Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

dediğim gibi tek bir umudum mülakat sonucum var. benim kurtuluşum belki o. ama ben gidersem abim ve ailesi burda. onlar ne yapacak. abim ve anneme çok büyük bir öfkesi var.

çok uzuldum durumunuza
savci denen adam senin ex den daha sefersiz mis
nasil is o oyle yaa, izinli çikinca suç isliyor adam git devam et mi dedi

ulke degistirin diycem vamma imkaniniz varsa baska napilir ki
Allah boyle beladan korun herkesi
savcının yaptığını diyecek tek kelime lafım yok. bu adam hükümsüz olsa hadi neyse dicem ama zaten hükümlü ve cazevinden izinli çıkmış. iznini yakması gerekirdi.

Nerdeyse aynı olayı çok yakın arkadaşım da yaşadı maalesef. Eşi esrar içtikçe dövdü kızı,en sonunda babası geldi kurtardı. Karakola darp raporu almaya gittiklerinde komiser' ne var sanki kızım ben de karımı dövüyorum' diyerek sorun çıkardı. Zar zor alındı rapor boşandılar ama yaklaşık 8bin lira mahkemeye para ödedi eşi. Yani Dayağı yiyen o parayı alan başkası. Yazıklar olsun böyle adalete. Allah yardımcınız olsun, o pisliği de ıslah etsin şu mübarek günlerde.

Bunlar çok ffarklı bi kafa yapısına sahipler onları anlamak çok zor her olumsuzluk beklenir ne yazıkki:/ ailenle ne alıp veremediği vvar

Ne diyo yani.olumlemi tehtit ediyo.allah korusun.
Tekrar biraraya gelmek falanmi istiyo.
cocuk varmi
evet ölümle tehdit ediyor. şimdi beklemedeymiş. benim en mutlu günümde karşıma çıkacakmış.

tekrar biraraya da gelmek istiyordu ta ki az önceye kadar. msj atmış. artık geri dönsende ben seni almam diye. pislik sanki bende ona bayılıyodum.

benden çocuğu yok. onun 2. evliliğiydi. ilk eşinden 2 çocuğu var.

Bunlar çok ffarklı bi kafa yapısına sahipler onları anlamak çok zor her olumsuzluk beklenir ne yazıkki:/ ailenle ne alıp veremediği vvar
çünkü ona göre benim boşanma gücünü bulmamdaki yardımcım annemmiş. annem açmış gözümü

Ceza davasi o para kamu yararina aliniyor. Cok istiyorsa parayi, tazminat davasi acabilir.

Ya allah belasini versin boyle adaletin. Bu nasil bir sey ya... Can guvenligi olmadan nasil yasanir... Bir arkadasim var kadin kulupleriyle vakiflarla epey icli disli. Ona danisip size bilgi verecegim...

Ya allah belasini versin boyle adaletin. Bu nasil bir sey ya... Can guvenligi olmadan nasil yasanir... Bir arkadasim var kadin kulupleriyle vakiflarla epey icli disli. Ona danisip size bilgi verecegim...
sizden haber bekliyorum. o cezaevinden çıktığından beridir hiç rahat değilim. sürekli işe gidiş yollarımı değiştiriyorum. çalıştığım iş hanına otoparktan girip çıkıyorum. geçtiğimiz haftalarda başka bir şehre gitti mülakata. inanın takip ediliyor muyum diye düşünmeden bir şehri gezmek ne büyük lüksmüş dedim...

İlk eşine de böyle yapmış mıdır aacaba. Allahım ıslah etsin ne denilir ki devlet baba derler ama gel gör adalet yok

Adam hobi edinmis birilerini dövmeyi baksana. Tedavi edilmesi lazım bunun hasta yani ne diye sadece iceri atiliyor anlamiyorum. Halbuki bana gore suc isleyenlerin hemen hemen hepsi hasta. Normal adam yapar mi...

Ulan hem suclu hem güçlü adamdaki kafaya bak. Igrenc mesajlar at belki tiksinir. Sen sen olmaktan cik.
msjlarına cevap vermiyorum ama aradığında mecbur açıyorum. çünkü açmazsam iş saatlerinde işi, mesai dışında annemi arıyor. işi araması rezillik, annemi araması daha bir kötü çünkü annem hipertansiyon hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…