Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSari saçtan kızıla mi yoksa kahve tonlarimi
Merhaba kızlar beyaz tenliyimm sarisinim kuaförün bugün saçına kötü tonlarda yakışır deneyelim dedi ama cesaret edemedim sarisin olup koyu renge donen var mi icinizde
var ben bikaç hafta önce kafam attı siyaha boyadım
kaşlarım açık renk olduğu için makyajsız çok kötü duruyor, ama farla doldurduğumda süper, gözlerim yeşil, ve benim bile daha çok hoşuma gitmeye başladı.
cildim falan çok iyi görünüyor, ama diplerim çıkarsa nasıl görünüy bilmiyorum orjinal rengim açık kumral/koyu sarı gibi bişey çünkü.
özetle şimdilik çok memnunum.
var ben bikaç hafta önce kafam attı siyaha boyadım
kaşlarım açık renk olduğu için makyajsız çok kötü duruyor, ama farla doldurduğumda süper, gözlerim yeşil, ve benim bile daha çok hoşuma gitmeye başladı.
cildim falan çok iyi görünüyor, ama diplerim çıkarsa nasıl görünüy bilmiyorum orjinal rengim açık kumral/koyu sarı gibi bişey çünkü.
özetle şimdilik çok memnunum.[/QUOTE kaslari da boyatmayi dusunu
siyaha boyamak kurtarmaz benimkini, arada boşluklar da var baya, farla ya da kalemle doldurmazsam olmuyor. hem az hem sarı kaşlarım.
kıl tekniğiyle kontor düşündüm ama kötü olursa kafayı yerim, vazgeçtim.
Merhaba kızlar beyaz tenliyimm sarisinim kuaförün bugün saçına kötü tonlarda yakışır deneyelim dedi ama cesaret edemedim sarisin olup koyu renge donen var mi icinizde
sarıdan sonra hemen kızıl olmaz acıkcası zemın acık oldugu ıcın 10 günde hemen akar kızıl ve yumurta sarısı bakırımsı kötü durur kullanıslı olmaz yıpranır hem bi anda sıyahada boyamayın öncelikli olarak sarıyı kapatmak ıcın kademeli koyultun basta 6 no koyu kumral veya 5.no acık kahve tonlarıyla boyatın sonra dönün siyaha hem kahveye gözünüz alısırsa siyah yaparsınız bi süre sonra yoksa sarıdan siyah alışmazsınız hemen siyahtan dönmeside zor. ama kahve daha kolay risksiz
Canım kızıla boyatacaksan birkaç boyamada anca sabitleyebilirsin tonunu sürekli akacaktır çünkü ve bakır gibi durur senin saçında başlarda. Ama dönmek istersen de kızıldan çooook zor ben kendi saç rengime dönmeye çalıştığım halde koyu boyuyorum küllü yine de kızıllıklar kalıyor. Açtırırsan da dore sarıya kadar açılıyor gri,platine kadar falan açılmıyor yoksa yanar ama kahve tonları derken beyaz tenliysen bakır çok güzel bir seçim olabilir bakır,karamel arası ama kahveye daha yakın olan tonları:)