- Konu Sahibi CeReNnnKeskn
-
Doğru diyorsun canım aklımda olsun ama işte o ana öyle bir panik yaptımki normalde rahat biriyim hakkından gelirim ama diyorum ya bu aralar çok hassas bir dönemdeyim
Maalesef, en son benimle tanismak icin sokakta yanima gelen sahis bile sivil Polis oluyorsa ne denir ki..Tacize o kadar alışmışız ki kadınlar olarak
kimlik kontrolü falan mı yaptı sizinle konuşabilmek tanışabilmek içinMaalesef, en son benimle tanismak icin sokakta yanima gelen sahis bile sivil Polis oluyorsa ne denir ki..
Hayir, arkadasim gorevde oldugu icin gecikti. Ben de tek basima bir kosede onu bekliyordum. Sonra o sahis yanima geldi, tanismak istedigini vs belirtti. Bense istemedigimi soylememe ragmen israrci oldu. Arka sokaklardan dolasip izimi kaybettireyim dedim. Ama yine karsima cikti. Ben de baska arkadasimi (erkek) cagirdim. Sonra o gelince aradik, baktik ki kaybolmus.kimlik kontrolü falan mı yaptı sizinle konuşabilmek tanışabilmek için
Artık kalabalık-ıssız dinlemiyor bu sapıklar.Maalesef var o tarz insanlar ama korkmayin en fazla bu kadar yaklasabilir. Gunduz vakti kalabalik bir yerde de cesaret edemez artik. Cidden bu ulkede kadin olmak zor cezalar caydirici degil hic.
Malesef, o kadar yayginlasti ki normal geliyor artik insanlara. Ama normal degil. Tepki vermeliyiz ki boyle supheli davranislara bile tesebbus edemesinler.Kızlar bazılarınız normal karşılıyor ama bu normal bişey değil slm verir merhaba der tamam ama 45 50 yaşında kro tipli Bi adamda sizi takip edip taciz etse bu kadar normal olabilirim ben neden kendimi anlatamıyorum acaba normal bir durmmı polis baktım bulamadım aramak aklıma gelmedi... Esnafa söylesem kimse yardım etmezdi belki ederdi bilemem kadir şekeri hatırlayın artık insanlar birbirlerine yardım etmeye korkar oldu
Ben direkt ufacik bir sezmede bile polisi ariyorum. Ailemden birini arayip soylesem arastirir zaten bulurlar. Böyle olaylarda polisi arayin sizde lutfen size yapan baskasina da yapacaktır.Kızlar herkese merhaba...
Sabah yaşadığım olayı anlatmak istiyorum hala aklıma geldikçe ellerim titriyor, nasıl yazacağımı inanın, kelimeleri nasıl toparlayacagımı bilemiyorum...
Neyse sabah dısarı çıktım birkaç işim vardı faturalar falan, eşim işte olduğu için bende izinliyim, ben halledeyim dedim.. Neyse taksiden indim faturayı yatırdım o sırada eşimi aradım, ama teli çekmedi bende böyle kenarda durdum ama işlek bir cadde kenara geçtim eşime ulasmaya çalışıyorum. Yanıma Bi adam yaklastı merhaba dedi ama tanımıyorum bile, hiç cevap vermedim. Oanda eşime ulaştım biraz yüksek sesle konusarak hayatım şunu da yatıırıyımmı dedim, maksat adam anlasın evli olduğumu parmağımda yüzükte var, neyse gittim bişeyleri daha ödedim bankada işlerimi hallediyorum ama baktım adam bekliyor dısarda, Allahım dedim sen aklımı koru dışarı çıktım yürüyorım adam peşimde etrafıma bakıyorum bir polis görsem dicem takip ediliyorum, yok arkadaş bir tane polis yokmarkete girdim o hızla, ordan baktım köşede bekliyor, eşimi arayım dedim çıkıp işten gelecek off bilemedim sonra kendimi attım bir dolmusa uzaklaştım ordan ama ellerim titriyor sağolsun şöfor sordu, dedim böyle böyle ah kızım dedi söyleseydin ya binerken kafasını kırardık dedi, vaka kızlar güpe gündüz sokakta işim olmadığı sürece çıkmam ama normal zamandadamı böyle, olacak hiç dısarı çıkamayacakmıyız. Kadın olmak bu kadar zormu... Eşime anlatsammı bunu kesin sinirlencek beni neden çagırmadın yada polise gitmedin diyecek,, ama oanın şokuylada napıcamı bilemedim kızlar çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?