- 31 Ekim 2013
- 21.610
- 72.689
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
-
jiletler jiletlemz böyle bir uygulama yaptıysan cok normal gecmis olsun bepanten sürkızlar günaydınn
kaşım gürleşsin diye, kaşımı jiletledim ve 3 gündür sarımsak+zeytinyağı+hint yağı karışımı sürdüm ama kaşım yara içinde kaldı ve su topladı
kabuk kabuk bazı yerleri de
başına böyle bişe gelen var mı ya ne yapacağım ben, hem kaşsız kaldım hem yara bere oldu hep
hiç vaktim yok ya gitmeyeBence bir an önce dermotologa gitmelisin belki de alerjin var sürdüğün maddelerden birine ya da mikrop kaptın
çok teşekkür ederimAllah ım ya...valla kaşını almayan aldırmayan bir insan olarak söylüyorum çok geçmiş olsun..hemen doktora git...
Kaşınımı jiletledin? yani hepsini mi?
Ay kaşını mı jiletledin
kızzzzzz naptın kaşsız mı kaldınnnnnnnnnnnn
vaktim yok gitmeye ne yazık kiKaş jiletlenince daha gür çıkmaz kim akıl verdiyse ti Allam.Acilinden dermatologa git yoksa yıllarca sorun yaşarsın.
evet jiletleyip heme sürdüm hazır deri açıkken süreyim daah çok işe yarar dedim salaklık iştejiletler jiletlemz böyle bir uygulama yaptıysan cok normal gecmis olsun bepanten sür
yok tuz katmadımSarmısak sağlam deride bile dakikalarca süren yanmaya sebep oluyorken, jiletlenmiş bir yeri nasıl acıtacağını düşünemiyorum; büyük ihtimal tuz da kattın sen onun içine. Sarmısak antiseptik olduğu için enfeksiyon kapma riski düşük aslında ama o su toplamaları için mutlaka bir dermatoloğa git. Hemen bugün git.
doktora gitme şansım yok en son eczaneye soracağım sanırımAcil olarak cildiyeye git.Sakın kabuklarıyla oynama iltihap kapabilir.Krem adı verecektim ama doğru olmaz dr görse daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?