Saplantılı aşık, kabus gibi

ACIBADEMSEKERI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
612
718
73
Slm kızlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi peşimi bırakmak istemeyen iğrenç bir insanın saplantılı duygularıyla bunalıma girdim.
5 yıl önce çalıştığım şirketin temizlik departmanında çalışan evli, çoluğu çocuğu olan biri.Bende daha sonradan muhasebeci olarak o şirkete girmiştim.O zamanlar da bekardım.
Gel zaman git zaman sürekli muhatap olmaya çalışmalar, peşime takılmalar, takip etmeye başlamalar, telefonla mesajlar ve aramalar...

Baktım bu iş böyle olmayacak dedim karşısına dikildim, tokatladım, hakaretler ve aşağılamalarda bulundum yok,tehdit ettim yok, karakola gittim şikayete sonuç yok, iş yerinden çıkardılar ama 7/24 kapıdaydı.Annem, kardeşim, arkadaşlarım karşısına dikildiler adam banamısın demedi. Utanmadan arlanmadan ''evliyim ama acıbademsekerı' ne aşığım, seviyorum, kızınız-arkadaşınız yeter ki evet desin boşanırım'' dedi.

Eşine ulaştım durumları anlattım. '' ilk çocuğum karnımdayken de başka birine öyle yaptı'' dedi.
İyi bir iş yerinde çalışıyordum onun yüzünden ayrıldım, numaralarımı zaten değiştirmiştim.Sosyal hesaplar kapalı.
Face'den bütün akrabalarımla samimiyet ve arkadaşlık kurmaya başladı.(Kendini ne diye tanıtıp benden bahsediyor mu bilmiyorum) Bu arada yıllar geçiyor.
Ben evlendim 5 yıl geçti adam hala aynı ruh hastası..Benden haber alabilme derdin de sanırım.Çünkü face de Bütün akrabalarımla kanka olmuş resmen.
Velhasıl bunun pisliği evliliğime bulaşacak diye ödüm kopuyor. Ne yapıcam ne edicem bilemiyorum.
Kendisiyle her an karşılaşıcam, arkamda veya karşımda bitecek diye paranoyak oldum.Akrabalar arasında saçma sapan dedikodular türeyecek diye korkuyorum. Face den eşimin ailesine de bulaşmasından korkuyorum.Eşim bilmiyor bu durumları.
Bu şekil daha ne kadar gidecek bilmiyorum...
içinizi şişirdim kusura bakmayın.Fikirleriniz,yorumlarınız, telkinleriniz belki beni rahatlatır diye sizinle paylaşmak istedim..
Şimdiden sağolun kızlar...

Bu kadar ciddi bir konuyu eşinizin hala bilmiyor olması çk yanlış.
En kısa zamanda anlatın, çok geç kalmışsınız.
Birlikte gidip adamdan şikayetçi olun.

Mutlaka eşinizin haberi olsun.
Yaşadığınız çok kötü bir durum, yarın öbür gün eşinizin kulağına gider yanış anlaşılırsınız.
Anlamadığım şey karısı ne dedi göz mü yumdu?

acibadem,

yapmaniz gereken sey -gec kalmis oldugunuz uzere - esinize bu durumu anlatmak.

Bu kadar ciddi bir konuyu eşinizin hala bilmiyor olması çk yanlış.
En kısa zamanda anlatın, çok geç kalmışsınız.
Birlikte gidip adamdan şikayetçi olun.
Daha önce kendim şikayetçi olmuştum ama sonuç çıkmadı sephora. Bunca zaman hep geçer diye bekledim. Eşime söyleyemiyorum çünkü tepkisinden korkuyorum olayın daha çok büyümesinden korkuyorum.Ama içim de hiç rahat değil.

İlk durumu değilmiş, hamileyken aldatmış.Kestirip attı yani umursamamıştı.

Valla sen söylemeden eşinin kulağına giderse o zaman tepkisinden kork bence.
Tekrar tekrar şikayetçi olman gerekiyor her vukuatında. Yoksa bizim ülkemizde pek bişey olmuyor bu tarz adamlara.

Eşim okb( obsesif kompulsif) bu duruma takılı kalıp kötü şeyler yaşamasından korkuyorum.O yüzden bir şey söyleyemiyorum.

Bence eşiniz ve ailesi bu durumu o adamın penceresinden öğrenirse çok fena olur. Çünkü her zaman ilk duyulana daha çabuk inanır insanlar.
O nedenle de ilk sizden duysun eşiniz. Sonra eğer gerekirse ailenizden de yardım istersiniz, daha kanıtlayıcı olur, yani o pislik heriften gelebilecek suçlamalara karşı.
Sizinki kadar olmasa da ben de bir manyakla uğraştım. O yüzden sizi anlıyorum. Fakat benim sapık hiç bu kadar uzatmadığı için, şu raddeden sonra ne yapmanız gerektiğini söyleyemiyorum.
Benimki ailemle karşılaştıktan sonra fazla dayanamayıp bıraktı beni. O yüzden bence eşinizin desteği önemli olan tek şey şu durumda. Konuşun bir an evvel.
Ayrıca akrabalarınıza da bilgi verin, bu adam sapık diye yayın bir şekilde, görüşmesinler. Yoksa bu yakınlık eşiniz tarafından yanlış anlaşılabilir, madem sapık ne diye sevgi pıtırcığı bunlar sosyal medyada diyebilir adam.

Eşim okb( obsesif kompulsif) bu duruma takılı kalıp kötü şeyler yaşamasından korkuyorum.O yüzden bir şey söyleyemiyorum.

Teşhis konulmuş bir rahatsızlığı varsa tedavi görüyordur mutlaka. Doktoruyla görüşüp durumu anlat, doktorla birlikteyken söyle o zaman. Ne yaparsan yap ama söyle.

İlk durumu değilmiş, hamileyken aldatmış.Kestirip attı yani umursamamıştı.
Nasıl bir genişlik bu yahu, birde bunun üstüne başka çocukta mı yapmış.
Her ne olursa olsun eşinizi haberdar etmeniz lazım, evet büyük tepki verebilir yükselebilir
Ama burada sizin bir suçunuz yok, eşinize bu durumu olduğu gibi anlatın ailenizin de bildiğini söyleyin.

Tüm aile bireylerinle beraber eşine anlat, bu zamana kadar anlatmamış olman hata. Bırak tepkisi büyük olsun tabi, nolcaktı zaten.

Zamanında benimde bi sapığım vardı. Bilirim, Polis, müdahale olmadan müdahale etmiyor, adam evinin önünde dikilse dahi.

Erkekler dahil olsun olaya, bu işin sonu yolda, belde seni tek gördüğünde arabaya bildirip, kaçırmak olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…