Sapıklardan bıktım artık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi problemcocuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben okula her sabah gidisimde bisikletlibi dede yanimdan gecerdi..bembeyaz sacli 70eyakindir..sonra laf atip hizla uzaklasiyordu bagirirken gitmis oluyordu.en son elime kocaman tas aldim bastim yaygarayi,avazim ciktigi kadar bagirdim bir daha karsima cikmadi.giydiklerime cok dikkat ederim.insan kendini sucluyor ister istemez ama tamamen adamin iciyle alakali bi durum..bi ark. tamamen kapali bi bayan oyle gozu etrafta degil cok efendi bi kizdir. bi gun yolda gordum pesinde bi suru erkek abartmiyorum.kizin mavi gozlerine laf atiyorlardi..

bazı arkadaşlar kutuplarda yaşıyorlar heralde,zira istanbulda açığı bırakın kapalı türbanlı çarşaflı bayanlar ''gizem yarattığı'' için fantezi oldu artık erkekler için.

ayrıca şunu da söylemek istiyorum,ben eskiden çok bakımlıydım saçlarım uzun belime kadar boyalı açık giyinmezdim ama şık giyinirdim zayıftımda,bakan olurdu ama laf atan olmazdı,sonra sevgilim kıskançlık krizlerine girince kilo aldım,rastgele giyinmeye başladım,saçlarımı bildiğiniz inek yalamış topuz yapardım (ki bana hiç yakışmaz) ve bu sefer de bakan azaldı ama baktı mı mutlaka laf atmaya başladı,bu bakanlarda ipsiz sapsız serseri adamlar olurdu bilirsiniz, ve onlara bakabilme ihtimalim olduğunu düşünerek bana laf atıyorlardı,yani güzel olsaydım ''bu kız bize karşılık vermez'' diye bakmakla kalırlardı ama biraz bakımsızlaşınca ''ben bunu tavlarım abi zaten çok güzel değil ilgilenirsem hemen atlar bu'' gibi düşünmeye başladılar,

ayrıca afedersiniz bakımsız kendi halinde kızların bakire olabilitesi o hayvanların gözünde daha çok,o yüzden eli yüzü düzgünse biraz kızların,hiiçç öyle güzelliğe açıklığa bakmıyorlar.

yani bunu sevgilimle farkettik biz ve oda bana hak verdi artık ne çok bakımsız ne çok bakımlı,ortayım,şimdi çok şükür pek rahatsız eden yok

Son düzenleyen: Moderatör:
bazı arkadaşlar kutuplarda yaşıyorlar heralde,zira istanbulda açığı bırakın kapalı türbanlı çarşaflı bayanlar ''gizem yarattığı'' için fantezi oldu artık erkekler için.

ayrıca şunu da söylemek istiyorum,ben eskiden çok bakımlıydım saçlarım uzun belime kadar boyalı açık giyinmezdim ama şık giyinirdim zayıftımda,bakan olurdu ama laf atan olmazdı,sonra sevgilim kıskançlık krizlerine girince kilo aldım,rastgele giyinmeye başladım,saçlarımı bildiğiniz inek yalamış topuz yapardım (ki bana hiç yakışmaz) ve bu sefer de bakan azaldı ama baktı mı mutlaka laf atmaya başladı,bu bakanlarda ipsiz sapsız serseri adamlar olurdu bilirsiniz, ve onlara bakabilme ihtimalim olduğunu düşünerek bana laf atıyorlardı,yani güzel olsaydım ''bu kız bize karşılık vermez'' diye bakmakla kalırlardı ama biraz bakımsızlaşınca ''ben bunu tavlarım abi zaten çok güzel değil ilgilenirsem hemen atlar bu'' gibi düşünmeye başladılar,

ayrıca afedersiniz bakımsız kendi halinde kızların bakire olabilitesi o hayvanların gözünde daha çok,o yüzden eli yüzü düzgünse biraz kızların,hiiçç öyle güzelliğe açıklığa bakmıyorlar.

yani bunu sevgilimle farkettik biz ve oda bana hak verdi artık ne çok bakımsız ne çok bakımlı,ortayım,şimdi çok şükür pek rahatsız eden yok

katılmıyorum.bir kere hiç bir erkek tavlama ihtimalinin olabileceğini düşündüğü kıza laf atmaz.çünkü laf atarsa artık o kızı asla tavlayamaz.
ben bu konuda artık rahatım çünkü hamileyim :CüvCüv:hamile kalmadan önce çok rahatsız oluyordum bu durumdan.açıkçası bakımlı ve açık da çıksam,bakımsız da çıksam laflara maruz kalıyordum,bakışları önemsemiyorum zaten.sanırım da bunlarla yaşamaya alışmamız lazım.hatta hiç unutmam Van'a gitmiştim öğretmen bir arkadaşın yanına.orada tek başıma dolaşmak durumunda kaldım ki ben milletin bakışlarını görünce yaz günü hırkalarla geziyorum.biri geldi yanıma.pastaneye falan gidelim dedi.tersledim.düşük bel pantalon giymişm ya üstümde hırkam olmasına rağmen yürüken belim azıcık açılıyordu herhalde.bu salak tersledi beni."madem istemiyordun niye belin açık geziyon"dedi.o korkuyla tabi bir de bilmediğim yer arkadaşın kaldığı yeri karıştırmışım.bir polis gördüm sordum.polisin bakışları da o kadar iğrençti ki sanki ben adres sorarken adam orgazm oluyordu.gerçi polis de yakışklıydı ama bunun konumuzla alakası yok tabi.erkek değil mi hepsi aynı bunların:dilcikar:
ama hamile kalınca değişiyor durumlar.gidip kapıyı açıyorlar,otobüste yer veriyorlar hemen,şehvetle değil merhametle bakıyorlar.kaydirigubbakcemile3komik oluyor yani.sana tavsiyem karnına bir yastık koyup dolaşman kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
katılmıyorum.bir kere hiç bir erkek tavlama ihtimalinin olabileceğini düşündüğü kıza laf atmaz.çünkü laf atarsa artık o kızı asla tavlayamaz.

cnm yolda yürüyosun,elinde tespih kıro bi adam kenarda duruyor önünden geçiyorsun,orda nasıl tavlayabilirki seni oturup muhabbet edemeyeceğine göre şansını dener laf atar,ki bu şekilde yolda tanışarak çıkan çok kişi biliyorum,gerçi onlara sevgili bile denmez...

ama hamile kalınca değişiyor durumlar.gidip kapıyı açıyorlar,otobüste yer veriyorlar hemen,şehvetle değil merhametle bakıyorlar.kaydirigubbakcemile3komik oluyor yani.sana tavsiyem karnına bir yastık koyup dolaşman kaydirigubbakcemile3

ahaaaaay işte ben buna katılırım...kaydirigubbakcemile5
gerçekten bunu bende farkettim önceleri tranvayda/otobüste inek gibi bakan tipler (o zamanlar resmen alyansımı gözlerine sokasım gelirdi ) şimdi tranvaya/otobüse bindiğim zaman hemen kalkıp abla buyur otur diye yer veriyorlar...

zaten hamile bir kadınada şehvet duygusuyla bakan adama asıl şerefsiz derim ben...:kızgın:

mini etek giyiyorum -hatta halihazırda üzerimde, dekolteli bluzdan kasıt meme çatalının görünmesiyse onu da giyiyorum yazın.

iki tane gözü bacak görünce dönecek herif laf atmasın diye hoşlanmadığım tarzda giyinemem ben.
o konuşurken benim elim ağzım armut toplamıyor.

zaten ağızlarından çıkan iki kelimeyle kendilerini tatmin ettiklerini sanan bu zavallı erkek müsfetteleri için mini eteğe dekolteye gerek yok.
kıyafetin içinde iki meme olduğunu bilsinler gene laf atarlar.

:lepi: imza: cancu :lepi:

Artık yolda suratım asık yürümek istemiyorum kendini bilmezlerin sapıkça yaklaşmalarından ve bakışlarından bıktım artık ben öyle açık giyinen yada yolda sağa sola sırıtarak giden biride değilim,korkup sığındığım polis bile taciz etmeye kalktı, heran başıma bişey gelecek korkusu oluştu bende karşıma çıkan herkesten şüpheleniyorum kabusum oldu artık bununla nasıl başedebilirim sizede böyle oluyomu yardım lütfen !!!!

bana sorarsan sen bu konuda biraz paranoyaklaşmışşın o yüzden kendi kendine erkelerin her hareketini her bakışını sapıklık olarak tabir ediyorsun bu konuda uzman yardım almanı tavsiye ederimn

Benzer bir olay benim bir arkadasimin basina geldi.
Hemde havaalaninda.....polise sigindi bu sefer polis sözlü taciz etmeye basladi kendisini!:kızgın:

Gercektende bu konulardan almanyada yasadigim icin mutluyum....burdaki erkekler taciz etmiyormu? Evet, ama Türkiyedeki erkekler kadar agir ve pervasiz bir sekilde degil.

Burda iki kadin gayet rahat bir sekilde bir cafede oturabilir veya eglence yerinde öglen aksam gece gezer tozar, kimse dönüp bakmaz, acik sacik giyinse bile bunu bir davetiye olarak algilamaz....ama izine gittigimde burda oldugum kadar rahat olamiyorum malesef, eglence yerini birak carsida pazarda bile tedirgin oluyor insan.:kahve:

valla istanbul gibi bir yerde yaşıyorsan , hamileydin,şuydun buydun kimsenin umrunda olmaz..o hamileliğin bir de sonu var..ve Allah kimseye yazmasın neler oluyor bu şehirde herkes biliyor ne yazık ki....erkeklerin bu kafaları değişmediği müddetçe- hatta onları yetiştiren bireylerin de- bu toplumda hiç bişey kolay değişmez..yıl 2010 değil 2040 olsa da farketmez ne yazık ki..

bize neden olmuyor yolda asık suratla yürümedimiz halde inandırıcı deilsin 3 msjın var zaten baska eglence ara kendine

genç kızken banada çok laf atan olurdu hep de ve herzaman olacak gençler kızlara laf atacak çünkü cinselliğe aç bi,r erkek toplumu var bununla yaşamaya alışacağız

yada sokağa çıkmayacağız birde büyük illerde daha çok vakalar oluyor yoksa ilçelerde o kadar yok
kaydirigubbakcemile2

Benzer bir olay benim bir arkadasimin basina geldi.
Hemde havaalaninda.....polise sigindi bu sefer polis sözlü taciz etmeye basladi kendisini!:kızgın:

Gercektende bu konulardan almanyada yasadigim icin mutluyum....burdaki erkekler taciz etmiyormu? Evet, ama Türkiyedeki erkekler kadar agir ve pervasiz bir sekilde degil.

Burda iki kadin gayet rahat bir sekilde bir cafede oturabilir veya eglence yerinde öglen aksam gece gezer tozar, kimse dönüp bakmaz, acik sacik giyinse bile bunu bir davetiye olarak algilamaz....ama izine gittigimde burda oldugum kadar rahat olamiyorum malesef, eglence yerini birak carsida pazarda bile tedirgin oluyor insan.:kahve:[/
QUOTE]

işte avrupanın bu yapısını seviyorum.
kimse kimseye giyiminden dolayı kaşar muhabbeti yapmıyor
.

bende dun dısardayken karsıdan bi polis geliyordu genc bisiydi uzerime uzerime geldi ben cekildim kenara var boyle tipler iste elle taciz olmasında sapıkca laflarda atılmasın onun dısında bakmıs falan filan onları problem etmiyorum

arkadaslar sinirim cok bozuk su an inanin agliyorum zaman zaman birde bu konuyu bastan okudum hem ilk basta yapilan yorumlara uzuldum hem bu konu yarami desti: sizinle paylasmak istiyorum

Cok guzel bir fizigim yok yuzumu severim acik giymem fazla ve cok ciddi bir simam oldugu soylenilir buna ragmen o kadar rahatsizlik verici olaylarla karsilasiyorum ki
mesela oturdugum bekar evin yani turk kahvesi yabanci musteriside var inanirmisiniz yanindan gecemedim hep yolu dolandim kimi zaman gectim ve her zaman bir laf atildi bir keresinde izgara parti yapiyorlardi onunde ve gectim dukkana yetismek icin babam yasinda kalin enseli gobekli bir adam turkce laf atti beni yabanci sanarak demekki sabrimin son raddesine gelmisim nasil oldu bilmmiyorum her turlu lafi sayip birde izgarayi tekmeyle ucurdum adamin ustu pantolonu ama agzima almayacagim kufurlerde ettim nasil ettim sasiyorum
elinde izgara catali vardi bir yerine sokarim dedim
erkekler sok oldular sakinlestirmeye herifin adina ozur dilemeye basladilar birde turkce konustugumu duyunca zaten sok yasadilar ama ben dolmustum e sonra ne oldu polis geldi durumu anlattim beni suclu buldu polis adamin uzerine izgara grilli attim ustunu ellerini yaktigim icin adam sikayetci olmadi.. Ben o duruma niye geldim cunku ciddi sekilde laf atma olayi beni rahatsiz ediyor surekli olan bir durum oturdugum sehirde kisik sesle sadece senin duyacagin sekilde laf atmalari yokmu onlari rezil etmek gerek her ortamda cunku bunu yapmaya haklari yok!!! kadin olmak bu cirkinliklere maruz kalmak degildir

arkadaslar sinirim cok bozuk su an inanin agliyorum zaman zaman birde bu konuyu bastan okudum hem ilk basta yapilan yorumlara uzuldum hem bu konu yarami desti: sizinle paylasmak istiyorum

Cok guzel bir fizigim yok yuzumu severim acik giymem fazla ve cok ciddi bir simam oldugu soylenilir buna ragmen o kadar rahatsizlik verici olaylarla karsilasiyorum ki
mesela oturdugum bekar evin yani turk kahvesi yabanci musteriside var inanirmisiniz yanindan gecemedim hep yolu dolandim kimi zaman gectim ve her zaman bir laf atildi bir keresinde izgara parti yapiyorlardi onunde ve gectim dukkana yetismek icin babam yasinda kalin enseli gobekli bir adam turkce laf atti beni yabanci sanarak demekki sabrimin son raddesine gelmisim nasil oldu bilmmiyorum her turlu lafi sayip birde izgarayi tekmeyle ucurdum adamin ustu pantolonu ama agzima almayacagim kufurlerde ettim nasil ettim sasiyorum
elinde izgara catali vardi bir yerine sokarim dedim
erkekler sok oldular sakinlestirmeye herifin adina ozur dilemeye basladilar birde turkce konustugumu duyunca zaten sok yasadilar ama ben dolmustum e sonra ne oldu polis geldi durumu anlattim beni suclu buldu polis adamin uzerine izgara grilli attim ustunu ellerini yaktigim icin adam sikayetci olmadi.. Ben o duruma niye geldim cunku ciddi sekilde laf atma olayi beni rahatsiz ediyor surekli olan bir durum oturdugum sehirde kisik sesle sadece senin duyacagin sekilde laf atmalari yokmu onlari rezil etmek gerek her ortamda cunku bunu yapmaya haklari yok!!! kadin olmak bu cirkinliklere maruz kalmak degildir

oh olmuşkaydirigubbakcemile2 canım eline sağlık bayanssulusmilepislik herif kadını sex objesi olarak görüyor :oklava:

saçma ve gereksiz bir konu olmuş bence...abartınında ötesi...
Bence gidin siz himalayarın tepesinde yaşayın...
hem orda açık saçık(!) giyinerekte yaşayabilirsiniz...
Ya da takacak şey bulamadınız bugünlerde...hayırlısı diyeyim...

sacma ve gereksiz senin bu yazdigindir. Bir kadin toplumda rahat etmedigi zaman himalanin tepesinemi cikmasimi gerekir. Sizin mideniz genis laf atmislarsa hosunuza gitmistir zevklenmissinizdir! yada hic bir sekilde hayatinizda laf isitmemissinizdir seviyesi yuksek bir ortamda yasiyorsunuz ve sinirlarini gormemissiniz yada cidden siz himalayadan geldiniz
bence mide sorununuz yok olay budur

Polislerimiz toplumumuz için önemli bir yere sahip..
Konuyu açan arkadaşımız abartarak mı söyler doğrumu yanlış mı söyler bilmem ama
Ne yazık ki her ülkede polisinden tutun doktorundan avukatına görevini suistimar eden bazı istisna insanlar var.. Aslında istisnadan da çıkıyor ya bu durum...

Yıllar önce bir polis memuru vardı kızına sürekli tecavüz eder gece oldumu eline dürbün alır milletin evini rotgenlerdi..
ıhbarlar üzerine açığı bulundu ve görevinden alınmıştı..

Çok üzüldüm senin adına.. Ben elimden geldiğince sakin yerlerde bulunmamaya çalışıyorum. Daha çok insanların bulunduğu ortamları tercih ediyorum. Sen de bu şekilde tedbirler alabilirsin. Mesela lafla tacizde bulunursa falan susmak yerine o ortamda bağırabilirsin, rezil olur bir daha yapmaya cesaret edemez belki..
Aynı zamanda yazdıklarını abartı bulmadım, hatta çok doğal sırasan bile geldi diyebilirim.. Maalesef ahlaki değerler neredeyse köreldi.. Bunu fark edememek çok zor değil. Himalayalara git diyen arkadaş, biraz gündemi takip et ! Himalayalarda falan mı yaşıyosun?

bence burda hükümete de çok büyük görevler düşüyor,mesela cinsellikle ilgili yüzeysel dersler verilmeli bence,ve kimin girip çıktığı kayıt edilmek şartıyla her üç semtten birine yasal olarak genel ev açılmalı,tecavüzden yargılanan insanları iktidarsızlaştıran bir ilaç vermeden tahliye etmemeliler,ayrıca bu laf atma olaylarını yasalaştırmalılar,sokakta sivil polis bize laf atan birini gördümü onu göz altına almalı,dediklerimi yaparsa hükümet en azından bu konularda bir nebze rahatlarız bence.

gerçi tecavüzcüsüyle evlendiren bir hükümetten ne bekliyorsam...

3 tane mesaj yazıp gitmiş konu sahibi arkadaş... üzgünüm ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu !!

Back
X