- 16 Ekim 2015
- 410
- 385
- 33
- 35
- Konu Sahibi ACIBADEMSEKERI
-
Adamla uzaktan yakından ilgim alakam yok,Ortam arkadaşımız bile hiç olmadı.Canım bence hic dert etme hatta su evrede eşinede soyleme istersen cunku ortada senlik bi durum yok yani akrabalarinin onunla gorustugunude ne bileceksin yani zaten samimi degilsin kendileriyle
Eger biseyler karistirmaya baslarda kulagina gelirse otur adam akilli konus eşinle
Sonuçta bu insanla cikmamissin gorusmemissin hatta oyle rahatsiz olmussun ki karakola gidip sikayette bile bulunmussun kocanin kulagina birseyler giderse anlatirsin herseyi noktasindan virgulune o donemde olaya mudahil olan kisilerlede gorusturursun esini dahada yapabilecegin birsey yok
Peki mevki olarak yakinliginiz falan var mi yada bi ortamda karsilasma durumlari falan
Yok konu öyle değil, olayı sadece annem, kardeşim,amcam,teyzem ve arkadaşlarım biliyor.Akrabalarımın bu durumdan haberi yok. Face den bütün akraba çevremi ekliyordu. bunlar zamanla konuşmaya, resimlere övgülere kadar gitmeye başladı.Kendini ne diye tanıtıp ne söylüyor onu bilmiyorum..benim anlamadığım tüm akrabaların durumu biliyor ama nasıl kanka oluyor bu adamla
Adamla uzaktan yakından ilgim alakam yok,Ortam arkadaşımız bile hiç olmadı.
en fazla belki yolda görürüm.
Yani sen şimdi eşine şuan anlatma mı diyorsun?
Bende sizin gibi düşünüyorum, hatta annemde böyle bir fikir söylemişti.ama arada kaldığım durum ya öğrenince kafasında takılı kalacak belki adamla iletişime bile geçmek isteyecek şimdiden ya da bir süre daha saklamak... offf kafam karışık..Esini en iyi sen tanirsin hani bu konuda ne dersem yanlis olur ama
Ne bileyim eger bu sapık herifin belkide sana bulasma yada rahatsiz etme gibi bir niyeti yoksa belkide akrabalarinla resadufen tanisip kaynasmissalar birde esine soylersen esinin rahatsiz olma kafaya takma durumlari falan olursa kas yapayim derken goz cikartma olayi olmasin diye doyorum ama
Ama obur turlude esinin sonradan bana niye soylemedin neden haberim yok gibi celallenme durumlari olur mu falan bunu bilmiyorum
Dedigim gibi esini en dogru taniyan kisi olarak en dogru karari sen verirsin
Ama sahsen bu durum benim basima gelecek olsa ben bi sure beklemede olurum acaba bu kisinin niyeti bana mu ulasnak beni rahatsiz edip huzursuzluk mu cikarmak durumu degerlendirip ona gore esimle paylasma yada saklama karari alirdim
Bende her şeyi anlatarım ama bu öyle bir konu ki, benim için anlatsan bir türlü anlatmasam bir türlü..Esinize anlatmamaniz buyuk hata, ben evde bardak kirilsa soyluyorum
Evet ama basqa birinden duysa dahami iyi olucak? , neden soylemedin?, neden sakladin bi sucun yoksa diyecek belki sana suclu cikarsin benden soylemesiBende her şeyi anlatarım ama bu öyle bir konu ki, benim için anlatsan bir türlü anlatmasam bir türlü..
Bende sizin gibi düşünüyorum, hatta annemde böyle bir fikir söylemişti.ama arada kaldığım durum ya öğrenince kafasında takılı kalacak belki adamla iletişime bile geçmek isteyecek şimdiden ya da bir süre daha saklamak... offf kafam karışık..
Kesinikle sakinliğini koruyacak bir insan değil eşim. '' nördö o adam?kömmöş?bolayım onu bi derdi neymöş bir öğrönelm'' yapıda bir insan, sonra al başına belayı... en çok olayların bu yönden gelişmesinden korkuyorum. okb teşhisi var zaten, sürekli o konuyla ilgili kaygı, tedirginlik yaşayacak.Bazi erkekler yapi itibariyle cok sert oluyor yada cok takintili o yuzden ben herseyi erkeklerle paylasma taraftati degilim
Mesela birgun bi arkadasim yolda yururken adamin biri arabayla baya ilerlemis arkasindan arkadas cok sinirlenmisti diger arkadaslar esine soyle yok emniyete git sikayet et dediler
Arkadasin esi asker yani kucuk yerde yasiyoruz istese eliyle koymus gibj adami bulabilir ki bu konulardada cok hassas biri ben Allah korusun birsey yapar dusuncesini falan aklima getirdim bi kere daha olursa oyle soyle demistim
Çünkü bazı aklı evvel insanlar bi kızı begendiklerinde pesine takılayim evine ofreneyim gorucu yollayayim diye dusunebiliyorlar cunku boyle seyleri duymuslugum var
Belki bende haksizim ama kotu bir niyeti olsa gundiz gozune insanlarin yogun oldufu yerlerde pesine takilacagini dusunmem en azindan konusmaya kalkadi falan diye dusunuyorum
Ki bu olay bir daha tekrarlanmadi ama esine soylwse durum daha kotuye gidebilirdi
Keske tum erkekler makul dusunebilse bir olay karsisinda sakinliklerini koruyabilseler bizlwrde belki saklama gibi dusuncelere girmezdik
Kesinikle sakinliğini koruyacak bir insan değil eşim. '' nördö o adam?kömmöş?bolayım onu bi derdi neymöş bir öğrönelm'' yapıda bir insan, sonra al başına belayı... en çok olayların bu yönden gelişmesinden korkuyorum. okb teşhisi var zaten, sürekli o konuyla ilgili kaygı, tedirginlik yaşayacak.
Ama doktoruyla konuşup ona göre bir yol izliycem.
amin inşallah, Teşekkür ederim.sağolunHayirlisi artik insallah olaylar cok bulanmadan dogru karari verir dogru hateket edersin
Öncelikle sakin bi ortamda sakin sakin olanı biteni anlatın eşinize.. sizde sıkıntı yok ki adam manyak ruh hastası.. zaten 5 yıllık da evliymişsin eşinin senden yana rahattır içi güveniyodur muhakkak.. eşin olgunlukla karşılayabilecek biri miSlm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim.
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...
Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi.Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.
Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor.Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum.
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
Bu şekil daha ne kadar gidecek bilmiyorum...
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
Şimdiden sağolun kızlar...
Kesinikle sakinliğini koruyacak bir insan değil eşim. '' nördö o adam?kömmöş?bolayım onu bi derdi neymöş bir öğrönelm'' yapıda bir insan, sonra al başına belayı... en çok olayların bu yönden gelişmesinden korkuyorum. okb teşhisi var zaten, sürekli o konuyla ilgili kaygı, tedirginlik yaşayacak.Öncelikle sakin bi ortamda sakin sakin olanı biteni anlatın eşinize.. sizde sıkıntı yok ki adam manyak ruh hastası.. zaten 5 yıllık da evliymişsin eşinin senden yana rahattır içi güveniyodur muhakkak.. eşin olgunlukla karşılayabilecek biri mi
Sonradan duyması daha sıkıntılı benceBende sizin gibi düşünüyorum, hatta annemde böyle bir fikir söylemişti.ama arada kaldığım durum ya öğrenince kafasında takılı kalacak belki adamla iletişime bile geçmek isteyecek şimdiden ya da bir süre daha saklamak... offf kafam karışık..
Canım ya ne diycem bilemedim.. eşini dediğim gibi en iyi sen tanıyosun.. Belki de kendi çapında takılıyodur manyak sana bulaşma niyeti yoktur neticede evlatları var.. olumsuz düşünme kendiliğnden biter gider inşallahKesinikle sakinliğini koruyacak bir insan değil eşim. '' nördö o adam?kömmöş?bolayım onu bi derdi neymöş bir öğrönelm'' yapıda bir insan, sonra al başına belayı... en çok olayların bu yönden gelişmesinden korkuyorum. okb teşhisi var zaten, sürekli o konuyla ilgili kaygı, tedirginlik yaşayacak.
Ama doktoruyla konuşup ona göre bir yol izliycem.
Donusunboylemiolacakti e de yazmıştım aynısını.
zor bir süreç olacak galiba.
Slm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim.
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...
Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi.Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.
Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor.Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum.
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
canım korktum ben ve aklıma ardahan a kaçan göledeki öğretmenin başına gelenler aklıma geldi kocanla paylaş ve savcılığa gitSlm kızlar,
Canım ya ne diycem bilemedim.. eşini dediğim gibi en iyi sen tanıyosun.. Belki de kendi çapında takılıyodur manyak sana bulaşma niyeti yoktur neticede evlatları var.. olumsuz düşünme kendiliğnden biter gider inşallah
Mesaj yerine cuk diye oturdu da, ya o eş de olayın peşine düşebilecek kadar takıntılıysa?geçenlerde bir film izlerken kadının eski sevgilinin herzaman karşısına çıkması tlf araması ve kadının devamlı kocasından saklmaya çalışması falan filan ama kadının hiç bir suçu yok bu arada ;
bende dedim ki ne kadar yanlış bir davranış madem suçlu degılsin söyle kocana dedim sesli bir şekilde
bendece dedi kocam neden kocasından saklamak için uğraşıyorki haklıyken haksız durma düşecek adamın gözünde ,
dedi...
umarım anlatabilmişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?