Öncelikle herkese merhabalar. Yaklaşık bir ay önce iştahım azaldı, bu azalışı fırsata çevirip diyete başladım. Hedefim yaklaşık 15 kilo sanırım, şu an kaç kilo olduğumu bilmiyorum çünkü tartılmamakta ısrar ediyorum. Tek bildiğim 40 beden giydiğim ve bundan pek de memnun olmadığım. Daha önce de çok kilo verdim. Herhangi bir diyet uygulamadım ve yine uygulamıyorum. Spor ve kendimce sağlıklı bir beslenme düzeni uygulayarak daha önce başardım şu an yine başarabilirim. Bugün diyetim için neler yaptığımı yazarak başlayacağım.
Sabah: 2 tane vassa dilimi üzerine sürülmüş lor peyniri
Ara: Yoğurt kaşıklamaca
Öğlen: Mercimek çorbası
Ara: Elma
Akşam: Brokoli çorbası
Spor: Yarım saat aerobik
Bugünlük bu kadar yedim, biraz yetersiz bir gündü beslenme açısından. İştahım pek yok şu aralar. Her gün aynı miktarda kalori almaya karşıyım zaten. Metabolizmanın ayakta durması için dengesizlik şart. Bir de üzerine akşamın ara öğünü eklenecek muhtemelen. Az yediğim için bağışıklık sistemimin kuvvetli kalması için portakal yerim muhtemelen. Hepinize diyetlerinizde başarılar dilerim.
Sabah: 2 tane vassa dilimi üzerine sürülmüş lor peyniri
Ara: Yoğurt kaşıklamaca
Öğlen: Mercimek çorbası
Ara: Elma
Akşam: Brokoli çorbası
Spor: Yarım saat aerobik
Bugünlük bu kadar yedim, biraz yetersiz bir gündü beslenme açısından. İştahım pek yok şu aralar. Her gün aynı miktarda kalori almaya karşıyım zaten. Metabolizmanın ayakta durması için dengesizlik şart. Bir de üzerine akşamın ara öğünü eklenecek muhtemelen. Az yediğim için bağışıklık sistemimin kuvvetli kalması için portakal yerim muhtemelen. Hepinize diyetlerinizde başarılar dilerim.
Son düzenleme: