Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

Adamin ruh sagligi yerinde degil ki, siz saglikli bir insan olarak dusunebiliyorsunuz "ben esya almadim nasil mahvetmis olabilirim" diye ama o ruh hastasi kim bilir neler kuruyor kafasinda. Onun dedikleriini hic takmayin. Size yaptiklarini ceker umarim gercekten. Vaktinde her konuda hakkinizi yemis, hepsi teker teker cikar umarim

uzaklaştırma kararı vermek ne kadar komik aslında. hayır uzaklaştırma kararı verilince ne oluyor hepimiz görüyoruz haberlerde...bende hep abim babam için geri dönmüştüm ama bir sonu yoktu. bir ömür ağlayamazdım diye düşündüm ve bir cesaret çıktım geldim. ne olacaksa olsun artık yalnız aileme zarar vermesin yeter.

Uzaklaştırma kararı cikardiniz mi ? Cikardiysaniz hata yapmasini size yaklasmasini bekleyin belki tekrar içeri girer aklı başına gelir lanet asalagin
aslında şeytan diyor ki geri dönmüş gibi yap. bir sürü eşya aldırıp borçlandır. uyuşturucu alışverişindeyken de polise şikayet et. sonra cezalarla borçlarla uğraşsın ama kıyamıyorum işte 2 tane evladı var. daha küçükler

Dağa kaldırtıp, erkekliğindenmi olsa töve tövbe, sonra belki intihar eder. pislik herif ya insana neler düşündürtüyor
işte bu düşünceler hep onun yüzünden. beni rahat bıraksa ben buraya ne konu açarım ne de annemle birlikte kendimizce plan yaparız. sizlerde bana yardımcı olmaya çalışmazsınız. ama adam olsaydı, düzgün bir insan olsaydı ama nerdeee???

bence de aynen öyle der böyle zihniyette biri
Sen izini kaybettirince bu seferde abinin annenin boğazına çökmesin nerde yerini söyleyin diye
Anam iki ucu bklu değnek.. bela işte...

ben giderken ailemle birlikte gidicez ama ya abim? eşi ve oğlu? bu da çok büyük bir dert aslında

bide işin şu boyutu var. yengem değişik bir insan. ağzında bakla ıslanmaz. benim boşanma süreçlerimi güya yakın! arkadaşlarına anlatmış şimdi biz bir yerlere gidersek bu yine dostlarına anlatacak ve bu iş yayılacak. ve biraz araştırmayla ya bizi bulursa???

yani bütün planların sonu eski eşin yok olmasıyla hallolacak ama birinin ölümünü istemek ne acı

sevgili yapmak mı??? bak belki parayla bir sevgili kiralayabilirim :) şöyle heytbetli bişi :)

ama ozamanda onada musallat olur, allah yardım etsin mimoz_a

amin. canım. inşallah

hakkımı da yedi beni de yedi bitirdi.

ya gerçekten çok sinirleniyorum bunlara insanda azıcık onur gurur falan olacak
ama gerçekten gözü dönmüş ve şiddete eğilimli dikkat edin kendinize
şehir değiştirme şansınız var mı?

Keşke canım ama sanki devletin umrunda değil gibi özgeçmişi bile ders olmadı onca kadın ders olmadı caydırıcı ceza yok şerefsizler 3 5 sene yatarım ne var deyip yapacaklarını yapıyorlar allahım kadınların yardımcısı olsun kimse bizi koruyamaz bu defa kadinlar erkek cinayetine başlıcak gibi zaten bu sessizligė

Bu dediğin teoride olurda pratikte manyak sana zarar verir
sana dişli bir avukat ve stk destegi sart

bence hemen harekete geçmelisin, güvenebileceğin bir kadın sivil toplum örgütünden yardım iste

ya gerçekten çok sinirleniyorum bunlara insanda azıcık onur gurur falan olacak
ama gerçekten gözü dönmüş ve şiddete eğilimli dikkat edin kendinize
şehir değiştirme şansınız var mı?

bi nebze gururu olsa beni hiç aramazdı ki

Bu dediğin teoride olurda pratikte manyak sana zarar verir
sana dişli bir avukat ve stk destegi sart

bence hemen harekete geçmelisin, güvenebileceğin bir kadın sivil toplum örgütünden yardım iste

ösym sitesindeki tercihler kısmına baktım. tercihler aktifleşmiş. umarım ya o yada 2 hafta önce girdiğim bir mülakar var. 2 sinden biri olumlu olur. olmazsa başka bir şehre taşınıcaz. ondan sonra telefon numaramı değiştirip isim soyisim değişikliği falan için talepte bulunucam. bu süreçte topluluklardan yardım istemek bana güç verecek galiba. birilerinin kapısını çalacağım...

bu ülkede olan hep bayanlara oluyo ve hukuk sistemimiz böyle olduğu için bu adamlar kendilerini yenilmez zannediyo.aslında ne güzel boşanmışsın ve zaman geçmiş üzerinden yeniden birileriyle görüşüp çıksan ?

Ay ablacim cok uzuldum yasadiklariniza ya Allah yardimciniz olsun şu mubarek gunlerde inşallah
Her seye ragmen hala eski esin iyiligini dusunmek , ölmesini istememek bile ne kadar merhametli kocaman bi yureginizin oldugunun kaniti bence
yalniz benim merak ettigim nokta beni evlenmeye mecbur etti demissiniz de ne demek bu yani cok ozel degilse anlatabilir misin

Kaçtikca istemedikce daha değerli olursun. Nasıl yapılabilir bilmiyorum ama onun senden daha iyi olduğuna onu inandır.yani sen kendini haksız göster gerekirse sen nu kaybetmişsin gbi.durumun zor rabbim yardımın olsun.koruma da isteyebilyorsun belki de istedin bilmiyorum.

bela okumak, insanların kötülüğünü istemek inan hiç bana göre değil ama Allah cc ya kahhar adıyla kahretsin seni. bana ve aileme yaşattıkların, gözlerinden, ömründen, aklından fitil fitil gelsin inşallah! en ağır küfürlerim şu ömrümde sadece sana! rabbim razı gelme lütfen, ona bu fırsatı verme lütfen!

meğer bu şeref yoksunu abimi ve babamı hala arıyormuş. hadi beni arıyor, kinini, öfkesini kusuyor; abimi niye? babamı niye?

babama diyormuş ki dul kadını evinizde besleyin, namussuzlar. ( dul kadın dediği benim ve bunu benim babama söylüyor.)

abime de diyormuş ki oğlun yetişip geliyor haberin olsun. neye haberi olacaksa???

yer gök dua üstüne kurulmuş benim dualarım ne zaman yanıt bulacak yarabbim?

ben her gün ölüyorum. ne olur razı gelme!

Aslında yeni bir ,meslek dalı açılmalı boşandıktan sonra eski hanımını tehdit edeni , ağzını yüzünü bir güzel benzetmeli,

Adam gibi bi savcı ya gidin bence. Bir tanesi sütü bozuk cikti diye ümidini kesmemelisin. Sen soyluyorsun iznin iptali icin bir sürü delil varken iptal ettirmeyen savcinin aldigi maas haram olsun...
Bu ulkede herkes işini hakkiyla yapsa zaten ....

Sanirim bu is savciliga tasinacak tekrardan. Tehdiy msjlari, cezaevinden gonderilmis mektup lari, telefon ses kayitlari, ve bazi raporlarla birlikte.
Aslında yeni bir ,meslek dalı açılmalı boşandıktan sonra eski hanımını tehdit edeni , ağzını yüzünü bir güzel benzetmeli,
Rabbim sorsun hesabini insallah. Aksam evimizde bir suru sorun yasandi. Yemekten somra annemlere anlattim. Bilmiyorum bu isin sonu neye cikacak??? Sadece cok uzgunum ve korkuyorum

Kocası armut mu topluyormuş ? Ne adi bir adammış bu.
Çok etkilendim durumunuzdan. Hiç çözüm önerim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…