- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
ilk kez süphelendiginizde o kadar korktunuz madem neden bi korunma yöntemi düsünmediniz?
Rica ediyorum, çok rica ediyorum korunun.
Durup durup birkaç ay arayla hamilelikten mi şüphelenilir, oyuncak mı bu iş?
Korunun.
Duygusal ilişkileriniz zaten sağlıksız ama onlara yorumum yok.
Korunun.
Sizin için hamile kalabilme ihtimali bu kadarmi önemsiz???Nasıl üniversite öğrencisiyken bunları göze alabiliiyorsunuz???Göze aldığınız şeyler içinde korunmadiginiz için dogma ihtimali olan bir bebeğin canına kıymakta var ayrıca..Acilen psikolojik destek almanız gerek..Hemde çok acil..
Geçen sene bu zamanlarda ayrıldık ama ayrıldıktan sonra ara ara o da bende yazdık birbirimize. Ama ben uzak bi şehirde üniversiteye başlamıştım o yüzden sadece konuşmakla kaldık barışma ihtimali yoktu. En son unutmaya karar verdik birbirimizi.
Sonra hayatıma başka biri girdi, düzenli bi ilişkim oldu huzurluydum ama aklıma sık sık o geliyordu. Kendimi çok suçlu hissetsemde onu düşünmeyi engelleyemedim. Sevgilimle ayrıldığım bi dönem onunla konuştum, onunla konuşurken nasıl değiştiğimi arkadaşlarım bile fark etti.
Ama olmucağını biliyodum onu da tanıyodum kendimide, eğer tekrar alışırsam ne hale geliceğimi biliyodum soğuk davranmaya başladım ve ufak bi tartışmayla konuşmayı kestik.
Yakın bi zamanda sevgilimle tekrar barıştım, herşey güzeldi seviyodum ama o aklıma geliyodu hala. Bana mesaj attı, sevgilim olduğu için cevap vermedim ama konuşmamama rağmen deli gibi aklımdaydı.
Yaz tatilinde yaşadığım şehre dönerken dayanamadım mesaj attım konuştuk görüştük. Bi süre sonra sevgilimle ayrıldık. Onunla eskisi gibi olduk, en mutlu günlerimizdi ama sonra eski sevgilim onunla birlikteyken görüştüğümü öğrendi ve sonra herşey tersine döndü.. Bunla ilgili konu da açmıştım hatta. O da olanlardan sonra bana güvenmediğini artık konuşmak istemediğini söyledi ve haklıydı.
Dün son kez görüştük. Film gibiydi. Ama artık unutmam gerektiğinin farkındayım. Bu sene geçen seneki gibi olmamalı çok zordu benim için. Başka bi erkeğe baktığım zaman bile onu görüyodum. Bu bi saplantı başka bişey değil.
Afedersiniz ama bi kere aylar önce hamilelikten şüphelenmiştim ama regl olana kadar hergün ağladım korkudan ve cidden çok panik içindeydim. 1 ay önce yine aynı şeyden şüphelendim, yine çok korktum ama bu sefer mantıklı bi şekilde eğer öyleyse napcağımı düşündüm, önümdeki seçeneklere baktım plan yaptım. Ve hamile olmadığımı öğrenince rahatlamayla birlikte hayal kırıklığı yaşadım. İçten içe istemiştim hamile olmayı ve bu benim için hiç normal bi durum değil daha ünideyim. Şu takıntıdan kurtulmam lazım. Teşekkürler sonuna kadar okuyan varsa
Ben anlamadım,hangisinden hamile kalma ihtimalin vardı da hamile olmadığını öğrendiğinde hüsrana uğradın...yani eskisi mi yenisi mi bilemedim ama hamile kalıp zorla evlilik mi planladın...türk filmi sanki
Haklısınız sonradan düşündüğümde bu ben değilim dedim. Yeni bi sayfa açıcam ama ilk önce onu tamamen unutmak için yardım almam lazımHa sanki hamile kalsan o bebek mutlu bir ilişki sağlayacaktı size?
Bunu düşünüş olman bile normal olmadığını kanıtlar nitelikte. Doktorluk olmuşsun artık, acilen görün.
Bir de resmen iki kişiyi birbirleriyle aldatmışsın. Daha fazla yıpranmadan bittiğine şükretmelisin bence.
İkisinden de uzak dur gözünü seveyim.
Bir de lütfen doğum kontrol yöntemlerini kullanmayı dene.
Ben anlamadım,hangisinden hamile kalma ihtimalin vardı da hamile olmadığını öğrendiğinde hüsrana uğradın...yani eskisi mi yenisi mi bilemedim ama hamile kalıp zorla evlilik mi planladın...türk filmi sanki
Bide böyle doğurup çöpe atıyorlar ya böyle öğrenciler. .yazık ne kadar da bencilce bi düşünce konu sahibine Allah akıl fikir versinSizin için hamile kalabilme ihtimali bu kadarmi önemsiz???Nasıl üniversite öğrencisiyken bunları göze alabiliiyorsunuz???Göze aldığınız şeyler içinde korunmadiginiz için dogma ihtimali olan bir bebeğin canına kıymakta var ayrıca..Acilen psikolojik destek almanız gerek..Hemde çok acil..
Zaten yaşadığım şeyler bana ders oldu aynen dediğiniz gibi 2-3 yıl hayatıma kimseyi almamayı düşünüyorumHayatınızda biri olmadan da yaşayabilirsiniz.
Daha birini unutmadan diğeri, diğeri bitmeden eskisi gibi ilişkiler kurmak sağlıklı bir insanın alacağı kararlar değil. Yerinizde olsam uzun bir süre kimseyi hayatıma almam. Belki 2 belki 3 yıl.
Aklınızın kimsede kalmadigindan emin olana kadar en azından.
Bide böyle doğurup çöpe atıyorlar ya böyle öğrenciler. .yazık ne kadar da bencilce bi düşünce konu sahibine Allah akıl fikir versin
Haklısınız.. Zaten uzun bi zaman kimse olmuycak hayatımda, bu tarz sorunlarımda olmazkonuya tek bir yorum yapacağım, daha iyi korunun, hem hap hem prezervatif kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?