Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

ailesini kaç kez aradım. bana yardım edin dedim. doktoramı götürüyorsunuz ne yapıyorsanız yapın dedim. ne sizin ocağınız ne bizim ocağımız yanmasın dedim. üstüne de sıkı sıkıya tembihledim benim aradığımı söylemeyin diye. sonuç telefonu kapattım 10 15 dk geçti abimin eşine varasıya herkesi aradı sizi rezil edicem. sizi mahvedicem diye. en sonda beni arıyor sen benim ailemi nasıl rahatsız edersin diye???
ailesini aramam daha da. o kadar da rica ettim yalvardım benim aradığımı söylemeyin diye

ayrıca çocuklar babaanne de kalıyor. görmeye gelen anne ve yeni eşi. anneleri almıyor çocukları. yılda 2 kez görmeye geliyor...

ben bu konu da devletten hiç bir fayda görmedim sadece devletin doktoru psikolojimi tedavi etti. ne polis ne savcı...

Ortada sizin utanacaginiz hicbirsey yok. Lutfen boyle dusunmeyin. Ben size donecegim yarin. Rica ederim ayrica, tesekkure degecek bir sey yok cunku zaten kadinlar olarak hepimizin yapması gereken birbirimize destek olup daha güçlü olmak.

Bu ülkede kadınların nefes alması bile mucize. Ortalık takıntılı, sapık, hasta insanlar kaynıyor. Yemin ediyorum yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum, hatta eve gelirken koştura koştura geliyorum. Her an bir sapık seni yol ortasında dövebilir, hasta, deli raporu var diye hiçbir şekilde ceza almadan elini kolunu sallaya sallaya gezebilir ve dahası yarım kalan işini tamamlayabilir. Lanet olsun bu ülkenin adalet sistemine.

Allah yardımcınız olsun, ben hiçbir tehlikem yokken bu ülkede bu korkuyla dolaşıyorsam, sizin haliniz çok çok çok daha zordur eminim..
Ayrıca o savcının da kafasına tüküreyim.
Ne b.ktan hukukumuz var ya.

ALLAH' a havale ettik zaten canim benim.. O en dogrusunu bilir..
ailenden cekinmez mi bu herif?
çekinmiyor şimdi de annem tutturmuş kredi çekip adam tutup onu dövdürcem diye. ne olacak ki sanki ne değişecek? kan davası mı bu olay? iyileşecek bu sefer o adam toplayıp gelecek. ya sizden ya bizden mi demeli???

Al birini vur ötekine. Böyle aile böyle çocuklar. GİTMEK sana farz.

Nasıl yani zorla mı evlendi senle ay bana fenalık geldi mübarek aylarda bir köşede ölse kalsa...bizdede var böyle bir damat ..bir gün elimizde kalacak ama kızımız salak korkusundan donup duruyor..ipiyle kuyuya inemiyoruz.

Oyle cocugum olsa red ederim heralde ya bir de cezasını mi ödüyor. Bir degil iki degil ayni hata kac kez yapilir. Ilk karisinin kocasi napmis alaskina birlesip sunu bir temiz dovün.
ilk karısı benden daha güçlü bir durumda. intikamını alır. onun arkası sağlam işi gereği. ayrıldıklarından beridir pavyonda çalışıyor.

Siz hangi şehirdesiniz? Ben avukatım ama Adanadayım. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa, elimden geleni yapmaya da hazırım.
Napabilirsin ki kanunlar ortada bu adama bir şey yapılmayacak...sadece cezaevindeyken birileri haklayacak tek umut bu sanki.

en mutlu gunun ne, tekrar evlenmenmi ki ona gore
bu aptal insani evlilikden sogutur yaa
çocugun olsa ona satasir , Allahim sen koruu
en büyük duam çocuğumun olmamış olması. yani çocuk yapmayı hiç düşünmedim iyi ki...

evet evliliğimmiş... ben şu anda eski arkadaşlarımla bile olan toplanmalarımıza katılmıyorum ya takip ediyorsa diye? ilkokul arkadaşlarımızla falan her ay toplanırız. evliykende katılıyordum. e haliyle kız erkek karışık oluyoruz ama ya yanlış anlarsa diye?

Sadece ilk sayfayı okudum ve inanın ne diyeceğimi bilemedim bu neir bu nasıl adalet sitemidir çok geçmiş olsun peki hiçkimseye bir şey söylemeen şehir değiştirme şansınız yok mu

Yavaş yavaş zehirlemek lazım bu herifi başka türlü gebermez, akşam akşam canım sıkıldı. İzinizi kaybettirin ya da kancayı başkasına takması için dua edeceksiniz başka çare yok gibi görünüyor.

Siz hangi şehirdesiniz? Ben avukatım ama Adanadayım. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa, elimden geleni yapmaya da hazırım.
tşk ederim. izmirdeyim. aslında bu aralar boşanma avukatıma gitmeyi düşünüyorum. bu süreci en iyi o biliyor ne yapabilirim diye. herhangi bir şey olursa sizden de yardım isterim

Yanınızda elektroşok cihazı taşıyın.

Evet ülkemizde şuan yasal değil bildiğim kadarıyla fakat karşınıza çıkar ve size zarar vermeye kalkışırsa canınızı kurtarabilirsiniz en azından.

Ortada sizin utanacaginiz hicbirsey yok. Lutfen boyle dusunmeyin. Ben size donecegim yarin. Rica ederim ayrica, tesekkure degecek bir sey yok cunku zaten kadinlar olarak hepimizin yapması gereken birbirimize destek olup daha güçlü olmak.
bana yaşattıklarından sonra rabbim razı gelmesin boğazımdaki o morluklarla, dudağımda ki patlakla işe gitmek benim için çok büyük bir utançtı malesef

bana yaşattıklarından sonra rabbim razı gelmesin boğazımdaki o morluklarla, dudağımda ki patlakla işe gitmek benim için çok büyük bir utançtı malesef
Elleri kırılasıca! Valla ben sizin yerinizde olsam,adam tutar ağzını burnunu kırdırırm bakalim yanaşabiliyomu yanima

aslında bazen hakimler ve savcılar nasıl desem yetkisini kullanabilmeli. yani başka ülkelerde bu hukuk sistemi var mıdır bilemiyorum ama öyle olmalı. o cezaevinden izinli çıktığında benim evimde elinde bıçakla salon koltuğumuzun altında ki sandıkta polisler tarafından bulunmuş olmasına rağmen iznine devam edememeliydi. savcının açıklaması şu: ama seni dövdüğünü kabul etmedi!!! polislerin tuttuğu tutanağı imzalamadı. lanet olsun bi imzamı? e benim evimde yakalandı o ne olacak? yazıkmış kaç ay çocuklarından ayrı kalmış. savcıya olay çıkarmayacağına dair söz vermiş de iznine devam etmiş...

Vala sen doğrusun da bu adam bunu hak ediyor. Bazisi da boyle baskasinin yumrugunu yemeyince kendininkini balyoz sanıyor tecrubeyle sabit yani epey temiz dovulse sesi kesilebilir cidden. Eskiden delileri döve döve iyilestirirlermis. Mantikli cunku insanin delirmesi icin az da olsa konfora ihtitac var. Karni ac, acı icinde biri psikolojisini bozma lüksüne sahip degil. Kredi cekecekse annen bari uc ay bi yere kacirsinlar adamlari maaşa baglayin. Gece gunduz dovsunler ac biraksinlar islatsinlar. Icim bi nebze sogudu bak düşününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…