- 20 Ekim 2018
- 2.597
- 3.987
- 133
- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Evet ama adam nereye gitsem peşimde ilkkez yasadımBu kadar tepki verilecek bir sey goremedim ben. Rahatsiz etmis, sonra da gitmissiniz sanirim. Ilk kez mi boyle bir seyle karsilasiyorsunuz?
Öylede canım ilkkez başıma geldi inan o an napıcamı bilemedimTersleseydiniz keşke.
Neden kaçıyorsunuz ki kalabalık işlek bir cadde de hemde. Sinmeyin inanın sesinizi azıcık yükseltseniz topukları dötüne vura vura kaçar bu tipler. Tenha bir yerde olsanız amenna ama kalabalık bir yerdeymişsiniz.
Gecmis olsun.Evet ama adam nereye gitsem peşimde ilkkez yasadım
Nereye gitsem peşimde elinde telefon bişeyler yapıyor korktum bide foto falan çeker diye ya pislik insanMaalesef var o tarz insanlar ama korkmayin en fazla bu kadar yaklasabilir. Gunduz vakti kalabalik bir yerde de cesaret edemez artik. Cidden bu ulkede kadin olmak zor cezalar caydirici degil hic.
Kızlar herkese merhaba...
Sabah yaşadığım olayı anlatmak istiyorum hala aklıma geldikçe ellerim titriyor, nasıl yazacağımı inanın, kelimeleri nasıl toparlayacagımı bilemiyorum...
Neyse sabah dısarı çıktım birkaç işim vardı faturalar falan, eşim işte olduğu için bende izinliyim, ben halledeyim dedim.. Neyse taksiden indim faturayı yatırdım o sırada eşimi aradım, ama teli çekmedi bende böyle kenarda durdum ama işlek bir cadde kenara geçtim eşime ulasmaya çalışıyorum. Yanıma Bi adam yaklastı merhaba dedi ama tanımıyorum bile, hiç cevap vermedim. Oanda eşime ulaştım biraz yüksek sesle konusarak hayatım şunu da yatıırıyımmı dedim, maksat adam anlasın evli olduğumu parmağımda yüzükte var, neyse gittim bişeyleri daha ödedim bankada işlerimi hallediyorum ama baktım adam bekliyor dısarda, Allahım dedim sen aklımı koru dışarı çıktım yürüyorım adam peşimde etrafıma bakıyorum bir polis görsem dicem takip ediliyorum, yok arkadaş bir tane polis yokmarkete girdim o hızla, ordan baktım köşede bekliyor, eşimi arayım dedim çıkıp işten gelecek off bilemedim sonra kendimi attım bir dolmusa uzaklaştım ordan ama ellerim titriyor sağolsun şöfor sordu, dedim böyle böyle ah kızım dedi söyleseydin ya binerken kafasını kırardık dedi, vaka kızlar güpe gündüz sokakta işim olmadığı sürece çıkmam ama normal zamandadamı böyle, olacak hiç dısarı çıkamayacakmıyız. Kadın olmak bu kadar zormu... Eşime anlatsammı bunu kesin sinirlencek beni neden çagırmadın yada polise gitmedin diyecek,, ama oanın şokuylada napıcamı bilemedim kızlar çok kötüyüm
Öyle biri değilim ama buralar çok hassasım ondan galiba ama ilk defa takip edildim oan bilemedim şimdi olsa kafasını patlatır polisi arardımNeden bu kadar korktunuz?
Ben korkunuza anlam veremedim.
Kendinizi savunabilecek yapıda olduğunuzu düşünüyorum.
Eski konularınızı bilmesem.Çok abartı fakr falan derdim de.
Siz öyle biri de değilsiniz.
En kötü bir çığlığa bakar yani
Merhaba dedi ama nasıl bir tarzda söyledi kısık sesle kimsenin zor duyacagı bir şekilde birde böyle yaklasmak amaçlıMerhaba demesiyle neden bu kadar panik oldunuz?
Takip etti falan diyorsunuz, caddenin ortasında kimsin nesin diye hesap sormadınız mı?
Doğru diyorsun canım aklımda olsun ama işte o ana öyle bir panik yaptımki normalde rahat biriyim hakkından gelirim ama diyorum ya bu aralar çok hassas bir dönemdeyimKötü bir durum
Ama aklınızda olsun başınıza böyle bir iş geldiğinde 155 i arayın konumunuzu bildirin, anında geliyorlar
Daha olmadı bağırın, kalabalığın dikkatini çekin, susup kaçarsanız korktuğunuzu anlayıp üzerinize gelir
Tabi bir de bu yüzden dışarı çıkmaktan vazgeçmeyin, bu tiplere prim vermiş olursunuz
Tacize o kadar alışmışız ki kadınlar olarakBu kadar tepki verilecek bir sey goremedim ben. Rahatsiz etmis, sonra da gitmissiniz sanirim. Ilk kez mi boyle bir seyle karsilasiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?