Sapıkmıydı neydi bu adam😠😠😠

İyide belki tanıdığınız biri hakkında konuşacaktı sizle .. enteresan bir durum olmuş geçmiş olsun

Gecmis olsun malesef bu tipler her yerde var. Ama susup kaçanı daha fazla göze kestiriyorlar sanırım. Cingar cikartmak lazım bunlara ki o zaman korkup kacarlar. Rahatsızlık veriyorsa bile o an hayırdır bilader diyebilmeliyiz ki ondan korkmadıgımızı anlasın. Cok sukur insanlar artık bilinclendi linc ederler onu oracıkta.

Geçmiş olsun, bundan sonra takip eden rahatsız eden taciz eden biri olduğunda bağırın tersleyin, siz bağırarak terslediğinizde zaten kaçarak uzaklaşır.
Eşimlede konuştum neden beni aramadın neden zabıtays yada karakola gitmedin dedi baya sinirlendi.. Bundan sonra aklımda zaten tesekkür ederim Mune

İyide belki tanıdığınız biri hakkında konuşacaktı sizle .. enteresan bir durum olmuş geçmiş olsun
Canım benim agzında maske var beni o halde kendi ögrencilerim akrabalarımz bile tanımıyor hem ben bu oturduğum şehire yeni geldim pek tanıdık yok yani

Polisi çaktırmadan olduğunuz yere çağırsaydınız keşke

Canım benim agzında maske var beni o halde kendi ögrencilerim akrabalarımz bile tanımıyor hem ben bu oturduğum şehire yeni geldim pek tanıdık yok yani
O zaman gerçekten kötü niyetli biriymiş iyiki ordan uzaklasmıssınız hemen .. dikkat etmek lazım

Bi keresinde biri beni oyle rahatsiz edecek kadar takip etmisti. Bayaa da geldi benimle. Ben de telefonla konusuyodum sallamamaya calistim ama bi de biseyler diyo dibime yanasip yanasip anlamiyorum da.. baktim olacak gibi degil arkami bi dondum yaygarayi bi kopardim tum esnaf millet dondu bize. Ama nasil bagiriyorum...pisliiikk sapik heriff nesin senn iki sattir pesimdesin yeter artikk falan diye daha benim bagirmam bitmemisti hangi arada nereye kostu hic anlamadim terslemekten tepki vermekten cekinmeyin insanlarin oldugu yerlerde

Liseye giderken cok maruz kaldım . Ama hep sessizdim.uzaklaşırdım.şimdiki aklım olsa korkmam agzının payını verırım..

Böyle ne olaylar yaşadım üstelik eşim de yok. Ailemde aynı yerde değil. Olmasa iyi de oluyor işte ne yapalım öğreneceğiz kendimizi korumayı. Erkek gibi oldum iyice trafikte sıkıştırana küfür edip sağa çek lan dediğim bile oluyor. Kahrolsun bağzı şeyler

Beni bir Avm’de adamın biri takip etmişti. Yanımda 3 haftalık bebeğim ve 60 yaşındaki annem. O yüzden hiç birşeye şaşırmıyorum artık. İnsan tedirgin oluyor ama bu kadar korkmayın. Tersleyin. Bağırın. Zaten hemen korkup gidiyorlar.

Korktugunuzu anlarsa daha cok gelir pesinizden ayni kopek gibidir bu tipler. Ben umursamazdim ohoo nelerini gorduk gormezden gelirdim bakardim isime gucume gozunude cok diker bakarsa bende onun gozlerine felfecir okuyup hayirdir dercesine bi bakis atardim elinizde para gorduyse omun kokusunu almistir bagimli falandir

Herkes niye sormadın, bağırmadın demiş ama Ceren olayından sonra ben de olsam ses çıkaramazdım. Bu tür durumlarda en mantıklısı kalabalık bir markete, iş yerine vs girip polisi aramak. Polis gelmeden çıkmamak. Gecesi gündüzü, kadını erkeği yok artık. Herkes sapkın ve psikopat ruh hastalarının hedefinde. Gereksiz kahramanlıktan ve panikten uzak durmak gerekiyor.

Birdaha başıma böyle bir şey gelirse ne yapacağımı iyi biliyorum... Aslında şundan da tedirgin oldum adamı şikayet etsem bu sefer iyice kafayı takar diye korktum

Ah be gülüm köpege hoşt desen gider bunlara köpek demek o masum canlara hakaret

Kafasina cantayi gecirip avaz avaz bagirsaydiniz keske. Korkup sindikce kactikca uzerinize gelir boyleleri. Ahlaksiz herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…