bazı arkadaşlar kutuplarda yaşıyorlar heralde,zira istanbulda açığı bırakın kapalı türbanlı çarşaflı bayanlar ''gizem yarattığı'' için fantezi oldu artık erkekler için.
ayrıca şunu da söylemek istiyorum,ben eskiden çok bakımlıydım saçlarım uzun belime kadar boyalı açık giyinmezdim ama şık giyinirdim zayıftımda,bakan olurdu ama laf atan olmazdı,sonra sevgilim kıskançlık krizlerine girince kilo aldım,rastgele giyinmeye başladım,saçlarımı bildiğiniz inek yalamış topuz yapardım (ki bana hiç yakışmaz) ve bu sefer de bakan azaldı ama baktı mı mutlaka laf atmaya başladı,bu bakanlarda ipsiz sapsız serseri adamlar olurdu bilirsiniz, ve onlara bakabilme ihtimalim olduğunu düşünerek bana laf atıyorlardı,yani güzel olsaydım ''bu kız bize karşılık vermez'' diye bakmakla kalırlardı ama biraz bakımsızlaşınca ''ben bunu tavlarım abi zaten çok güzel değil ilgilenirsem hemen atlar bu'' gibi düşünmeye başladılar,
ayrıca afedersiniz bakımsız kendi halinde kızların bakire olabilitesi o hayvanların gözünde daha çok,o yüzden eli yüzü düzgünse biraz kızların,hiiçç öyle güzelliğe açıklığa bakmıyorlar.
yani bunu sevgilimle farkettik biz ve oda bana hak verdi artık ne çok bakımsız ne çok bakımlı,ortayım,şimdi çok şükür pek rahatsız eden yok