dediğim gibi tek bir umudum mülakat sonucum var. benim kurtuluşum belki o. ama ben gidersem abim ve ailesi burda. onlar ne yapacak. abim ve anneme çok büyük bir öfkesi var.Uyuşturucu bağımlısı bi eş daha. Hayır ya kendilerine faydaları yok iken evlenmek niye anlamıyorum. Bende yarın boşanma davası açacağım bu sebepten dolayı. Savcının yaptığını tv de duyurmak gündem yaratmak iyi fikir aslında.
Şehir değiştirin yani en azından bi süre.
savcının yaptığını diyecek tek kelime lafım yok. bu adam hükümsüz olsa hadi neyse dicem ama zaten hükümlü ve cazevinden izinli çıkmış. iznini yakması gerekirdi.çok uzuldum durumunuza
savci denen adam senin ex den daha sefersiz mis
nasil is o oyle yaa, izinli çikinca suç isliyor adam git devam et mi dedi
ulke degistirin diycem vamma imkaniniz varsa baska napilir ki
Allah boyle beladan korun herkesi
aynen öylebir tane hata bütün hayatı nasıl mahfediyor
Allah kurtarsın mimoza ne denilebilir ki kendi başını yesin inşallah
evet ölümle tehdit ediyor. şimdi beklemedeymiş. benim en mutlu günümde karşıma çıkacakmış.Ne diyo yani.olumlemi tehtit ediyo.allah korusun.
Tekrar biraraya gelmek falanmi istiyo.
cocuk varmi
çünkü ona göre benim boşanma gücünü bulmamdaki yardımcım annemmiş. annem açmış gözümüBunlar çok ffarklı bi kafa yapısına sahipler onları anlamak çok zor her olumsuzluk beklenir ne yazıkki:/ ailenle ne alıp veremediği vvar
Nerdeyse aynı olayı çok yakın arkadaşım da yaşadı maalesef. Eşi esrar içtikçe dövdü kızı,en sonunda babası geldi kurtardı. Karakola darp raporu almaya gittiklerinde komiser' ne var sanki kızım ben de karımı dövüyorum' diyerek sorun çıkardı. Zar zor alındı rapor boşandılar ama yaklaşık 8bin lira mahkemeye para ödedi eşi. Yani Dayağı yiyen o parayı alan başkası. Yazıklar olsun böyle adalete. Allah yardımcınız olsun, o pisliği de ıslah etsin şu mübarek günlerde.
en büyük duam ona eş olacak, çocuklarına annelik yapabilecek birine aşık olması.Hayat kadını tutup ona mi aşık etsen ki. Ilk karisi sen cikinca rahatladi heralde.
suçu topluma açık yerde kavga etmek. adamın birini dövmüş. bu 2. cezasıydı. birinci de adam dövmeden. geçtiğimiz eylülde mi ekimde mi ne çıktıpeki hala cezaevinden çıkalı ne kadar oldu?
suçu neydi?
çünkü ona göre benim boşanma gücünü bulmamdaki yardımcım annemmiş. annem açmış gözümü
çünkü ona göre benim boşanma gücünü bulmamdaki yardımcım annemmiş. annem açmış gözümü
sizden haber bekliyorum. o cezaevinden çıktığından beridir hiç rahat değilim. sürekli işe gidiş yollarımı değiştiriyorum. çalıştığım iş hanına otoparktan girip çıkıyorum. geçtiğimiz haftalarda başka bir şehre gitti mülakata. inanın takip ediliyor muyum diye düşünmeden bir şehri gezmek ne büyük lüksmüş dedim...Ya allah belasini versin boyle adaletin. Bu nasil bir sey ya... Can guvenligi olmadan nasil yasanir... Bir arkadasim var kadin kulupleriyle vakiflarla epey icli disli. Ona danisip size bilgi verecegim...
hepsi bir arada. ya ona dönecekmişim ya da benimle hesaplaşması bitmemişne istiyo peki derdi ne, birlesmek mi yeniden? yoksa hirsini mi alamadi?
İlk eşine de böyle yapmış mıdır aacaba. Allahım ıslah etsin ne denilir ki devlet baba derler ama gel gör adalet yok
msjlarına cevap vermiyorum ama aradığında mecbur açıyorum. çünkü açmazsam iş saatlerinde işi, mesai dışında annemi arıyor. işi araması rezillik, annemi araması daha bir kötü çünkü annem hipertansiyon hastasıUlan hem suclu hem güçlü adamdaki kafaya bak. Igrenc mesajlar at belki tiksinir. Sen sen olmaktan cik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?