Sarılma mevzu

Sizi çok iyi anlıyorum, insan bir yandan çok daralıyor, ittirmek istiyor resmen yada gitse de yalnız uyusam diyor bir yandan da sarılmış, iyi bir şey yapmış aslında kıyamıyorsunuz. Ama bence uyku sersemi ittirin onu, farkedip sorarsa söylersiniz, daraldım sanırım uyuyamadım öyle diye
Çaktırmadan yataktan itip falan :D

Kızlar merhaba. Benim gibi olup da bir çözüm bulabilenlerden destek bekliyorum :)

Mevzu sarılma. Daha doğrusu uyurken sarılma. Artık bu konuda kendimden rahatsız olmaya başladım çünkü uyuyamıyorum.

Dün, hayatıma yeni giren beyle uyurken adamcağız normal şekilde sarıldı. Sırtüstü yatıyorsam biraz daha eeh, yüzüstü daha zorluyor ama yan yatıyorsam uyanıyorum. Üzerimde ağırlık hissi oluyor, daralıyorum, bunalıyorum.

Dün mesela ben yan yatarken bir koluyla sarılmış, yüzünü de saçıma boynuma gömmüş. Adam güzel güzel uyurken ben gözlerim açık duvarı izliyordum. Dayanamayacağım noktada da sağa sola dönüp bertaraf ettim ama gecemin çoğu böyle kaçarak geçiyor. Yüzüstü yatarken falan da öyle.

Sadece bu adam özelinde değil, hep böyleydim. Şansıma hayatıma giren adamlar da sarılarak uyuyan adamlar çıktı. Benimki artık uyuyamama, huzursuzlaşma boyutunda. Devamlı uyanıp daraldığım icin gidip salonda oturmak bile geçti aklımdan.

Şimdi ben bunu adam(lar)a söyleyemem haliyle. Çok itici, heves kırıcı, incitici bir sey. Ben bunu nasıl yönetebilirim? Hayır bazen hoşuma gidiyor sarılması ama bütün gece üstümde bir kol olunca bana basıyorlar. Temas severim bu arada, yani uyanıkken sarılması veya uyurken değmesi dokunması falan sorun değil. O açıdan bir sorunum yok.

Sarılınmayı sevmeyen kadınlar, gelin birleşelim! Siz nasıl uyuyorsunuz?
Eşimle iyice mayışana kadar sarılırız, temas halinde oluruz. Sonra sıkılan taraf " az öteye git hayatım, rahatça yayılıp uyumak istiyorum" der ve ayrılırız :) Artık bu cümleyi bile kurmuyoruz, sıkılan taraf diğerinin kolunu, elini artık neresi denk geldiyse öpüp kımıldanınca ayrılma işlemi başlıyor :))

Yaa konun çok tatlı gülümseyerek okudum😊
Açıkça söylesen mi acaba ben öyle yapıyorum bi alınma gücenme de yaşamadı herifim. Sarılsın da bütün gece değil ya🙈
Minnoş derdine bi çözüm bulursun umarım..
Ay tesekkur ederimm.

Söylemesine söylerim de ne bileyim hazır böyle hevesli adam var, kendi ellerimle odun yapmayayım diye düşünüyorum.

Ben de butun bir gece sarilmiş sekilde ayni pozisyonda uyuyamam illa ki dönuyorum vs, bu yuzden uyumadan ilk 5-10 dakika sariliriz yatariz sonra dönerken filan eşim ellerini çeker.
Gecede 1-2 kere elini tekrar atiyor uyurken üstüme ama sabahlara kadar siz cektikce adamin elini atmasi cok sacma degil mi? Sanki 40 yildir araliksiz bir kadinla sarilarak uyumus aliskanlik olmuş gibi zirt pirt elini atmasi ve hepsinin de ayni aliskanlikta olmasi garip.
Ay ne bileyim valla beni buluyorlar :D

Yani tabii ki 7 saat uyuyorsak 7 saat üstümde değil eli kolu ama defalarca bulup sarılıyor.

Önceki sevgilimi düşününce daraldım, tutup kendine çekerdi bir de :D

Ay ne bileyim valla beni buluyorlar :KK70:

Yani tabii ki 7 saat uyuyorsak 7 saat üstümde değil eli kolu ama defalarca bulup sarılıyor.

Önceki sevgilimi düşününce daraldım, tutup kendine çekerdi bir de :KK70:

Birlikte mi yasiyorsunuz yoksa arada bir mi birlikte uyuyorsunuz??? Arada bir birlikte uyuyorsaniz cok yapismasi normal aslinda zaten yeni tanistik demissiniz.
Uzun zaman birlikte olup, uzun zaman ayni yatagi paylasirsaniz düzene girer zaten zamanla ama beklemek istemiyorsaniz soyleyin veya o uyuyorken elini hafifce kenara çekin veya biraz kipirdanin o kendisi ceker belki, ben cok kipirdaninca eşim kolunu cekiyor 😬

Ay kalp bırakacaktım, bırakamadım niyeyse.

Valla şimdi böyle gülerek yazıyorum da gece uyanıp durunca sinirim bozuluyor. Hayır adamın yaptığı da güzel bir şey, ne öküzler var. Öyle olunca kıyamıyorum da :KK70:
Yok erkek arkadaşınızın uzaktan yakından öküzlükle alakası yok bence..
Ben burada 8 yıldır ne konular okudum.
Yok eşim cinsel ilişkiden sonra totosunu dönüp uyur; yok eşim hiç öptürmez kendi de sarilmaz vs..
O yüzden

Sizdeki olay bende olabilir.. :KK48:
Böyle dert başım üstüne.. :rolleyes:

Aynı böyleyim asla uyuyamıyorum sarılarak falan. Hatta sarılmayı, teması bırakın, yanımda biri nefes alırken de uyuyamıyorum. Eskiden kulak tıpacı takıp yatağın öbür ucuna kaçarak çözerdim bu meseleyi. Şuan rahatım çapraz yatıyorum yatakta...

Birlikte mi yasiyorsunuz yoksa arada bir mi birlikte uyuyorsunuz??? Arada bir birlikte uyuyorsaniz cok yapismasi normal aslinda zaten yeni tanistik demissiniz.
Uzun zaman birlikte olup, uzun zaman ayni yatagi paylasirsaniz düzene girer zaten zamanla ama beklemek istemiyorsaniz soyleyin veya o uyuyorken elini hafifce kenara çekin veya biraz kipirdanin o kendisi ceker belki, ben cok kipirdaninca eşim kolunu cekiyor 😬
Aslında mesele şahıs bazında değil. Dün en son salona gitme düşüncesi belirince kendimden rahatsız oldum.

Hep böyleyim dediğim gibi. Yatakta dönüp duruyorum, bir yandan bu kadar dönmem de yanımdakini rahatsız edecek diye geriliyorum.

Sarılarak uykuya dalamayan biri de benim. Hele yok göğsünde yatıp uyuyayım, yok yüzüstü nefesini hissedeyim hayatta uyuyamam.
Biraz yüzüstü yatarsak birimiz mutlaka döner :KK48:
Allahtan eşim koalagillerden değil.

Arkam dönükken kolunu atarsa sıkıntı değil bana. Ama omuz tarafımda ben de rahatsız olurum. Bel tarafımdan atarsa sorun yok..

Eşimle iyice mayışana kadar sarılırız, temas halinde oluruz. Sonra sıkılan taraf " az öteye git hayatım, rahatça yayılıp uyumak istiyorum" der ve ayrılırız :) Artık bu cümleyi bile kurmuyoruz, sıkılan taraf diğerinin kolunu, elini artık neresi denk geldiyse öpüp kımıldanınca ayrılma işlemi başlıyor :))

ahaaa aynı biz , ilk bir kaç dk sarılırız sonra herkes keyfine bakar ,

ama en güzeli erkegin sadece eli kadın yan beline elini koyması yeterli o yatışıda sevmıyor değilim ,

Sarılarak uykuya dalamayan biri de benim. Hele yok göğsünde yatıp uyuyayım, yok yüzüstü nefesini hissedeyim hayatta uyuyamam.
Biraz yüzüstü yatarsak birimiz mutlaka döner :KK48:
Allahtan eşim koalagillerden değil.

Arkam dönükken kolunu atarsa sıkıntı değil bana. Ama omuz tarafımda ben de rahatsız olurum. Bel tarafımdan atarsa sorun yok..
Ya kendimi huysuz görüyorum bir de, nankör diyorum falan sonra :D

Benim eşim de böyle. Uyuyamiyor adam sarılınca. Ne yapalım alıştım ben de. Uyanikken sarılıyorum 😁 Söylenir yani ne var ki? Elinde değil sonuçta.

Sarılarak uyumayı bırak yanımda biri varken bile uyuyamiyorum 😂 ileri de evlenince napcam onu düşünüyorum
Beterin beteri varmış :D

Normal bir erkek arkadaşım var, kimseyle uyumayı sevmediği için kız arkadaşına gittiğinde misafir odasında uyuyormuş. Tanıştırayım mı sizi :D

Sizin gibi çok kadın varmış yorumlardan gördüğüm üzere ama ben seviyorum temas halinde uyumayı, eşim ise tam bir koala 😅 o yüzden sıkıntı olmadı bu hiç aramızda.

Rahatsız olsaydım söylerdim uyku kalitesi önemli zira, yatağın içinde huzursuz olmaktansa uygun bir dille söyleyin, yeni olduğunuz için çekiniyorsunuz muhtemelen kırılacak bir konu yada düşündüğünüz gibi huysuzluk gibi bir durum değil çünkü rahatsızlık duymak elinizde değil

Back
X