmiş kredileri ödemeye baslarsiniz. Size önerim polise şikayet edin dava açın hapse attrin. Mümkünse ömrünü hapiste geçirsin. Bu adam tedavi ile duzelmez. Birilerinin canını yakmadan önlem alin

Hasta bildigin doktora goturun

Ayrı ev açsınlar ona işe girip kendi kendine yetmesi gerektiğini söylesinler. Sorumluluk almazsa böyle her istediği yapılırsa iş nanay

Sözün bittiği yerlerden biri olsa gerek bu nokta.
Kuzenin yerine ben utandım resmen.
Kesinlikle ve kesinlikle bi psikiyatrdan destek almalı. Ki ben hiç sanmıyorum yaptıklarını kabul edip bide gidip bunları uzmanla paylaşacağını. O yüzden aileden biri gitsin tek tek anlatsın durumu. Belki bi yol gösterir psikiyatrist.

Benim teyzemin oglunda da vardi bazi pis isler ama sapiklik anlaminda degil. surekli para isterdi sabahlara kadar icerdi. beni bile dolandirdi ses cikaramadik. abimin dugunu vardi biz gelemicez paramiz yok diye beni aradi. durumlari da iyiydi aslinda benim salakligim oldu biraz! sonra ben bilet paralarini yolladim meger oyle bisey yokmus benden aldigi paralarla ayakkabi falan almis annesine de soylersen kendimi öldürürüm demis. Evlat iste kendine bisey yapar diye korkuyorlardi malesef para vermezlerse ordan burdan borc para alip babasini rezil ediyordu mecbur veriyorlardi. Dusunuldugu kadar kolay degil yola getirmek Allah yardimcilari olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…