Sardı Korkular...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kuf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı korku bende de vardı hatta o stresten son ay tansiyonum yükseldi ben zaten sezeryan düşünüyordum ve cok korkuyordum ama bitti gitti herşey.

Reactions: Kuf
Ya ben hiç korkmuyorum, acı ağrı olacak biliyorum ama ne bilim cahillik mutluluk sanırım
Benim en buyuk hatam korkunclu dogum hikayeleri okumak ve dinlemekti. Doguma son 2 ay kala ruyamda hep kendimi dogururken gordum. Hepsi de oyle zordu ki sonuncu haric. Sonuncu da ebeyle sohbet ederek doguruyordum. Baya kadin beni dikiyordu biz sohbet ediyorduk. Bu muymus ya amaan falan diyorum ebeye ruyamda ayni son gordugum ruyami yasadim. Ebe dogumumda bana diyordu ki dikerken " hocam su an seni dikiyorum farkinda misin? Bu ne rahatlik? "

Avrupada dogur demeyi unuttun kiz

Ben de tam tersi hep güzel şeyler okuyorum. İnstagram’da Çiğdem Güler var kadın doğum doktoru onu takip ediyorum. Konu sahibi mutlaka bak sen de @BlupBlupBlup

Sıfır sancıyla tama yakın gitmişim hastaneye geri gelcem bişeyim yok dedm 15 dakikada doğurdum normal kontrol diye gittim doktorlar zorla yatırdılar beni cıksam sokakta doğurcakmışım pozitif düşün
İmreniyorum maşallah
Bizim de kopkolay olsun

2 tane normal dogum yaptim ikiside birbirinden farkli ilerledi buyuzden kimsenin ne anlattığına bakma her dogum şekli farkli ilerler icerde kalacak hali yok tek tavsiyem dogum sancim başladığı anda surekli yuru bulunduğun yerde ve dogum başladığı anda doğru pozisyonu alip sanki cok aşırı şiddetli kabizmissin gibi ikin veeee bitti

Doğru yerden ikinmayi beceririm inşallah

Ben de tam tersi hep güzel şeyler okuyorum. İnstagram’da Çiğdem Güler var kadın doğum doktoru onu takip ediyorum. Konu sahibi mutlaka bak sen de @BlupBlupBlup
Tamamdır bakacağım. Çok teşekkür ederim Güzel insanların güzel sozleri iyi geliyor.

Ben baştan kendime dedim ki, korkunç doğum hikayesi okumak yok. Olur da çevrende anlatan densizler çıkarsa, sustur. Nitekim öyle de yaptım. Eşimin arkadaşının karısı ne kadar zor bir doğum yaptığını anlatmaya başlamıştı ki duymak istemiyorum iyi gelmiyor dedim susturdum Anksiyetesi olmayan bilemez. Kötü hikaye insanı anksiyeteye sürükler. Baksanıza burada bile yazan var ya çok ilginç. Bundan tatmin olmak da ne bileyim yani

Benim de ev üçüncü katta ve asansör yok. Zavallı babam yanıma geldiğinde kızım göbeğin iyice büyüyünce sen nasıl çıkacaksın burayı diye hayiflandi durdu. Ama ben bir bakıma seviniyorum, duymuştum merdiven ve yokuş çıkmanın iyi geldiğini. Mecbur kalınca daha iyi oluyor hatta İlişki konusu kafamı karıştırıyor. Son aylarda spermin doğumu tetikleme durumu varmış. Direkt son haftalarda yapmak daha mi doğru olur acaba? Bana kalsa 7/24 de bebek var işte

Dogal dogumla ilgili kitaplar okumanizi tavsiye ederim. Insan bilinclendikce kendini daha iyi hazirliyor. Ben cok okuyup oyle dogumuma hazirlandim. En olmadi epidural var.
Okudukça korkarım diye okumuyorum

Bende şöyle bir durum var. Bir seyi yapmaya mecbursam tüm gücümle yaparım o işi. Biraz ona güveniyorum açıkçası. O yüzden sezaryen değil normal bana daha iyi gelir gibi düşünüyorum. Diğerinde daha çok nazlanirim Video izlemekten ödüm kopuyor yeminle.

Evet hatta biri etiketlemis okudum, çok iyi geldi. Burada da yüreklendiren herkesten Allah razı olsun.

Valla 16 saat boyunca suni sancı çektim tansiyonum düşmeseydi 2saat daha dayanırdım diyorum olmadı malesef doktor sezeryanla alayım dedi az daha bekleyelim diyen avazı çıktığı kadar hastaneyi yıkan biriyim ailemde herkes fenalaştı eşim ağlamaktan fenalık geçirdi...az durun şu iş bitsin sizinlede işim var diyen biriydim ...ne güzel ya bebeğimi kucağıma aldığım da maşallah 4 kilo doğmuştu o saçları o kokuyu duymak için yine normal isteyeceğim..bakAlım doktorlar izin vercek mi...aslanlar gibi doğuracaktım bana kalsa doktorum kız sen bunu nasıl çıkartacaktn dedi dalga geçti benle..ahh o günleri ÖZLedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…