- 26 Kasım 2019
- 253
- 99
- 18
- 31
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
tabi kişiden kişi ye değişir o zaman söyle durumu anlat uyku önemli bir şey iyi alamassan of gün kötü giderUyuyamıyorum ki zaten
Mesajınızın diğer kısmına gelirsek, tuhaf mı normal mi gibi bir sorum yok :) Size göre tuhaftır, bana göre değildir, konuyu uzatmaya da gerek yoktur :)
Evlenmeden önce aynı siz gibiydim hatta yayila yayila yatmadan,kurulu bı yatak haricinde hayatta uyuyamazdim evlendik ilk 15 gün uyumak ne mümkün kalkıp oturuyordum yatakta sonra yavaş yavaş alıştım eşimde uyumak istesin yeterki havada karada uyur zaten başını yastığa koyar koymaz uyuyanlardan sinir olurdum o haline çocuktan sonra işler değişti kızım 5 yaşında ama hala gece illa uyanıp beni yanında ister şimdi ayak ucunda iki büklüm uyuyakaldigim çok oluyor ne zaman bir yerim uyuşursa o zaman uyanıp yatağa dönüyorum anında tekrar uyuyakaliyorum bebekten sonra sende havada karada uyumaya alışıyorsunSarılarak uyumayı bırak yanımda biri varken bile uyuyamiyorumileri de evlenince napcam onu düşünüyorum
Size ne ? uyumak ister, uyuryeni tanıştığınız beyle nasıl uyuyorsunuz bence burayıda sormak lazım. Tamam duygu açıdan güvenebilirsin ama yei tanışılan bir adamla bu kadar ilerleme tuhaf ya
Evet aynı bende öyleyim. Herkes tv başında bulduğu yerde uyumayı sever. Bana illaki yatak yorgan olacak yoksa rahat edemem uyuyamam.Evlenmeden önce aynı siz gibiydim hatta yayila yayila yatmadan,kurulu bı yatak haricinde hayatta uyuyamazdim
YaaEvlenmeden önce aynı siz gibiydim hatta yayila yayila yatmadan,kurulu bı yatak haricinde hayatta uyuyamazdim evlendik ilk 15 gün uyumak ne mümkün kalkıp oturuyordum yatakta sonra yavaş yavaş alıştım eşimde uyumak istesin yeterki havada karada uyur zaten başını yastığa koyar koymaz uyuyanlardan sinir olurdum o haline çocuktan sonra işler değişti kızım 5 yaşında ama hala gece illa uyanıp beni yanında ister şimdi ayak ucunda iki büklüm uyuyakaldigim çok oluyor ne zaman bir yerim uyuşursa o zaman uyanıp yatağa dönüyorum anında tekrar uyuyakaliyorum bebekten sonra sende havada karada uyumaya alışıyorsun
Valla bende yatamam sarılarak veya yüzümüz karşılıklı olacak şekilde direkt arkama dönup yatarım.Evliliğimin ilk birkaç haftasında sarılmasına bırsey demedım ama sonraları ben arkamı dönuyorum böyle rahat edemıyorum dedımKızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)
Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.
Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.
Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.
Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.
Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.
Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Benim hayatımdaki şahıs da , ben varken yastığına sarılıp uyudu. Uyumadan önce sarıldı bayağı ama uyku moduna geçtiğimizde döndü yastığına sarıldı. Bende arkamı döndüm, biraz taktım kafaya. Sabah da bir yerden konu açıldı , yastığına sarılmadan uyuyamıyormuş. Konu açılmışken sorayım, bu normal mi peki sizce
cevabı ben size yazmadım karışmanıza gerek yokSize ne ? uyumak ister, uyur
Sizin de konu sahibinin kimle uyuduğuna karışmanıza gerek yok. O sadece sarılma mevzusunu sormuş.cevabı ben size yazmadım karışmanıza gerek yok
Sarılarak uyuyoruz tamam, ben sonra sıyrılıyorum o da tamam. Uyku arasında dönüp sarılıyor. Rahat valla.aslinda cogu erkegin korkusu su sarilmadan uyursam isim bitince popomu dönmüs gibi olurum diye düsünmek. ben esime sarilarak uyumayi sevmedigimi söylediginde adamin omuzlarindan yük kalkmisti resmendürüst olun en iyisi. belki oda uyuyamiyordur rahat. bizim ayri yorganlarimiz bile var , mümkün mertebe sifir kontakt yatiyoruz
"O eli indir, hayır indir o eli" yapayım mademO kolun baskı yapmadığı yeri bulmak lazım sanırım. Erkek arkadaşımla ilk birlikte uyumaya çalıştığımızda çok sıkıntı çekmiştik biz de. Rahatsız etmeyen noktayı bulmak lazım. Mesela elini benim midemin üstüne getirdiğinde ben uyuyamıyorum, midem rahatsız, göğsümde olduğunda da göğüs kafesime geliyor yine sıkıştırıyor nefes almam zor oluyor. O mükemmel noktayı bulmak lazım Biz 5. yılın içindeyiz artık çok doğal olarak o uyku pozisyonuna geçiyoruz. Genelde bacaklarıma paralel şekilde kalçamın üstüne doğru getiriyor elini bu rahat olabilir belki. Elini oraya indirirseniz de alınacağını sanmıyorum Bazen de o bana sarılırken uyuyamazsak hemen ben ona sarılıyordum bu da bir çözüm.
Yok yere polemikten başınız ağrımasın. Teşekkür ederim ama. (Kalp koyacaktım koyamadım, koydum farz edin :) )Sizin de konu sahibinin kimle uyuduğuna karışmanıza gerek yok. O sadece sarılma mevzusunu sormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?