Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

Insallah Allah onun belasini verir. Pislik herif..

Konunuza çok üzüldüm,böyle biriyle nasıl tanışıp evlendiniz merak ettim,abinizde keşke başka sehire taşınsa bu şekilde onların başına bela olmaz inşallah.

Konunuza çok üzüldüm,böyle biriyle nasıl tanışıp evlendiniz merak ettim,abinizde keşke başka sehire taşınsa bu şekilde onların başına bela olmaz inşallah.
o pislik iş arkadaşımdı benim... nasıl evlendiğimizde ayrı bir trajedi...

abim hem mesleği gereği hem de işi gereği burada kalmak zorunda....

korkum 16 aylık yeğenim... canımın canı, kanımın kanı yeğenim.

ankarada girdiğim mülakatta olmadı. ekmeğim özelde sanırım. bakalım yeni memleket bana neler katacak bilgecem?? hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Merak etme hakkinda hayirlisi olsun canim. Mulakatin olmamasinda da bir hayir vardir. Inan dualarim hep seninle. Rabbim seni korusun o pislik herifin de belasini versin insallah..

Bence korkmayın sessiz sedasız bi süre ortalarda görünmeyin o da unutur bence sular durulur, ama hayatınıza birisi girerse kesinlikle haberi olmasın face de filan paylaşmayın ya da ortak tanıdıklarınıza söylemeyin,haberlerde böyle duyuyoruz ya hep,eski kocası kadını tehtit ediyor hayatına biri girince yapacağını yapıyor,allah korusun,yeni hayatınızda inşallah mutlu olursunuz huzur bulursunuz.

Bende seviyo da pişman diye peşini bırakmıyo sandım
Manyakmış meğer
Hayır Allah düşmanın bile mert olanını versin
Anlaşamıyosun madem adam gibi ayrılmayı becer

hayatımda birisi şu an için yok. onun da tehditleri bu yönde zaten. hayatına biri girerse önce onu sonra seni öldürürüm. iyide hadi şimdi böyle. bende 28 yaşındayım. ömürboyu tek başıma yaşayamam ki. yani koca delisi olmak değil bu. ki yaptığım evlilik sebebiyle ömür boyu evlilikten korksam yeridir...

inşallah hepimiz mutlu huzurlu bir şekilde yaşayalım. tşk ederim

Amacı ne sevgi değil belli
Ya benimsin ya toprağımcı kafası mı

Yaşın çok genç elbette birisi olacak birgün hayatında, inşallah bu sefer hayırlı biri olur
Bu hödüğün anlayacağı dil belli hiç adam akıllı döven olmamış bunu
Ondan meydanı boş bulmuş
Yasalarda peh yani neyi engellemiş ki bu psikopatı engellesin, neyse bu konuya girmemek lazım burda sanırım
Kendi ailesi durdursun bari yoksa valla sizin taraftan birinin sabrı taşarsa fena olur

Haberi olmayacağı yerlerde yaşayın,haberi olmazsa nerden bilecek,bayramlarda özel günlerde abinize gerekirse gitmeyin çünkü oraya geleceğinizi tahmin edip etrafta bekleyebilir,başka zamanlar görüşün ya da onlar gelsin inşallah tez zamanda birini bulup evlenir de kendi gibi manyak biriyle o kadına da yazık gerçi bu adam değişmez. Gerekirse yurt dışına taşının bu ş....z in korkusuyla yaşayıp boşuna ölmekten iyidir,kendi geb.rsin pislik

kendi ailesine hem çok kızıyorum hemde hak veriyorum. 30 yaşındaki adama söz geçiremiyorlar tamam haklılar ama kayınvalideme beni dövüyor diye ağladığımda babanda ( kayınpederim) beni çok dövdü. sonraları aklı başına gelir dövmez kızım diyordu. bana akıl vereceğine oğlum yazıktır günahtır seninde kız kardeşin var dövme diyebilirdi...

rezillik yaşamak istemiyorum artık. evlilik hayatım boyunca konuya komşuya yaşadığım rezillik son olsun. başım öne eğilmesin benimde

abimin daha 16 aylık oğlu var. karısı var. ona bulaşmasın

walla her yandan bana zarar ne diyeyim...

Bu adama bir meydan dayağı şart evire çevire dövmek lazım,bi kaç gün üst üste beş on kişiden sürekli dayak yesin bakalım dışarıya cıkamaz korkudan. Ya da böyle hiç beklemediği anda birileri etrafını sarıp dövse şizofrene bağlasa keşke korkudan ne güzel olur. bir yıl boyunca belli aralıklarla devam etse. keşke yasalarda böyle bir ceza olsa.

aslında hep ona dua ediyorum. umarım karşısına üzgün bir insan çıkar ve evlenir. ona eş olur. çok mutlu olsun ki bir gün dahi aklına gelmeyeyim inşallah...

şu anki yaşadığım şehre çok uzak bir yere taşınacağız.

ah izmir, güzel izmir. seni nasıl bırakıp gidebilicem???

keşke olsa. bak bende güldüm bu cezaya

İzmir mi yazık olmuş ,olsun günün birinde dönersiniz umarım. belki de evlenip mutlu olur çok sevsin karısıyla iyi anlaşsın insallah,siz de rahat nefes alın.

çok etkilenmiştim tee ozamandan bu zamana aklıma geldikçe dua ediyorum sana Allah yardımcın olsun hep mutlu ol inş.

İzmir mi yazık olmuş ,olsun günün birinde dönersiniz umarım. belki de evlenip mutlu olur çok sevsin karısıyla iyi anlaşsın insallah,siz de rahat nefes alın.
adı üstünde güzel izmir...

tşk ederim msjlarınız için. inşallah sizde hep güzel günler yaşarsınız <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…