Saplantili eski eş. Eş demek ne kadar dogruysa???

Sinirli bir sekilde karşına çıkarsa en etkili yöntem alakasiz bir cümle kurarak dikkatini dagitmak. Komik olursa da hatta daha etkili o sinirden eser kalmaz.

İlk eşine de böyle yapmış mıdır aacaba. Allahım ıslah etsin ne denilir ki devlet baba derler ama gel gör adalet yok
ilk eşiyle de kaç kez kavga etmişler ve evliyken karakolluk olmuşlar. biz evliyken çok güzel tazminatlar ödedi. ordan biliyorum ilk eşinin çektikleri yetmezmiş gibi yazık kadını geçen hafta bir daha dövmüş. sırf çocuklarını görmeye gelirken şu anki eşiyle geldi diye. sonra da bana msj attı. onu dövdüm, sıran yaklaşıyo diye.

Adam hobi edinmis birilerini dövmeyi baksana. Tedavi edilmesi lazım bunun hasta yani ne diye sadece iceri atiliyor anlamiyorum. Halbuki bana gore suc isleyenlerin hemen hemen hepsi hasta. Normal adam yapar mi...
suça meyilli ne demek. suç makinası. kaç kere idari para cezası ödedi toplum huzurunu bozmaktan. onun için çok zor değil bu işler. arkasında maddi destekçisi babası var. kayın pederimde yazık nasıl işinde gücünde bir insan

Yaa ararsa tuvaletteyim su an bir gorsen kivami soyle boyle gecen de bir video gördüm orda iki kiz ellerinde bi kap.. Igrencles igrenclesebildigin kadar belki tiksinir senden ya.

Sinirli bir sekilde karşına çıkarsa en etkili yöntem alakasiz bir cümle kurarak dikkatini dagitmak. Komik olursa da hatta daha etkili o sinirden eser kalmaz.
ben ondan ve yapabileceklerinden çok korkuyorum. herkes aynı şeyi söylüyor. o sinirliyse sakın bağırma ters tepki verme. he he de geç

Eski karısı nasıl kurtulmuş sen nasıl çocuklu herifle evlendin?

Tahmin edebiliyorum yasadiklarinizi... Yani ben burda oturdugum yerden bu kadar stres olduysam siz ne haldesinizdir kimbilir. Arkadasim ve onun arkadaslari konuyla ilgileneceklerdir eminim. Ben simdi konustum, o da arkadaslariyla paylasacak. Hani direkt bir cozum degil ama en azindan bir yol gosterirler, isterseniz o gruptan avukatlarla da ggorusursunuz fikir almak adina. Sakın kendinizi gucsuz, yalniz veya ezilmis hissetmeyin. Kimse sizi tanimiyor ama hepimiz size destegiz. Cok zor biliyorum ama güçlü durun. Bu donemde psikolojik destek almanizi da oneririm daha az yarayla kurtulmak adina.

ALLAH bin belasını versin insan değil bu pis Zebani. Ailesi yok mu alsın götürsünlrr ne biçim bi pislik bu ya buna çocuk görme izni veren devlet. SSenin bu korkuları yaşamanı azaltmayan yine devlet. Ne denir bilmiyorum ama kaçıp kurtulman lazım.

Yaa ararsa tuvaletteyim su an bir gorsen kivami soyle boyle gecen de bir video gördüm orda iki kiz ellerinde bi kap.. Igrencles igrenclesebildigin kadar belki tiksinir senden ya.
:) bak işte buna güldüm aradığında deneyeceğim ama artık onun ki sevgi değil bence. elde edememesinin saplantısı

Oyle cocugum olsa red ederim heralde ya bir de cezasını mi ödüyor. Bir degil iki degil ayni hata kac kez yapilir. Ilk karisinin kocasi napmis alaskina birlesip sunu bir temiz dovün.

Eski karısı nasıl kurtulmuş sen nasıl çocuklu herifle evlendin?
eski karısıyla her gün her gün kavga ediyorlarmıştı. kaç kere cam kapıları pencereleri yumruklamış. her yeri ameliyatlıydı yani... en son lanet olsun deyip ayrılmışlar. belki de kadın gerçekten akıllıydı ve bu yolu seçti bilmiyorum...

evet 2 çokcuklu bir adamla evlendim. ve evliliğim hiçte normal yollardan olmadı. sevip anlaşarak değil yani...

:) bak işte buna güldüm aradığında deneyeceğim ama artık onun ki sevgi değil bence. elde edememesinin saplantısı

İşte tam da o yüzden igrencles diyorum ya :) adam oyle birine takilmaktan sogur. Seni mukemmel gördüğü icin bu kadar takik zaten. Gülüşün hic eksilmesin :*

psikolojik destek aldım aslında. çok da iyi geliyordu. doktorumu çok severek de gidiyordum ama sonra bnm haberim yoktu hastanesi değişmiş. bulamadım hangi hastaneye gittiğini ama geçenlerde bir arkadaşa yardımcı olmak adına araştırdım ve buldum tekrar gideceğim...

başka doktora gitmek istemedim hiç bir zaman. hikayem öylesine kötü ve utan dolu ki...

çok teşekkür ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…