- 18 Haziran 2015
- 212
- 194
- 18
- 35
Adamin ruh sagligi yerinde degil ki, siz saglikli bir insan olarak dusunebiliyorsunuz "ben esya almadim nasil mahvetmis olabilirim" diye ama o ruh hastasi kim bilir neler kuruyor kafasinda. Onun dedikleriini hic takmayin. Size yaptiklarini ceker umarim gercekten. Vaktinde her konuda hakkinizi yemis, hepsi teker teker cikar umarimevet yeni yeni farkına varıyorum hatamın. onu süründürmeliymişim. belki o zaman babasıyla birbirlerine girerlerdi bana ödeyecekleri tazminat için. ben o bana musallat olmasın diye evimden bile hiç eşya almadan ayrıldım. geçen aramış diyo ki evimi eşyalarımı mahvettin. be ş.refsiz ben hiç bir şey almadım ki neyi mahvedeyim? o eşyaların taksidini de ayrılıp geldikten sonra 1 yıl daha ödemeye devam ettim. o ceza evinde yatarken ben eşya borcu ödedim. ne diyeyim onların hepsi benim alnımın terirabbim razı gelmesin.
uzaklaştırma kararı vermek ne kadar komik aslında. hayır uzaklaştırma kararı verilince ne oluyor hepimiz görüyoruz haberlerde...bende hep abim babam için geri dönmüştüm ama bir sonu yoktu. bir ömür ağlayamazdım diye düşündüm ve bir cesaret çıktım geldim. ne olacaksa olsun artık yalnız aileme zarar vermesin yeter.6 ay uzaklaastirma verdiler. Her gece annesinin evinin 100 metre uzaginda sokaklarda yattı. Yine tehdit etti gidip sikayet ettiler. Iki gun polis durdu sonra yine aynısı. Kiz artik anasi babasi kardeslerinin basima bir sey gelmesin diye ger döndü. Sonra yine dayak yiyip yalinayak kacti evden resmen.
Off offff geberseler de kurtulsaniz su Ramazan günü dua ediyorum. Kuzenime hep ediyorum dua seni de ekleyecegim yanina
aslında şeytan diyor ki geri dönmüş gibi yap. bir sürü eşya aldırıp borçlandır. uyuşturucu alışverişindeyken de polise şikayet et. sonra cezalarla borçlarla uğraşsın ama kıyamıyorum işte 2 tane evladı var. daha küçüklerUzaklaştırma kararı cikardiniz mi ? Cikardiysaniz hata yapmasini size yaklasmasini bekleyin belki tekrar içeri girer aklı başına gelir lanet asalagin
işte bu düşünceler hep onun yüzünden. beni rahat bıraksa ben buraya ne konu açarım ne de annemle birlikte kendimizce plan yaparız. sizlerde bana yardımcı olmaya çalışmazsınız. ama adam olsaydı, düzgün bir insan olsaydı ama nerdeee???Dağa kaldırtıp, erkekliğindenmi olsa töve tövbe, sonra belki intihar eder. pislik herif ya insana neler düşündürtüyor
bence de aynen öyle der böyle zihniyette biri
Sen izini kaybettirince bu seferde abinin annenin boğazına çökmesin nerde yerini söyleyin diye
Anam iki ucu bklu değnek.. bela işte...
İnsan her şeyi düşünüyor böyle durumlarda... ama deli taklidi yapmak sanki bir nebze olabilecek gibi
Yada ben şunu da düşündüm şöyle palazlanmış bir sevgili yapıp korunmak,
bu seferde yenisinden nasıl kurtulucan birde o bela olursa başa.. delirdim heralde beyin göçü yaşıyorum
ama ozamanda onada musallat olur, allah yardım etsinmimoz_a
hakkımı da yedi beni de yedi bitirdi.Adamin ruh sagligi yerinde degil ki, siz saglikli bir insan olarak dusunebiliyorsunuz "ben esya almadim nasil mahvetmis olabilirim" diye ama o ruh hastasi kim bilir neler kuruyor kafasinda. Onun dedikleriini hic takmayin. Size yaptiklarini ceker umarim gercekten. Vaktinde her konuda hakkinizi yemis, hepsi teker teker cikar umarim
aslında şeytan diyor ki geri dönmüş gibi yap. bir sürü eşya aldırıp borçlandır. uyuşturucu alışverişindeyken de polise şikayet et. sonra cezalarla borçlarla uğraşsın ama kıyamıyorum işte 2 tane evladı var. daha küçükler
bence hemen harekete geçmelisin, güvenebileceğin bir kadın sivil toplum örgütünden yardım isteevet malesef dediğiniz gibi bir kere geliyoruz bu dünya yakimlik bilgilerimi değiştiremeye çalışmak istiyorum. ama bakalım zaman ne gösterecek. en son çare kadın topluluklarından yardım isteyeceğim. ya sanırım benim avukatım da uğraşmak istemedi galiba
ya gerçekten çok sinirleniyorum bunlara insanda azıcık onur gurur falan olacak
ama gerçekten gözü dönmüş ve şiddete eğilimli dikkat edin kendinize
şehir değiştirme şansınız var mı?
Keşke canım ama sanki devletin umrunda değil gibi özgeçmişi bile ders olmadı onca kadın ders olmadı caydırıcı ceza yok şerefsizler 3 5 sene yatarım ne var deyip yapacaklarını yapıyorlar allahım kadınların yardımcısı olsun kimse bizi koruyamaz bu defa kadinlar erkek cinayetine başlıcak gibi zaten bu sessizligė
Bu dediğin teoride olurda pratikte manyak sana zarar verir
sana dişli bir avukat ve stk destegi sart
bence hemen harekete geçmelisin, güvenebileceğin bir kadın sivil toplum örgütünden yardım iste
bu ülkede olan hep bayanlara oluyo ve hukuk sistemimiz böyle olduğu için bu adamlar kendilerini yenilmez zannediyo.aslında ne güzel boşanmışsın ve zaman geçmiş üzerinden yeniden birileriyle görüşüp çıksan ?Yemin ederim biktim artik. 1.5 yili geçkin oldu bosanali. Bir insan bir insandan daha ne ister? Olmuyorsa olmuyordur. Birak artik pesimi. Senden nefret ediyorum. Vallahi cok doldum artik. Ne ise gittigimden ne eve geldigimden, yedigim ictigim hic bir seyden tat almiyorum. Ne yapmam gerekiyo bilmiyorum. Ben bu kadar tehditle nereye kadar sabredicem. Tek bildigim sey biktim ve boyle yasamak istemiyorum. Cok kotuyum ben ya
Sana eski kelimesiyle bile olsa es demekten igreniyorum!
Ben bosanma asamasindayken cezaevindeydi. İzinli cikti. 3 gunlugune. Kisa bi tatil gibi dusunun. Bosanma durumlarini konusmak icin bir araya geldigimizde beni dovdu. Gittim sikayet ettim. Rapor aldim. Savci elimin yuzumun halini gormesine ragmen, bu adamin hukumlu olup izne cikmis olmasina ragmen, ben karakoldayken ailemle yasadigim eve girip elinde bicakla beni bekliyorken polislere yakalanmasina ragmen bu adamin izninin devamina karar verdi. Bi de lutfedip 100 metre uzak durmasi karari verdi. Onun izninden kalan 2 gunde yasadigim sehri terk ettim. Sonra kaldigi cezaevini aradim. Teslim oldugunu ogrendikten sonra evime donebildim. Ama ben ne yapayim simdi bu adamla 4 yil evli kaldim. Herseyimi biliyor. Nereye gideyim? Gitsem ne olacak abimlere, akrabalarimiza salca olacak. İnanin ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
Sanirim bu is savciliga tasinacak tekrardan. Tehdiy msjlari, cezaevinden gonderilmis mektup lari, telefon ses kayitlari, ve bazi raporlarla birlikte.Adam gibi bi savcı ya gidin bence. Bir tanesi sütü bozuk cikti diye ümidini kesmemelisin. Sen soyluyorsun iznin iptali icin bir sürü delil varken iptal ettirmeyen savcinin aldigi maas haram olsun...
Bu ulkede herkes işini hakkiyla yapsa zaten ....
Rabbim sorsun hesabini insallah. Aksam evimizde bir suru sorun yasandi. Yemekten somra annemlere anlattim. Bilmiyorum bu isin sonu neye cikacak??? Sadece cok uzgunum ve korkuyorumAslında yeni bir ,meslek dalı açılmalı boşandıktan sonra eski hanımını tehdit edeni , ağzını yüzünü bir güzel benzetmeli,
ilk eşiyle de kaç kez kavga etmişler ve evliyken karakolluk olmuşlar. biz evliyken çok güzel tazminatlar ödedi. ordan biliyorumilk eşinin çektikleri yetmezmiş gibi yazık kadını geçen hafta bir daha dövmüş. sırf çocuklarını görmeye gelirken şu anki eşiyle geldi diye. sonra da bana msj attı. onu dövdüm, sıran yaklaşıyo diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?