- 15 Temmuz 2016
- 8.432
- 14.117
- 248
Bu bi kıstas olamaz hnmefendi, benim bir tüpüm doğuştan bagirsağıma yapışık geniş yüzde yüz kapalı asla geçiş yok, diğer tüpüm açık. Düşünün şimdi sarmısağı denesek ağzımdan koku gelse iki tüpünde açık değil ki. Biri açık sadece.daha kaç defa söyliycem bilmiyorum ama zaten doktor söyledi bunu. ve kız denemiş agzından koku gelmemiş. gidip baktırmış gerçekten kapalıymış ameliyyatla açtılar. bi anlayın şunu artık Türkiyede sıradışı olabilir Azerbaycanda yapılıyo böyle şeyler
çektirdim. yapan doktor açık dedi kendi doktorum sızdırıyo sadece demişti. kime inanacağımı şaşırmıştım artıkTüplerin açık mı kapalı mı öğrenmek için rahim filmi çekiliyor. O nasıl doktor Allah aşkına uçmuş... Git rahim filmi çektir lütfen. Tüplerin kapalıysa rahim filmi çekilirken verilen sıvı bazı vakalarda açıyor diye biliyorum kapalıysa kesinlikle tüp bebek gerekir...
Böyle mışlar,mişler hiç bitmez.uzun bir süre önceydi bir tanıdığın çocuğu olmuyordu kadının biri şöyle bir tavsiye vermişti.bir yün yumağı nı içine yağ ve bilemediniz birşeyler daha koyup içeri tık demişti.ha bu arada yün pis olcakmis.dedim bu bildiğin cinayet olur.yani demem o ki sakın dinleme böyle şeyleri.doktor sizi doğru yönlendirecek tır.
sarımsagı oyle lap diye koymadım ki. sarıp tampon gibi koydum. kendiniz hiç yapmadınız mı tampon ya da koymadınız mı? ezmeden bir diş sarımsağı akşam büküp koydum sabah erkenden çıkardım o kadar yani. hsg de çektirdim ama doktorlar gah açık gah sızdırıyo dedi. anlamadım
Röntgenle olmazki o iş , rahim filmi çektirmelisin,doktora gidicem inşAllah ama inanın bu zamana kadar ne kadar doktor değiştirdim. hepsi ultrasonu kontrol edip başından savdı. yumurtan çatlıyomu diye bakıp hemen oldu bittiye getiriyorlar. son gittiğim doktor akıl etti bi tek tüpleri kontrol etmeyi ve baktı röntgene tam olarak açık diyemem dedi. kendini çok kötü üşütmüşsün (doğru söylüyo) ve akıntı orda yolu kapatmış. sizin dilde bilmiyorum tam o yüzden kusura bakmayın.
yok öyle değil. bint diyorlar bizde ona. hava geçiren delikleri olan incecik bişeypeki sardığınız tampon hava almıyorsa kokusu nasıl ağzınıza gelecek ki? bana mantıklı gelmedi yani.
Sızdırıyor derken? Ben de çektirdim birinde sıvı geçişi var diğerinde minimum geçiş var yazıyordu raporda doktorum da sıkıntı yok demişti. Geçiş varsa sıkıntı yapma. Vakti saati vardır dünyaya gelecek her canın. 2 yıl uğraştım hiçbir sorun yoktu olmadı. Bebek fikrini kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım. Rabbim hayırla sağlıkla vakti zamanında nasip etsin inşallah üzme kendini.çektirdim. yapan doktor açık dedi kendi doktorum sızdırıyo sadece demişti. kime inanacağımı şaşırmıştım artık
rahim filmi zaten. sıvı vuruyorlar. ilaçlı bişey galiba. çok acıtıyo hem de. açık mı değil mi söylüyorlar. röntgen gibi şey de veriyorlar baktmak içinRöntgenle olmazki o iş , rahim filmi çektirmelisin,
Sarımsak olayı da hamile olup da sıcak çay içersem bebek yanar mı sorusu kadar saçma olmuş :) ünv veya eğitim arastırma hastanelerine başvur, daha ayrıntılı araştırılır
bende de öyle bişey geçiş var ama gidip yayılmıyor içerde sadece az sızıntı gibi sanki.Sızdırıyor derken? Ben de çektirdim birinde sıvı geçişi var diğerinde minimum geçiş var yazıyordu raporda doktorum da sıkıntı yok demişti. Geçiş varsa sıkıntı yapma. Vakti saati vardır dünyaya gelecek her canın. 2 yıl uğraştım hiçbir sorun yoktu olmadı. Bebek fikrini kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım. Rabbim hayırla sağlıkla vakti zamanında nasip etsin inşallah üzme kendini.
bizde boru diyorlarsarimsagi derinize surup bir 10 dk beklediginizde nekadar yaktigini denedinizmi hic ?
kimbilir icerde neler yapti?
dr acik demis zatende boru derken ne borusu?
tuplerdenmi bahsediyorsunuz
turkiyede yasamiyorsunuz sanirim oyuzden bu karisiklik oldubizde boru diyorlarkimse de anlamadı o yazdığımı)) sizde tüp diyorlarmış evet))
sarımsağı sarmıştım yakmadı o yuzden. hem de ezmemiştim ki sadece bir diş sarıp koydum
Anladımrahim filmi zaten. sıvı vuruyorlar. ilaçlı bişey galiba. çok acıtıyo hem de. açık mı değil mi söylüyorlar. röntgen gibi şey de veriyorlar baktmak için
Zaten hamikeyken de konulmuyor demek ki sperm öldürücü etkisi var. Şimdi kadınlar kulübü ella hapından sonra yeni bir doğum kontrol şeysi keşfetti sayende :) erkek arkadaşımla sürtüştük sarımsak koysam hamile kalır mıyım konuları gelsin
Amin insan bi umut diye sarılıyor işte. kafam çalışıyor çok şükür. sadece umutlanıyo insanBir arkadaşım rahim içi kist ve kolay gebe kalmak için, şekerlenmiş balı bir beze sarıp içeriye koymanın faydası olduğunu söylemişti.
Ama asla benim yapmaya cesaret edemeyeceğim şeyler bunlar, Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Azerbaycanda yaşıyorum Azerbaycanlıyım. araştıracağım bakalımturkiyede yasamiyorsunuz sanirim oyuzden bu karisiklik oldu
yasadiginiz yerde iyi bir prof yokmu nerede yasiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?