teşekkür ederim :) önererini dikkate alacağım.dediğin gibi biz kızlar böyleyiz kusur aramakta üstümüze yok.erkeklerin bir tanesi bile böyle saçma şeyleri takıntı yapıyor mu acaba:)
Canım Aynı Ben Gibisn Diş Ve Burun Konusunda Bende 50 kilo 1,70 boyundayım Yüzüm Yağlı Olduğu İçin Sivilce Problemimmde var u yüzden öz güvenli değilim. ama bence alakasız ya ben okadar kusurlu kız gördüm ki ama özgüvenleri tavan bence kendimize güvenmemiz lazım iş bizde bitiyor
biraz kilo al ama manken gibi olursun:) sivilce sorunu de geçici zaten canım sorun yapma bence.aynen dediğin gibi ben de çevremde bahsettiğin kızlara rastlıyorum maşallah tepeden tepeden bakıyorlar bende sorun var herhalde:)
Aslında Kilomu Boyumu Fiziğmi Özellkle Çok Beğenirler Bende Sen Gibi Dişlerime Burnuma Yüzüme Taktım Ama Ciddiym Bak Özgüven Meselesi Öyle Kızlar Gördümkü Kusurlu Yanları Dolu olan
dur dur benim bir de omuzlarım genişş:) bana sorarsan ondan da şikayetçiyim ama çevremde kime denk geldiysem geniş omuza bayılıyorlar:) benim de fiziğimi ve yüzümü beğenirler aslında ama bir ben kendimi sevemedim en önemlisi de bu aslında.insanın kendini sevebilmesi
Tabi ki haklısınızşimdi mesela özgüven olur da kendine gerçekten inandığın bir konuda özgüvenli duruş sergilersin.eksik olduğun herhangi bir konuda ben şöyleyim.ben böyleyim diye ortalarda gezinirsen bunun adı özgüven değil, yetersizliğini bastırma olur.yanlış anlamayın sözüm bunu başka tarafa çekenlere..
Tabi ki haklısınız
zaten o zaman o özgüven olmuyor.
bir ara benimde aşırı derecede takıntılarım vardı burnumu sevmezdim aynı senin ki gibi büyük ve kemerli diye düşünürdüm. göğüslerimi beğenmezdim küçük diye.
sonra hayatıma erkek arkadaşım girdi
onu benim sevmediğim yanlarımı bile çok sevdiğini gördüm. saatlerce gözünü kırpmadan beni seyreder her fırsatta çok beğendiğini söyler.
öyle ahım şahım olmasamda kendime göre güzel sayılırım ama o tabiri caizse prenses peri gibi görüyor beni
kendime güvenim geldi demekki sevmek sevilmek için kusursuz taş bebek olmaya gerek yokmuş dedim kendi kendime.
umarım sana da bunu gösterebilecek biri girer hayatına
Aaa Geniş Omuz Güzeldir Bence Çok Güzel Kızsın Diş Olayına Gelince Beyazlatıcı Kullanmamız Şart Düzenli Olarak Burnunada Çok Takıyosan Estetik Olabiirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?