ailesini kaç kez aradım. bana yardım edin dedim. doktoramı götürüyorsunuz ne yapıyorsanız yapın dedim. ne sizin ocağınız ne bizim ocağımız yanmasın dedim. üstüne de sıkı sıkıya tembihledim benim aradığımı söylemeyin diye. sonuç telefonu kapattım 10 15 dk geçti abimin eşine varasıya herkesi aradı sizi rezil edicem. sizi mahvedicem diye. en sonda beni arıyor sen benim ailemi nasıl rahatsız edersin diye???ALLAH bin belasını versin insan değil bu pis Zebani. Ailesi yok mu alsın götürsünlrr ne biçim bi pislik bu ya buna çocuk görme izni veren devlet. SSenin bu korkuları yaşamanı azaltmayan yine devlet. Ne denir bilmiyorum ama kaçıp kurtulman lazım.
ayrıca çocuklar babaanne de kalıyor. görmeye gelen anne ve yeni eşi. anneleri almıyor çocukları. yılda 2 kez görmeye geliyor...ALLAH bin belasını versin insan değil bu pis Zebani. Ailesi yok mu alsın götürsünlrr ne biçim bi pislik bu ya buna çocuk görme izni veren devlet. SSenin bu korkuları yaşamanı azaltmayan yine devlet. Ne denir bilmiyorum ama kaçıp kurtulman lazım.
Ortada sizin utanacaginiz hicbirsey yok. Lutfen boyle dusunmeyin. Ben size donecegim yarin. Rica ederim ayrica, tesekkure degecek bir sey yok cunku zaten kadinlar olarak hepimizin yapması gereken birbirimize destek olup daha güçlü olmak.psikolojik destek aldım aslında. çok da iyi geliyordu. doktorumu çok severek de gidiyordum ama sonra bnm haberim yoktu hastanesi değişmiş. bulamadım hangi hastaneye gittiğini ama geçenlerde bir arkadaşa yardımcı olmak adına araştırdım ve buldum tekrar gideceğim...
başka doktora gitmek istemedim hiç bir zaman. hikayem öylesine kötü ve utan dolu ki...
çok teşekkür ederim ilginize
çekinmiyorALLAH' a havale ettik zaten canim benim.. O en dogrusunu bilir..
ailenden cekinmez mi bu herif?
ailesini kaç kez aradım. bana yardım edin dedim. doktoramı götürüyorsunuz ne yapıyorsanız yapın dedim. ne sizin ocağınız ne bizim ocağımız yanmasın dedim. üstüne de sıkı sıkıya tembihledim benim aradığımı söylemeyin diye. sonuç telefonu kapattım 10 15 dk geçti abimin eşine varasıya herkesi aradı sizi rezil edicem. sizi mahvedicem diye. en sonda beni arıyor sen benim ailemi nasıl rahatsız edersin diye???
ailesini aramam daha da. o kadar da rica ettim yalvardım benim aradığımı söylemeyin diye
ilk karısı benden daha güçlü bir durumda. intikamını alır. onun arkası sağlam işi gereği. ayrıldıklarından beridir pavyonda çalışıyor.Oyle cocugum olsa red ederim heralde ya bir de cezasını mi ödüyor. Bir degil iki degil ayni hata kac kez yapilir. Ilk karisinin kocasi napmis alaskina birlesip sunu bir temiz dovün.
duanızı eksik etmeyinAh canm ya Allah yardımcın olsun
Napabilirsin ki kanunlar ortada bu adama bir şey yapılmayacak...sadece cezaevindeyken birileri haklayacak tek umut bu sanki.Siz hangi şehirdesiniz? Ben avukatım ama Adanadayım. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa, elimden geleni yapmaya da hazırım.
en büyük duam çocuğumun olmamış olması. yani çocuk yapmayı hiç düşünmedim iyi ki...en mutlu gunun ne, tekrar evlenmenmi ki ona gore
bu aptal insani evlilikden sogutur yaa
çocugun olsa ona satasir , Allahim sen koruu
tşk ederim. izmirdeyim. aslında bu aralar boşanma avukatıma gitmeyi düşünüyorum. bu süreci en iyi o biliyor ne yapabilirim diye. herhangi bir şey olursa sizden de yardım isterimSiz hangi şehirdesiniz? Ben avukatım ama Adanadayım. Yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa, elimden geleni yapmaya da hazırım.
bana yaşattıklarından sonraOrtada sizin utanacaginiz hicbirsey yok. Lutfen boyle dusunmeyin. Ben size donecegim yarin. Rica ederim ayrica, tesekkure degecek bir sey yok cunku zaten kadinlar olarak hepimizin yapması gereken birbirimize destek olup daha güçlü olmak.
Elleri kırılasıca! Valla ben sizin yerinizde olsam,adam tutar ağzını burnunu kırdırırm bakalim yanaşabiliyomu yanimabana yaşattıklarından sonrarabbim razı gelmesin boğazımdaki o morluklarla, dudağımda ki patlakla işe gitmek benim için çok büyük bir utançtı malesef
aslında bazen hakimler ve savcılar nasıl desem yetkisini kullanabilmeli. yani başka ülkelerde bu hukuk sistemi var mıdır bilemiyorum ama öyle olmalı. o cezaevinden izinli çıktığında benim evimde elinde bıçakla salon koltuğumuzun altında ki sandıkta polisler tarafından bulunmuş olmasına rağmen iznine devam edememeliydi. savcının açıklaması şu: ama seni dövdüğünü kabul etmedi!!! polislerin tuttuğu tutanağı imzalamadı. lanet olsun bi imzamı? e benim evimde yakalandı o ne olacak? yazıkmış kaç ay çocuklarından ayrı kalmış. savcıya olay çıkarmayacağına dair söz vermiş de iznine devam etmiş...Bu ülkede kadınların nefes alması bile mucize. Ortalık takıntılı, sapık, hasta insanlar kaynıyor. Yemin ediyorum yolda yürürken arkama baka baka yürüyorum, hatta eve gelirken koştura koştura geliyorum. Her an bir sapık seni yol ortasında dövebilir, hasta, deli raporu var diye hiçbir şekilde ceza almadan elini kolunu sallaya sallaya gezebilir ve dahası yarım kalan işini tamamlayabilir. Lanet olsun bu ülkenin adalet sistemine.
Allah yardımcınız olsun, ben hiçbir tehlikem yokken bu ülkede bu korkuyla dolaşıyorsam, sizin haliniz çok çok çok daha zordur eminim..
Ayrıca o savcının da kafasına tüküreyim.
Ne b.ktan hukukumuz var ya.
çekinmiyorşimdi de annem tutturmuş kredi çekip adam tutup onu dövdürcem diye. ne olacak ki sanki ne değişecek? kan davası mı bu olay? iyileşecek bu sefer o adam toplayıp gelecek. ya sizden ya bizden mi demeli???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?