Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı sac mi ombre mi?

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Birkac haftadir saclarimla ilgili bir degisiklik istiyorum. . Herhalde daha buyuk kitleye danisabilecegim baska bir yer olamazdi..
Uzun sari saçlarım var ve bu aralar ombre saclara bayiliyorum. Sari sac ve ombre tarzi kullanan arkadaslar memnun musunuz? Sari sac ciddi olgun mu gösteriyor ? Avantaj ve dezavantajlari neler? Yorumlariniz cok degerli sevgiler..

Ombre cidden cok sik duruyor, hele isini bilen bir kuafore yaptirirsan cidden cok hos.
Kizkardesim sarisin, dogal sac rengi ustune platine bakan renk ombre yaptirdi, mukemmel oldu.saclarin cok acik sari ise once biraz kumrala cevirip uclardan yukari sari tonlarinda ombre yaptirabilirsin bence.

Ciddi cok şık ve dogal. Izmir de bu konuda iyi bir kuafor tavsiyesi olan var mi acaba? Ist da bir arkadasim yaptirmis ciddi mukemmel olmus ve cok genc gosteriyor bu sac tarzi

Ombre turkiye de son bir yildir falan var. O yuzden pek bilen yok. Zaten profesyonellik isteyen bi islem. Rastgele gidip bu saci yapabilir misiniz dersen zaten kimse yapamam demez ve kim bilir nadil birsey ortaya cikar. Mutlaka daha once yapup yapmadigini ve varsa fotograflarini gormek iste, ona gore yaptir.

Ciddi cok şık ve dogal. Izmir de bu konuda iyi bir kuafor tavsiyesi olan var mi acaba? Ist da bir arkadasim yaptirmis ciddi mukemmel olmus ve cok genc gosteriyor bu sac tarzi

İnstagramda fotolarını gördüğüm ve ombreyi çok iyi yaptıklarını düşündüğüm Key Kuaför var. Hatta sırf ombreyi Key Kuaföre yaptırmak için İzmir'e gitmek istediğim oluyor. Ama instagramda paylaştıkları gibi gerçekten herkese öyle güzel ombre yapıyorlar mı bilemiyorum.

Bir örnekle yardımcı olayım sana; 19 yaşımdayken saçlarım sarıydı. Benden 11 yaş büyük olan ablamı kardeşim sanıyorlardı. 29 yaşındayım kendi rengime döndüm 17 gösteriyorsun diyorlar şimdi de.

Ombreyi ben hiç sevmiyorum açıkçası. Çok da ayağa düştü. Sokakta 3 kadından ikisi ombreli neredeyse.

Pek yardımcı olamadım sanırım.

Canim tsk ederim gidip gorusecegim

Galiba sari sctan kurtulmak istiyorum:-( dogal birsey istiyorum. Kuaföre çok sık giden biriyim bakimi sıkıntı olmaz da yakisir mi bilemiyorum.. Yine de otuz yas sendromundayim galiba ve sari sac olgun gösteriyor

ombre saçlar çok hoş ama uzun sarı saçların varsa eminim güzel duruyordur. uzun sarı saçlarım olsaydı sanırım değiştirmezdim. uzunluktan bahsettiğin beline yakın bir boysa olgun göstereceğini sanmıyorum.

ben ombreyi çok genç yaştaki uzun saçlı kızlara yakıştırıyorum. bütün saçı boyamadan doğal açılmış gibi duruyor, o yaşta hoş oluyor.

Belime kadar uzun katli kesim sari saclarim.. Sari sacta tarz tabiki dikkat cekici. Arada kaldim bilemiyorum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…