Ciddi cok şık ve dogal. Izmir de bu konuda iyi bir kuafor tavsiyesi olan var mi acaba? Ist da bir arkadasim yaptirmis ciddi mukemmel olmus ve cok genc gosteriyor bu sac tarzi
Bir örnekle yardımcı olayım sana; 19 yaşımdayken saçlarım sarıydı. Benden 11 yaş büyük olan ablamı kardeşim sanıyorlardı. 29 yaşındayım kendi rengime döndüm 17 gösteriyorsun diyorlar şimdi de.Birkac haftadir saclarimla ilgili bir degisiklik istiyorum. . Herhalde daha buyuk kitleye danisabilecegim baska bir yer olamazdi..
Uzun sari saçlarım var ve bu aralar ombre saclara bayiliyorum. Sari sac ve ombre tarzi kullanan arkadaslar memnun musunuz? Sari sac ciddi olgun mu gösteriyor ? Avantaj ve dezavantajlari neler? Yorumlariniz cok degerli sevgiler..
Canim tsk ederim gidip gorusecegimİnstagramda fotolarını gördüğüm ve ombreyi çok iyi yaptıklarını düşündüğüm Key Kuaför var. Hatta sırf ombreyi Key Kuaföre yaptırmak için İzmir'e gitmek istediğim oluyor. Ama instagramda paylaştıkları gibi gerçekten herkese öyle güzel ombre yapıyorlar mı bilemiyorum.
Birkac haftadir saclarimla ilgili bir degisiklik istiyorum. . Herhalde daha buyuk kitleye danisabilecegim baska bir yer olamazdi..
Uzun sari saçlarım var ve bu aralar ombre saclara bayiliyorum. Sari sac ve ombre tarzi kullanan arkadaslar memnun musunuz? Sari sac ciddi olgun mu gösteriyor ? Avantaj ve dezavantajlari neler? Yorumlariniz cok degerli sevgiler..
Galiba sari sctan kurtulmak istiyorum:-( dogal birsey istiyorum. Kuaföre çok sık giden biriyim bakimi sıkıntı olmaz da yakisir mi bilemiyorum.. Yine de otuz yas sendromundayim galiba ve sari sac olgun gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?