Saplantılı aşık, kabus gibi

Niye şaşırdın, burası böyle kadınlarla dolu. Aldatma konularına aç bak. Çocuklar babasız kalmasın diye boşanmayan bir sürü kadın var.
ya varda hoş onlara da şaşırmıyo değilim ama onların gerekçesi oluyo bize anlamsız gelse de bu kadın herşeyi sindirmiş resmen normal karşılıyo baksana ben en çok tutumuna şaşırdım utanmasa amaan çokta tın diyecek

Bende bilmiyorum, demek ki herkes gelen bütün arkadaş teklifini kabul ediyor.Özellikle erkekler.Ne konuşuyor, kendisini nasıl anlatıyor hiç bir fikrim yok.

Ya hadi bir tanesi kabul etti iki tanesi kabul etti bunlarin hepsine birden noluyoda hepsi kabul etmislerde kankaya baglamislar

Acaba bir is bir tanidik araciligiyla iclerine mi girmis bunlarin bu akrabalarin arasibda hic samimi oldugunuz yok mu yasadiklarinizi bilen bi sorun bence ne demeye akrabalarinizla diyaloga gecmus bu hadsiz

Eskiden devam eden durumlar ve hala devam ediyor malesef.Fotolara yorumlar beğenmeler bunlar karşılıklı tabi..

Emin ol onunda gerekçesi (!) vardır, hala seviyor falan olabilir bak. Bu nasıl?

Böyleleri hapse girse bile çıktığı an devam ediyor. Karşılarında korkacakları hiç bir yasal otorite yok maalesef.

Şiddete karşıyım ama sağlam bir gözdağını haketmiş resmen.

bilemiyorum bu gerekçe de saçma bana göre böylesi bi adam için
Ya usagicim, mantık arama bu tür olaylarda zaten.
İnan adam da beş para etmezin tekidir, aldatmayı geç karısına iyi bile davranmıyordur. İnsana böylesi yarar derler ya, hani bir laf var.
Benim yakınım senelerce karısını aldattı. Ama adam karaktersiz, şiddet düşkünü, etrafa korku salan biriydi. Üstelik tipsizin de önde gideniydi. Bu 2 kadın bölüşemediler bu herifi. Ne karısı boşandı, ne öteki bıraktı.
Şimdi bu konudaki durum daha farklı ama karısı da aynı zihniyeti yaşıyor emin ol. Hevesini alır, unutur bunun için koca mı boşanır diye düşünüyor olabilir. Veya boşanırsam ne yer ne içerim, dul kadın olamam diye düşünüyor olabilir. Yani sebep çok, yeter ki sen bir şey yapmamayı seç.

sen de haklısın ben bazı konularda herkesi kendim gibi sanıyorum sanırım büyük konuşma istemem ama ben ketumumdur gururum aşkımdan ve menfaatimden önce gelir o yüzden bu mantığı anlayamıyorum yine büyük konuşmaktan allaha sığınarak yazıyorum sineye çekmek bi kenara dursun intikamım çok acı olur hele ki ihanetle canımın acısıyla gözüm dönmüşse

o derece samimi olup, rahat konuşacağım insanlar değiller.
sabah kardeşim gösterdi.bir iş yerine girmiş ve çalıştığı iş yerinde tesadüfen(!) akrabamızın oğluda orada çalışıyor.Ve birlikte resim çekip koymuşlar face.Aslan arkadaşım falan diye de yazı yazmış.. şok geçirdim.

Böyleleri hapse girse bile çıktığı an devam ediyor. Karşılarında korkacakları hiç bir yasal otorite yok maalesef.

Şiddete karşıyım ama sağlam bir gözdağını haketmiş resmen.
Karakola şikayete gitmiştim memurun dediği '' mesajlarda sadece sevgi sözcükleri var,hakaret herhangi bir taciz eylemi olmadığı için bir şey yapamıyoruz '' demişti.

Hani bazen çiftlerin birbiri hakkında keşke öğrenmeseydim deyip takıldığı şeyler olur ya evliliğimde böyle bir durum yaşamaktan korkuyorum.

Herkes mantıklı tepkiler vermeyebiliyor işte. Aslında buradaki eş bilinçli olsa, belki konu sahibi bu kadar zarar görmeyecekti. Ama kaderine razı olduğu için, caydırıcı bir etkisi yok işte.

Şu akrabalarina ben senden daha cok gıcık oldum

Ne güzel tam unutup gitmisken birden bire hortlak gibi tekrardan karsina cikmis

Şu akrabalarina ben senden daha cok gıcık oldum

Ne güzel tam unutup gitmisken birden bire hortlak gibi tekrardan karsina cikmis
İşte bazen öyle bir durum oluyor ki, tam ''oh be yok artık ortalarda'' diyip çıktığım zaman pat diye farklı şekilde karşıma çıkıyor.
piskolojik olarak Çok yıprandım.

İşte bazen öyle bir durum oluyor ki, tam ''oh be yok artık ortalarda'' diyip çıktığım zaman pat diye farklı şekilde karşıma çıkıyor.
piskolojik olarak Çok yıprandım.

Canım bence hic dert etme hatta su evrede eşinede soyleme istersen cunku ortada senlik bi durum yok yani akrabalarinin onunla gorustugunude ne bileceksin yani zaten samimi degilsin kendileriyle

Eger biseyler karistirmaya baslarda kulagina gelirse otur adam akilli konus eşinle

Sonuçta bu insanla cikmamissin gorusmemissin hatta oyle rahatsiz olmussun ki karakola gidip sikayette bile bulunmussun kocanin kulagina birseyler giderse anlatirsin herseyi noktasindan virgulune o donemde olaya mudahil olan kisilerlede gorusturursun esini dahada yapabilecegin birsey yok

Peki mevki olarak yakinliginiz falan var mi yada bi ortamda karsilasma durumlari falan

Evli olduğumu biliyor tabi, ruh hastası eninde sonunda beni elde edeceğini mi düşünüyor?? Nasıl bir ruh hali varsa artık*
Tanrım aklıma geldikkçe korkunç şeyler hissediyorum..
Offf, valla benim manyak da bana derdi. Evlensen kocan bile sevemez benim sevdiğim kadar diye. Yani boşansam öyle bile kabul etmeye hazırdı. Hiç sınırı yoktu cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…