Saç Rengi ve Saç Boyama Sari Sacim GRİ OLDU YARDIM EDIN :(

duru24

duru24
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
200
38
98
İstanbul Güngören
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var burda belki yaziyordur dedim ama sitede ama bulamadim
Kendi sac diplerim guzel oldu ama
Sari rofleli sacimi boyadim ve hem grili hem yesilli oldu ne yapabilirim lutfen yardimci olun bana :KK43:

Matrix 8 Av boyadim saci rofleli sacimi

Bayraminiz Müberek olsun....

Bende dun saclarimin dibini kullu kumral yaptrmak icin kuafore gittin dipler siyah roflelerim gri oldu bugun beyaz sabunla yikadim bekleterek iyice ama hala diplerim siyah uclarim gri ne yapmam gerek yardim edin

bi onerim var ama dikkatli uygulayin benim sacim platin cunku diplerimi koyu istiyordum platin bolgelerde ne yaptiysam renk degisimi oldu cogunlukla grilesti, aradim taradim domates suyuda surdum , beyaz sabunlada yikadim hepsi faso fiso , şuan uygulamama gelince diplere 8,0 palette boyuyorum , platin kisimlar lekelendi veya rengi koyulastiginda 1 kasik oryeli sampuana karistirip islak sacimi diplere degmeden yikamaya calisiyorum 5 dk kadar sonra kopukleyip duruluyorum ne grilik ne yesillik ne bisey piril piril platin :) ama rofleli sacta nasil uygularsiniz ne sonuc cikar bilemem

bi onerim var ama dikkatli uygulayin benim sacim platin cunku diplerimi koyu istiyordum platin bolgelerde ne yaptiysam renk degisimi oldu cogunlukla grilesti, aradim taradim domates suyuda surdum , beyaz sabunlada yikadim hepsi faso fiso , şuan uygulamama gelince diplere 8,0 palette boyuyorum , platin kisimlar lekelendi veya rengi koyulastiginda 1 kasik oryeli sampuana karistirip islak sacimi diplere degmeden yikamaya calisiyorum 5 dk kadar sonra kopukleyip duruluyorum ne grilik ne yesillik ne bisey piril piril platin :) ama rofleli sacta nasil uygularsiniz ne sonuc cikar bilemem
Tesekkurler denenebilir bi arastriyim

Back
X