Saplantılı aşık, kabus gibi

Adamla uzaktan yakından ilgim alakam yok,Ortam arkadaşımız bile hiç olmadı.
en fazla belki yolda görürüm.
Yani sen şimdi eşine şuan anlatma mı diyorsun?

benim anlamadığım tüm akrabaların durumu biliyor ama nasıl kanka oluyor bu adamla
Yok konu öyle değil, olayı sadece annem, kardeşim,amcam,teyzem ve arkadaşlarım biliyor.Akrabalarımın bu durumdan haberi yok. Face den bütün akraba çevremi ekliyordu. bunlar zamanla konuşmaya, resimlere övgülere kadar gitmeye başladı.Kendini ne diye tanıtıp ne söylüyor onu bilmiyorum..

Adamla uzaktan yakından ilgim alakam yok,Ortam arkadaşımız bile hiç olmadı.
en fazla belki yolda görürüm.
Yani sen şimdi eşine şuan anlatma mı diyorsun?

Esini en iyi sen tanirsin hani bu konuda ne dersem yanlis olur ama
Ne bileyim eger bu sapık herifin belkide sana bulasma yada rahatsiz etme gibi bir niyeti yoksa belkide akrabalarinla resadufen tanisip kaynasmissalar birde esine soylersen esinin rahatsiz olma kafaya takma durumlari falan olursa kas yapayim derken goz cikartma olayi olmasin diye doyorum ama

Ama obur turlude esinin sonradan bana niye soylemedin neden haberim yok gibi celallenme durumlari olur mu falan bunu bilmiyorum
Dedigim gibi esini en dogru taniyan kisi olarak en dogru karari sen verirsin

Ama sahsen bu durum benim basima gelecek olsa ben bi sure beklemede olurum acaba bu kisinin niyeti bana mu ulasnak beni rahatsiz edip huzursuzluk mu cikarmak durumu degerlendirip ona gore esimle paylasma yada saklama karari alirdim

Bende sizin gibi düşünüyorum, hatta annemde böyle bir fikir söylemişti.ama arada kaldığım durum ya öğrenince kafasında takılı kalacak belki adamla iletişime bile geçmek isteyecek şimdiden ya da bir süre daha saklamak... offf kafam karışık..

Bazi erkekler yapi itibariyle cok sert oluyor yada cok takintili o yuzden ben herseyi erkeklerle paylasma taraftati degilim

Mesela birgun bi arkadasim yolda yururken adamin biri arabayla baya ilerlemis arkasindan arkadas cok sinirlenmisti diger arkadaslar esine soyle yok emniyete git sikayet et dediler

Arkadasin esi asker yani kucuk yerde yasiyoruz istese eliyle koymus gibj adami bulabilir ki bu konulardada cok hassas biri ben Allah korusun birsey yapar dusuncesini falan aklima getirdim bi kere daha olursa oyle soyle demistim

Çünkü bazı aklı evvel insanlar bi kızı begendiklerinde pesine takılayim evine ofreneyim gorucu yollayayim diye dusunebiliyorlar cunku boyle seyleri duymuslugum var

Belki bende haksizim ama kotu bir niyeti olsa gundiz gozune insanlarin yogun oldufu yerlerde pesine takilacagini dusunmem en azindan konusmaya kalkadi falan diye dusunuyorum

Ki bu olay bir daha tekrarlanmadi ama esine soylwse durum daha kotuye gidebilirdi

Keske tum erkekler makul dusunebilse bir olay karsisinda sakinliklerini koruyabilseler bizlwrde belki saklama gibi dusuncelere girmezdik

Kesinikle sakinliğini koruyacak bir insan değil eşim. '' nördö o adam?kömmöş?bolayım onu bi derdi neymöş bir öğrönelm'' yapıda bir insan, sonra al başına belayı... en çok olayların bu yönden gelişmesinden korkuyorum. okb teşhisi var zaten, sürekli o konuyla ilgili kaygı, tedirginlik yaşayacak.
Ama doktoruyla konuşup ona göre bir yol izliycem.

Hayirlisi artik insallah olaylar cok bulanmadan dogru karari verir dogru hateket edersin

Öncelikle sakin bi ortamda sakin sakin olanı biteni anlatın eşinize.. sizde sıkıntı yok ki adam manyak ruh hastası.. zaten 5 yıllık da evliymişsin eşinin senden yana rahattır içi güveniyodur muhakkak.. eşin olgunlukla karşılayabilecek biri mi

Kesinikle sakinliğini koruyacak bir insan değil eşim. '' nördö o adam?kömmöş?bolayım onu bi derdi neymöş bir öğrönelm'' yapıda bir insan, sonra al başına belayı... en çok olayların bu yönden gelişmesinden korkuyorum. okb teşhisi var zaten, sürekli o konuyla ilgili kaygı, tedirginlik yaşayacak.
Ama doktoruyla konuşup ona göre bir yol izliycem.
Donusunboylemiolacakti e de yazmıştım aynısını.
zor bir süreç olacak galiba.

Sonradan duyması daha sıkıntılı bence

Canım ya ne diycem bilemedim.. eşini dediğim gibi en iyi sen tanıyosun.. Belki de kendi çapında takılıyodur manyak sana bulaşma niyeti yoktur neticede evlatları var.. olumsuz düşünme kendiliğnden biter gider inşallah

geçenlerde bir film izlerken kadının eski sevgilinin herzaman karşısına çıkması tlf araması ve kadının devamlı kocasından saklmaya çalışması falan filan ama kadının hiç bir suçu yok bu arada ;

bende dedim ki ne kadar yanlış bir davranış madem suçlu degılsin söyle kocana dedim sesli bir şekilde

bendece dedi kocam neden kocasından saklamak için uğraşıyorki haklıyken haksız durma düşecek adamın gözünde ,
dedi...

umarım anlatabilmişimdir...

canım korktum ben ve aklıma ardahan a kaçan göledeki öğretmenin başına gelenler aklıma geldi kocanla paylaş ve savcılığa git
http://www.hurriyet.com.tr/saadet-ogretmeni-golge-gibi-gizlemis-14097263

Mesaj yerine cuk diye oturdu da, ya o eş de olayın peşine düşebilecek kadar takıntılıysa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…