Sapık mıyız biz?!!?? Bu nasıl zihniyettir!!

Yahu tacizci aile bireyleri var tamam,pedofiliyi kimse inkar etmiyor,ama herkes de sapik degil yani. Anne cocuguna karsi kotu bir niyet sezdiyse balkonda sigara tutturmez, o evde bulunmaz bir kere. Koca da mal gibi bakmaz karisi elalemi fircalarken, alir cocugunu gider. Konu sahibi sizi ve esinizi haksiz bulanlara aldirmayin

Zaten o çocukla konuşmaya da çekindim hala çekinirim 4 yıl oldu. Gerçekten kendimden şüphelendim. O yolculuk zulüm gibi geçti bana. Yetmezmiş gibi bir de sabahında uyarı aldım.
Neyin korkusunu yasiyorsunuz ne demek istiyorsunuz deseydin.
Cocuk istemis almissin kucagina bu sapiklikmi oluyor.
Ya da onlarin dusunce yapisindami sapiklik var.susup boyun bukmeseydiniz ben olsam yaygara koparirdim bana sapik muamelesi yapilsaydi:/

Ya ben hiç yadırgamadım öyle konuşmasına konu sahibi eminim o kadının bakışlarına maruz kalmıştır yeğenini severken falan, bide çocuk gelişimi mi psikolojisi mi okudum dedi bi yerde bu yüzden belli ki bilinçli ve hassas.
Ben bir çok kişi gibi ikileme düşmedim halasına bunları diyen kadın ne tepkiler vermiştir öncen saçma sapan abisine sorup bi sorun varmı yok mu diye sormak abes gelmedi gercekten

Yani bir de bu var. Tacizci diye şüphelendiği kişiyle görüşmez bir kere insan. Çocuğunu halasının eniştesinin kucağına ver, balkonda tüttür sonra gel cıngar çıkar. Haklı hiç bir taraf göremiyorum bende.

Ben hala olmak için can atıyorum. Yeğenimi sevdirmeyecek gelinin belinden suyu alırım...

işte aradığım görümce galp galp

Daha dün maaile beraberdik ... Büyük enişte işten gelince oğlum koşup sarıldı ... yere devirmek (enişte çok göbekli:) onu sözde devirdiğini sanmak büyük eğlence) için .

Vaay demek güreş istiyorsun bekle hele elimi yıkayıp geliyorum dedi enişte .... 5 dk boğuşup eğlendiler ...

Bizde keyifle izledik koca göbekle o hallerini .

Şimdi ben mi duyarsız anneyim ?

Enişte mi sapık?

Eşim mi salak ?

Hiç biri değil . 40 yaşına geldim geliyorum .

Ailemi iyi tanıyorum .

Benim örneğimin geneli yansıtmadığını bildiğim gibi , toplumdaki örneklerinde bizimm keyifli aile toplantılatımıza gölge düşürmesine mahal verecek paranoyaklıkta olmayacağımı biliyorum .

Ne enişteye oğluma bir daha böyle dokunma derim ...

Ne enişte bize sürekli oğlunuzla böyle oynuyoruz ama rahatsız değilsiniz değil mi der ...

Ne eşi ben zaten dikkat ediyorum ikisi asla aynı odada tek kalmaz der....

Bu üç cümlede bana göre ürkütücü .

Bu üç cümleninde kurulmasına mahal bir durum varsa zaten görüşülmez ...

Benim de küçük bir kızım var ve bu kadarı da pes. Bahsettiği kişi halasi ya ne dokunmamasi. Sizin tek hatanız haddini bil deyip onu susturacaktiniz

O kadar güzel anlatmışsınız ki bu tamamen aile ile aile bireyleri ile alakalı bir durum bence bir çocuğa karşı sapkın düşünceleri olan bir insan diğer insanlarla da tamamen normal olamaz bence böyle insanları da çevremizde bulundurmamak en güzel önlemdir.Ben de böyle bir aile de sevgiyle büyüdüm ama yabancılara karşı nasıl davranmam gerektiğini de bildim bunu öğretebilmiş bir ailem olduğu için de çok fazla şükrediyorum.

Isim vermeden yazdiginiz uye olarak
1. Yarin obur gun herkes bana sarkiyor demek ne alaka
30 yasindayim omrumde bir kere bile biri bana bakti kur yapti demedim
Sap saman mevzusu
Sapik dedigimiz adamlar zaten yetiskin birine bunu yapmaktan cekinir. Cocuklar engelliler, yaslilar, ve hayvanlar hedeftir

Esim kiskanctir herkesle aramda mesafeme dikkat etmemi soyler ben kendimi bildigimden koruyacak bir yastada oldugumdan gayet disa donuk karsi cinsle arkadaslik kuran biriyim
Bu konudada kendime guveniyorum
Cunku artik kendimi koruyabilecek ve karsi cinsle aramda saglikli bir iliski arkadaslik kurabilecek yastayim

Ama cocuklar savunmasiz kendi bizzat tecrubelerimden onlari koruyum dedim diye doktora gitmem gerekiyor
Off damdan dusenin halimden damdan dusen anlar
Kimse olmaz abartiyorsun demessin abartsin ki olmasin
Kiii sizde abartiyormusunuz eee benimle alip veremediginiz nedir
Hani dediginiz gibi olsam bende kendimden suphe ederim
Ama cocukluk disinda kimse bana en ufak bir yanlista bulunmadi bende bunu hic hisetmedim
Tezleriniz okadar ici bos ki
Yetiskin kadina kimse kolay kolay yaklasamaz cesaret edemez onun bilincindeyim

Basta ne guzel kizina mahrem bolgelerini ogretmis vs diye dusundum ama devamini okudukca hayrete dustum.
Hele balkondaki konusmalar

yanlış.. aslında söylediklerinizin hepsi yanlış hangi birini düzelteyim.. yetişkin bir kadın olarak bir çocuktan çok daha fazla tacize açıksınız.. ve bir çocuktan çok daha fazla taciz edilme olasılığınız var.. cesaret edemezler derken :)

sizin özel hayatta ne kadar dışa dönük olduğunuz beni ilgilendirmiyor, ama yetiştirdiğiniz çocuğun herkesi potansiyel sapık gibi görmesi beni ilgilendiriyor.. zira dediğim gibi otobüste yer isteyince "ay bana sarktığğğ" diyen kaç kıza rastladığımıza inanamazsınız.. ben abarttığım ve bunun çocuklarım için sağlıksız bir durum olduğunu algıladığım an doktora gittim.. sizde gitmelisiniz, acilen..

Bi yasima daha girdim :) özyegen degil mi bu benmi yalnis okudum hizli hizli okurken.. Yani sizin oz yegeniniz dimi.. Tovbe ya cocuk daha bebek o ay ne garip pis zihniyette insanlar var ne kadar fesatlik bu demekki kendileri o gozle bakiyorlar kucuk cocuklara iyyy tiksinc bence siz uzaktuttun colugunuzu cocugunuzu bu insanlardan.. Valla benim erkek kardesim isirir bile kollarini kucuk kuzenlerinin yegenlerinin severken

yetişkin bir kadın olarak bir çocuktan çok daha fazla tacize açıksınız.

yapma office ya buna tam katılamadım açıkçası. Cesaret edemezler demeyeceğim ben ama bilimsel veri olmadan da kadınlar çocuklardan daha çok tacize açık da denilemez bence.
Elimizde bir adet sapık varsa bir çocuğu taciz etmesi yetişkin bir insanı taciz etmesinden daha kolay. Rakamsal farklar pedofillerden çok kadın tacizcilerinin olmasından kaynaklı olabilir en fazla. Ama o kadar çok çocuk saldım çayıra mevlam kayıra büyüyor ki çocuklar tacize daha az açık değil malesef.

söylediklerin doğru ama karşımda "bana tacize cesaret edemezler" diye boş sallayan bir üye var fıstık.. her gün bilmem kaç tane kadın tecavüz edilip öldürülürken onlara cesaret ediliyorsa bu arkadaşa edilebilir pekala.. senin örneğindeki saldım çayıraları ayrı tutarak söyleyeyim, kaç ebeveyn çocuğunu yalnız bir yere gönderiyor? ama biz kadınlar çoğu zaman yalnız çıkıyoruz sokağa..

işte diyorum ya bilimsel veri, babaları tarafından tacize uğrayan bu kadar çok çocuk varken "ben bir tek babalarına güvenirim" de çok başıboşluk bu durumda fıstığım :)

konu kapanmadı mı daha
hiç bir konuda olmadığı gibi bundada tam anlamıyla fikir birliğine varılamaz

Açıkçası çocukken tacize uğramış bir kadının yetişkinken artık cesaret edemezler lafı beni çok etkilemiyor. Hiç bir yetişkin kadına tacize cesaret edemezler değil dediği benim anladığım. Sadece kendisi. Çocukken güçsüzdüm ama artık sesim çıkar, çocukken kendimi savunamadım ama artık savunurum. Artık cesaret edemezler benim okuduğum bu ordaki cümlede.

Yani bilemiyorum o arkadaşın neden bu kadar üzerine gidiliyor. Söylediği her şey çocukları korumak adına. Kendisini zamanında kotruyamayanlara inat bütün çocukları korumak istiyor belkide. Söylediği hangi cümle bu kadar ters geliyor insanlara anlamadım. Sadece kendi fikrini söylüyor. Biz türk milleti olarak cidden fazla mıncırmalı fazla dokunmalı seviyoruz. Şimdi bulamadım ama zamanında çocuk sevme adabı ile ilgili bir şeyler okumuştum ve bize ne kadar ters olduğunu görmüştüm. Bunu bizim millete hayatta anlatamazsın küserler alınırlar demiştim okuduğumda. Ve şu an canlı görüyorum bu arkadaş sayesinde. Cidden bizim millete anlatamazsın küserler alınırlar.

Tabi bütün yorumların hepsini de okumadım. Arada kaçırdığım şeyler olabilir. Ama çocuklar benim yumuşak karnım. Yeri geliyor mutsuz huzursuz ama çocuk isteyen insanlara yapma diyebiliyorum. Yani bir insanın anne olmasına karışmak benim haddime mi ama işte o çocukların avukatı da ben olmalıymışım gibi sanki.

hayır şimdi de sesi çıkamaz.. rızası vardı derler, mini giymişti, makyaj yapmıştı derler o da bir yerden sonra susup oturur.. tıpkı ülkemdeki tacize uğrayan bilmem kaç milyon insan gibi..

söyledikleri yanlış değil abartılı.. bir de ben her iki lafın başına "ama uzmanlar" diyen insanları otomatik olarak ciddiye alamıyorum fıstık.. hangi uzmanlar bu uzman? iki sene önce çocuklarla arkadaş olun deyip iki sene sonra onların arkadaşa değil aileye ihtiyacı var diyen uzmanlar mı?

evet ne diyordum, söyledikleri abartılı.. her akrabayı potansiyel sapık olarak görüp halasının bile uzaktan öpücükle seveceği bir çocukluk evresinden bahsediyor, yanlış.. çocuklara sarılınması gerek fıstık, onlara mahrem yerleri hariç sevdiği insanların sarılması gerektiğini, sarılmanın ve dokunmanın güzel bir şey olduğunu öğretmek gerek.. kendisinden izinsiz vücut bütünlüğüne hatta kişisel alanına girilmemesi gerektiğini öğretmek gerek.. yoksa arkadaşın dediği gibi "bütün dünya sapık,en manyak önlemleri alarak çocukları koruyalım" değil.. o zaman ne oluyor biliyor musun? bu çocuklar büyüdüklerinde kendilerine her gülümseyeni yollu, her bakanı aşık sanıyorlar.. çünkü "nezaket" adı verdiğimiz gülümseme, tokalaşma hatta dostane sarılma onlar için sapıklık ve taciz oluyor..

Konu sahibi ortaya bombayi atip gitti!
Keske gelse de su hassaslık durumunu açiklasa. Yoksa konu başlığına evet, olabilirsiniz cevabını vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…