saplantı

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
43
ne tuaf herşeyinin merkezi o olması. ondan başka derdin yokmuş gibi onunla uğraşman. her lafında bişe araman acaba neden bunu dedi neden bu mimikle söyledi acaba tavır mı aldıı.. kafayı yicemmm çok seviyorum hiç bir sorun yok ama çokk kıskanıyorum onu çokk hayatıma müdahale ettim ve onu benimsedim buda beni çok yıpratıyor kurtulamıyorum bu halimden.

Ona da yansitiyo musun bunu peki?

Aynı şekilde devam et. Birden kesemezsin. Yavaş yavaş arkadaşlarını dahil et hayatina ya da yeni arkadaşlıklar edin. Yeni hobiler uğraşlar bul. Zamanla hayatının merkezinden çıkarmaya başladığını farkedeceksin. Tabiki bunu istiyor olduğunu düşünerek tavsiye verdim ben ama istemelisin bence. Çünkü erkekler merkezde olduklarını anladıkları an ne kadar severlerse sevsinler ilgileri azalıyor, kendilerini geri çekiyorlar.

Ona da yansitiyo musun bunu peki?
bazen ama o oturup konuşur benimle beni sakinleştirir hep ama ben herzaman bişe ararım içimde bi kuşku var gibi ama güveniyorum da ona.. kafayı yicemm

Eziyet resmen ya. Böyle hayat mı geçer?
Neden bu kadar hayatınızın merkezine koydunuz bir insanı?

Bukadar bağlanmak niye... hiçkimseye vazgecilmezoldğunu hissettirmemek lazım... ztn vazgeçilmezde yoktur..

Aynı şekilde devam et. Birden kesemezsin. Yavaş yavaş arkadaşlarını dahil et hayatina ya da yeni arkadaşlıklar edin. Yeni hobiler uğraşlar bul. Zamanla hayatının merkezinden çıkarmaya başladığını farkedeceksin. Tabiki bunu istiyor olduğunu düşünerek tavsiye verdim ben ama istemelisin bence. Çünkü erkekler merkezde olduklarını anladıkları an ne kadar severlerse sevsinler ilgileri azalıyor, kendilerini geri çekiyorlar.

Çalışıyorum işteyken rahat oluyorum ama eve gelince yada ufacık bi sebepten tartışsak içim içimi yiyor. eskiden ben aslaa o aramadan aramazdım çok inatlık yapardım ama şimdi öyle değil yerimde duramıyorum elim telefona gidiyor ya aramazsa diye bile düşünüyorum :(

Eziyet resmen ya. Böyle hayat mı geçer?
Neden bu kadar hayatınızın merkezine koydunuz bir insanı?

benim babam yok tek kızım ben. o bana herzaman sahip çıktı her zor anımda benim destekcim oldu

ne tuaf herşeyinin merkezi o olması. ondan başka derdin yokmuş gibi onunla uğraşman. her lafında bişe araman acaba neden bunu dedi neden bu mimikle söyledi acaba tavır mı aldıı.. kafayı yicemmm çok seviyorum hiç bir sorun yok ama çokk kıskanıyorum onu çokk hayatıma müdahale ettim ve onu benimsedim buda beni çok yıpratıyor kurtulamıyorum bu halimden.
her bireyin kendine ait özel hayatı arkadaşları ortamı olmalı.Bu evlilikte de birliktelikte de her durumda önemli.Eşten ayrı görüşülen arkadaş ortam olmazsa merkeze ister istemez o geliyor ve her hareketine bir anlam çıkarmak insanın özgüvenini de bitiriyor. Onun olmadığı dahil olamayacağı ondan ayrı bir ortam bulun arkadaşlarınızla görüşün onu özleyin.Bu size iyi gelecektir.Bu durum bir sorun değil sizdeki onu seviyorsunuz sonsuz güveniniz var fakat siz nefes alamıyorsunuz az pencereleri acın içinize temiz hava girsin:KK66:

bazen ama o oturup konuşur benimle beni sakinleştirir hep ama ben herzaman bişe ararım içimde bi kuşku var gibi ama güveniyorum da ona.. kafayı yicemm
Ne gibi kuskular mesela. Seni aldattigini falan mi düsünüyosun.

Biraz baska seylerle mesgul ol. Kafani dagit. Bu kadar saplantili sevmek sagliga zarar.

her bireyin kendine ait özel hayatı arkadaşları ortamı olmalı.Bu evlilikte de birliktelikte de her durumda önemli.Eşten ayrı görüşülen arkadaş ortam olmazsa merkeze ister istemez o geliyor ve her hareketine bir anlam çıkarmak insanın özgüvenini de bitiriyor. Onun olmadığı dahil olamayacağı ondan ayrı bir ortam bulun arkadaşlarınızla görüşün onu özleyin.Bu size iyi gelecektir.Bu durum bir sorun değil sizdeki onu seviyorsunuz sonsuz güveniniz var fakat siz nefes alamıyorsunuz az pencereleri acın içinize temiz hava girsin:KK66:

ne kadar güzel anlattınnn

Ne gibi kuskular mesela. Seni aldattigini falan mi düsünüyosun.

Biraz baska seylerle mesgul ol. Kafani dagit. Bu kadar saplantili sevmek sagliga zarar.

aldatma değilde mesela facebookta onun akrabaları düğün albümü paylaşıyor. tabi onunda fotosu var içinde ve ben teek teekk beğenenlere bakıyorum acaba bişe var mı diye :(

aldatma değilde mesela facebookta onun akrabaları düğün albümü paylaşıyor. tabi onunda fotosu var içinde ve ben teek teekk beğenenlere bakıyorum acaba bişe var mı diye :KK43:

Cok abartiyosun. Insallah sevgilin bi gün cileden cikmaz bu yüzden..resmen konrtol altina almissin cocugu. Biraz rahat ol. Kiskanmak güzel ama seninki güven problemi olmus artik.

Çalışıyorum işteyken rahat oluyorum ama eve gelince yada ufacık bi sebepten tartışsak içim içimi yiyor. eskiden ben aslaa o aramadan aramazdım çok inatlık yapardım ama şimdi öyle değil yerimde duramıyorum elim telefona gidiyor ya aramazsa diye bile düşünüyorum :KK43:
İş dışında da uğraş edin, kafanı dağıt sürekli. Film izle. Arama daha fazla sıkma . Sonu kötü oluyor

Back
X