bence yakışır hatta böyle önleri uzun kestiriyorlar öyle de güzel dururKizlar benim saclarim omuzlarimin altında kiriklarini aldirdiktan sonra omzumda olucak kisa saça ombre yakisir mi?
Ya saclarim onleri uzun arkasi kisa ama uzadikca modeli bozuldu şu tarz bi sac istiyorum kendi sacim da asagidakibence yakışır hatta böyle önleri uzun kestirida rlar öyle de güzel durur
kendi saçlarınız güzelmiş aslında.Ya saclarim onleri uzun arkasi kisa ama uzadikca modeli bozuldu şu tarz bi sac istiyorum kendi sacim da asagidaki
Sapsari bi ombre istemiyorum daha kumral tonlarda daha önce açık renkti saçım bu fotoğraftaki rengin uçlarda çok az daha açıgıni düşünüyorum dipler koyu yakisir mi sizce[/QUOTE .!.:sapsarı değilde hani şu yukarda attığım fotoda ortadaki gibi dipler kumral uçlar hafif sarı çok güzel olur bence gözlerde ela gibi
tabi senin tercihin.koyu istiyorsan denemeye değer olmadı dipleri açtırırsın.
evet oda çok zor gerçekten.fotodaki dipler küllü kumral sanırım.Ortadaki benim de hoşuma gitti diğer ombreler gibi değil önemli olan o rengi yakaliycak kuaför bulmak :)
:) dıbı gelmıs gıbıydı sımdı moda guzel benzetmeBu omreden hiç hoşlanmayan bir ben varım heralde.
Eskiden o saçla sokağa çıkamazdı hatunlar, dibi gelmişte geçmiş ,2 yıldır boyanmıyormuş gibi
Moda oldumu herkese hoş geliyor
aynen katılıyorum bende sevemem ombreyi sadece sacı dogal sarı olupta uclara acık sarı atılanları bi nebze begeeniyorum digerleri bana hiç güzel gelmiypr . sacın onbre şse sacların katlı olacak hep acık olacak hep hareketi fön falan bunlarda bana dogal gelmiyor ayrıca genel olarakta begenmiyorum bence ustaca yapılmıs bir sarı sac hepsine bedel yaslı gösterme mevzuau tam bir efsane , egerki sarı sac insanın tipine rengine uynuyorsa yakısmaz o zaman kötü durur ama yakıaan birinde aala yaslı göstermezBu omreden hiç hoşlanmayan bir ben varım heralde.
Eskiden o saçla sokağa çıkamazdı hatunlar, dibi gelmişte geçmiş ,2 yıldır boyanmıyormuş gibi
Moda oldumu herkese hoş geliyor
Canim ya kafami karistirdin simdiaynen katılıyorum bende sevemem ombreyi sadece sacı dogal sarı olupta uclara acık sarı atılanları bi nebze begeeniyorum digerleri bana hiç güzel gelmiypr . sacın onbre şse sacların katlı olacak hep acık olacak hep hareketi fön falan bunlarda bana dogal gelmiyor ayrıca genel olarakta begenmiyorum bence ustaca yapılmıs bir sarı sac hepsine bedel yaslı gösterme mevzuau tam bir efsane , egerki sarı sac insanın tipine rengine uynuyorsa yakısmaz o zaman kötü durur ama yakıaan birinde aala yaslı göstermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?