- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi Jasminium84
-
Deme ya .Valla cesaretinize hayran kaldığımı söylemeden geçemiycem.Muhtemelen sarmısağı fazla bekletmişsiniz ve yakmış.Bepanten sürün olmadı doktora gidin.Geçmiş olsun.evet kızlar ya tüm kaşımı jiletledim
ama konturum olduğu için sıfır kaşsız durmuyorum
Nasıl yok bu çok acil bişey amavaktim yok gitmeye ne yazık ki
evet nette gördüm, görmez olaydım offff kaş sevdasına yaptığım işe bakbu şeyler nerde yaziyor yaa? nette mi gördün uyguladin sen???
çalışıyorum ve malum yıl sonu çok yoğunuzNasıl yok bu çok acil bişey ama
Çalışıyor musun, randevunu önce al sıra gelmeye yakın çık git hemen
Mavi bepanton sürebilirsin o zamandoktora gitme şansım yok en son eczaneye soracağım sanırım
Kör değillerse görmeleri lazım zatençalışıyorum ve malum yıl sonu çok yoğunuz
şansımı deneyeceğim ama izin verirler umarım
evet sanırım fazla beklediDeme ya .Valla cesaretinize hayran kaldığımı söylemeden geçemiycem.Muhtemelen sarmısağı fazla bekletmişsiniz ve yakmış.Bepanten sürün olmadı doktora gidin.Geçmiş olsun.
teşekkür ederimKaşı gürleştirmek için kazımaya gerek yokki, gece yatmadan yada evdeyseniz gün içinde zeytin yağı veya hazır bakım yağları oluyor onlarla gürleşmesini sağlayabilirdin.. Kaşın kılını kalınlaştırmak için makasla uçlarından azar azar kesilebilir.. Ama kazımak tehlikeli yara yapar.. Geçmiş olsun.. Dr a gitmeseniz bile eczacıya danışın, krem verirler..
Rica ederim, Geçmiş olsun..teşekkür ederim
evet eczacıya hemen gideceğim
ayyy Allah korusunyuzun t bolgesı ölüm bolgesıdır
yuzun o bolgesı guzellık uzmanı tarafından temızlenırken bıle ekstra hassasıyet gosterılır cunku en ufak bı enfeksıyoın dırek menenjıte yol acar
jiletın kılı guclendırdıgı falan yok...
kasını bosuna jıletlemıssın, hemen dermatologa gıtmelısın
gecmıs olsun
bilmiyorum valla ya anlık bi cesaret geldi yaptım işteNasıl bi cesaret bütün kaşa jilet vurmak ben kuaföre aldırmaya gittiğimde bile korkmuştum mahveder diye.
Yeni aldırmaya başladım kaşlarımı ve sadece fazlalıkları temizletiyorum siz nasıl cesaret ettiniz ?
Dr gitmelisiniz .
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimALINTI Aynı sorundan dr giden birinin yorumu diğer cilt bölümünden belki işine yarar
doktora göründüm ya..aynı sorundan muzdaripler varsa doktora görünsünler...doktorun cevabı: bilmiyorumkismile
Madecasol veya bepanten krem gunde 3 -4 defa kullanin, gunes koruyucu mutlaka kullanin ve gunesten uzak durun. Kabuk olusursa kabuga dokunmayin. Kendi kendine dusunce de 1 hafta kadar advantan krem kullanin. Leke tamamen kaybolana kadar gunes koruyucuya devam edin.
Ya benim alnımın ortasında bişey çıktıyuzun t bolgesı ölüm bolgesıdır
yuzun o bolgesı guzellık uzmanı tarafından temızlenırken bıle ekstra hassasıyet gosterılır cunku en ufak bı enfeksıyoın dırek menenjıte yol acar
jiletın kılı guclendırdıgı falan yok...
kasını bosuna jıletlemıssın, hemen dermatologa gıtmelısın
gecmıs olsun
Ya benim alnımın ortasında bişey çıktı
Sivilce gibiydi ertesi sabah bi uyandım
Çizgi filmde bi yere çarparsında birden pinokyonun burnu gibi uzar ya öyle şişmiş, dombili olmuş
Gözümün altı şişmiş morarmış
Dayak yemiş gibiyim
Pazar günü cildiyecide bulamadım , acil doktoru bi merhem yazdı
Pazartesi sabahta baktım düzelme yok cildiyeye gittim, iğne hap ve merhem verdi
Hala tam geçmedi, T bölgesi deyince tırstım bende şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?