- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
- Konu Sahibi dreamtheater34
Hisler devreye girdigi icin ben yengeye hak veriyorumTam olarak hislerimi dile getirmissiniz, gece bu konuyu dusunerek yattim, sabah bu konuyu okuyarak uyandim.
Ben cok kalabalik bir ailede buyudum, halalar, amcalar, dayilar, teyzeler... biz bayramlarda babaanneme giderdik mesela, yere iki yatak atardik yanyana yatardik kuzenlerle, gule oynaya sabahi ederdik. Enistelerle guresirdik, hep birlikte denize girer suda oynardik. Cocukluguma dair butun detaylari hatirliyorum, bir tane bile aman şu da bana şöyle dokunmustu diyebilecegim an yok. Ama gerek burda gerek ozel hayatimda oyle taciz hikayeleri okuyorum ki... artik dogruyu yanlisi ayirt edemez haldeyim. Bir anne olarak sadece kafamda soru isareti yaratabilecek durumlari ortadan kaldirmaya, kendimce onlemler almaya calisiyorum elimden ancak bu kadari geliyor.
Ama babamdan, abimden, esimin abisinden, hatta esimden -bazilari babadan bile sakinmaktan sozetmis- suphelenerek yasayamam. Ölürüm o zaman, kendimden de suphelenip aman cocuga sarilmayayim seytana uyarim a kadar gider bu.
Sanki en iyisi biraz hislerle biraz mantikla hareket etmek, cok rahat olmak da cok supheci olmak da cocugun zararina gibi gorunuyor.
belki hosuna gitmeyen bi durum oldu
Bende hislerime guvenirim
Bazi insanlarin asiriya kacan sevgisi yada ilgisi beni igreti eder
Bu konu cok ucu acik
Kisi sadece dikkat edecek
Babasini suna degil ortada ters bi durum varsa cocugun davranisindan bile anlasilir
Yada karsi tarafin
Sadece herkese guvenmemek gerekir
Koca babasi bu isin disinda benim icin ayri
Babanin yapmasi cok extrem bi durumdur
Ama onuda gordum duydum
Insanlar icin cok sok edici geliyor kabullenmek istemiyorlar
Uzuldugum bir konu cocuga bile inanmiyanlar yada cocugun davranisindaki tuafliklari farkedemeyen insanlar var
Sadece icinde oldugumuz hayatin farkindaligini yasiyacaz
Bu hayat boyle biz bunu kaldiramiyoruz bence sorun o