- 13 Eylül 2015
- 21.898
- 68.796
- 598
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Pelin,o dediğin seviyeya işte tuhaf geldi bana, bir nedenle açılabilecek bir kapının ardında, gündüz vakti, akraba evinde, kızıyla farklı münasebetlere girecek kadar gözü dönmüş bir adam şimdiye kadar açık verirdi diye düşündüm.
siz yine kızların ağzını arayın, direk söylemezler ama bişey varsa renk verirler.
Babam hala uzanırken gel beraber yatalım der bazen.. en sevdiğim şeydir babamla uyumak.. kızım babasıyla yatar uyur,sarılır vs vs.. olayda farklı durumda olabilir tabi olamaz diyemeyiz neler duyuyoruz bu konuda ama sizin babanızla ilişkinize bakarak kesin bişey var demekte yanlış. Sizin baba kız ilişkiniz biraz soğuk bence.
Kesinlikle bişey yoktur demiyoruz zaten,adam o anda külotlu olmasada hoş olmayan şeyler yapıyor olabilir. Eşim boxerla yatar ve kızımda yanında yatar,eşim sapık mı yani ? Adam doğru yada yanlış diyemeyiz sdece bunun için.. kızları yoklayıp olayın üstüne gitmek lazım.bende babamla çok yattım ama hiç bir zaman külotlu değildi. elbette hiç birşey olmayabilir ama gündüz vakti odaya çekilip uyumak hem kızı ne alıyor yanına dinlensin madem yalnız.. benim burnuma kötü kokular geldi.
Kesinlikle bişey yoktur demiyoruz zaten,adam o anda külotlu olmasada hoş olmayan şeyler yapıyor olabilir. Eşim boxerla yatar ve kızımda yanında yatar,eşim sapık mı yani ? Adam doğru yada yanlış diyemeyiz sdece bunun için.. kızları yoklayıp olayın üstüne gitmek lazım.
Pelin,o dediğin seviyeolmasa da neler duyuyoruz,en hafifi bile olsa o çocuğun aklı erdikten sonra yaşayacağı azabı hayal edebiliyor musun
Belki sıcaktır adam öyle rahat ediyodur nebileyim :) misafir evinde taciz daha zor olasılık bence ama herşey olabiliyor malesef,kızları iyice sorgulamak lazım.. inşallah konu sahibi yanılıyordur..gündüz vakti misafir evinde külotlada yatılmaz ki.. eşiniz niye sapık olsun yahu.. bu olaydaki durum normal değil.
bence adam sırf rahat taciz edebilmek için misafirliğe gitmiş. çok mu ütopik düşünüyorum belki ama var böyleleri..
Boş bulundum ve yanında kızı olması cesaret verdi. Aslında baya zaman geçti belki de suphelenip girdim emin değilim.Resmen yakalamaya girmissin adami.
Ayip bi sey adamin yattigi odaya girilir mi
Yok bize gelmeleri gerekiyordu zaten başka bi nedenle. Biz derken annemin evi aslında nasılsa artık akrabam olduğu ortaya çıktı. Yemek hazırlıyorduk ben yemege kadar dinleneyim dedi.gündüz vakti misafir evinde külotlada yatılmaz ki.. eşiniz niye sapık olsun yahu.. bu olaydaki durum normal değil.
bence adam sırf rahat taciz edebilmek için misafirliğe gitmiş. çok mu ütopik düşünüyorum belki ama var böyleleri..
InsAllah.Belki sıcaktır adam öyle rahat ediyodur nebileyim :) misafir evinde taciz daha zor olasılık bence ama herşey olabiliyor malesef,kızları iyice sorgulamak lazım.. inşallah konu sahibi yanılıyordur..
Gündüz vakti yanında kızı var ve benim nikahı düşmeyecek sekılde yakınım. Yine de evet yanlis.Adam belki pantolonla rahat yatamamıştır ondan çıkarmıştır deyip iyiyi düşünmeye çalışıyorum. Ama sizinde kapıyı çalmadan odaya girmeniz garip geldi açıkçası.
Yok bize gelmeleri gerekiyordu zaten başka bi nedenle. Biz derken annemin evi aslında nasılsa artık akrabam olduğu ortaya çıktı. Yemek hazırlıyorduk ben yemege kadar dinleneyim dedi.
Gündüz vakti yanında kızı var ve benim nikahı düşmeyecek sekılde yakınım. Yine de evet yanlis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?