Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı sac mi ombre mi?

Ombre hoşuma gitmiyor benim..
40 yıllık dip boyası ne zaman ombre olmuş

açık kumral saça ombre güzel duruyor ama
koyu renklere de ombre yapıyorlar ve de karamel tonlarında onu hiç sevmiyorum.
şu ortadaki doğal ve güzel.

Kizlar benim saclarim omuzlarimin altında kiriklarini aldirdiktan sonra omzumda olucak kisa saça ombre yakisir mi?

bence yakışır hatta böyle önleri uzun kestirida rlar öyle de güzel durur
Ya saclarim onleri uzun arkasi kisa ama uzadikca modeli bozuldu şu tarz bi sac istiyorum kendi sacim da asagidaki

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-13-20-12-24.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 357
  • IMG_20140416_234300.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 464
OTE="wakeupandlive, post: 36899624, member: 624235"]kendi saçlarınız güzelmiş aslında.
fotodaki kesim tarzı güzelde renk geçişi çok keskin.[/QUOTE]
Sapsari bi ombre istemiyorum daha kumral tonlarda daha önce açık renkti saçım bu fotoğraftaki rengin uçlarda çok az daha açıgıni düşünüyorum dipler koyu yakisir mi sizce

Eklentiler

• 1391768543928.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 380

Ortadaki benim de hoşuma gitti diğer ombreler gibi değil önemli olan o rengi yakaliycak kuaför bulmak :)

Fotoğrafta keupandlive, post: 36899818, member: 624235"]evet oda çok zor gerçekten.fotodaki dipler küllü kumral sanırım.[/QUOTE]
Fotografta sacimda boya yok daha doğal hallerin sadece yazin oksidan surmustum öyle olmuştu..

Saçım da boya olmadığı için ombre hoşuma gitmişti. Diplerine boyamam diye düşünmüştüm. Ama şimdi herkes ombreli, bir kaliptan çıkmış gibi.... Bana göre değil.

Düşüne düşüne 3 yıldır birşey yaptırmiyorum. Iyi mi :)

Bu omreden hiç hoşlanmayan bir ben varım heralde.
Eskiden o saçla sokağa çıkamazdı hatunlar, dibi gelmişte geçmiş ,2 yıldır boyanmıyormuş gibi
Moda oldumu herkese hoş geliyor
:) dıbı gelmıs gıbıydı sımdı moda guzel benzetme

Kesinlikle ombre.Diğer türlü dip boyasıyla uğraşıyorsun sürekli.Bazıları ombreyi dip boyası gelmiş gibi görüyor ama ombre dediğin saç uçlarında olur saç diplerinden 2 cm aşağısında değil... Tek sorun ombreyi iyi yapan birini bulmanız :)

Arkadaslar tesekkurler tavsiyeleriniz icin. Bu hafta yaptiracagim burdan da resmimi paylasacagim umarim guzel olur

Bu omreden hiç hoşlanmayan bir ben varım heralde.
Eskiden o saçla sokağa çıkamazdı hatunlar, dibi gelmişte geçmiş ,2 yıldır boyanmıyormuş gibi
Moda oldumu herkese hoş geliyor
aynen katılıyorum bende sevemem ombreyi sadece sacı dogal sarı olupta uclara acık sarı atılanları bi nebze begeeniyorum digerleri bana hiç güzel gelmiypr . sacın onbre şse sacların katlı olacak hep acık olacak hep hareketi fön falan bunlarda bana dogal gelmiyor ayrıca genel olarakta begenmiyorum bence ustaca yapılmıs bir sarı sac hepsine bedel yaslı gösterme mevzuau tam bir efsane , egerki sarı sac insanın tipine rengine uynuyorsa yakısmaz o zaman kötü durur ama yakıaan birinde aala yaslı göstermez

Canim ya kafami karistirdin simdi

ombre de şimdiler de çok moda oldu varya yüzde yüz dibi gelen kadın üşendiği için moda yaptı akıllı iş , bende yaptırmayı cok istedim ama bikaç kızda gördüm aynı dibi gelmiş gibi duruyodu. yaptırmaktan vazgeçtim . saç bu şonuçta.. yahu üstü siyah altı sarı olanlar var. göz var nizam var hiç mi aynaya bakmıyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…