27 yaşındayımm..Da yaşla nasıl bir açık yakalamaya çalışıyosunuz onu anlayamadım?
benden tam 4 yaş büyüksün ya bunu mu anladınız bu sorudan pardon ama sizin bir sıkıntınız var belli yazdınız yorum yaptık açık yakalmak ne kadar kötü bir deyim kullandınız burada insanların böyle bir derdi yok emin olun öyle düşünüyorsanız yazmayın bidaha paylaşmayın sorunlarınızı!
Kadınlar işte yaa daha ne diiim.Yok yok öyle demek istemedim. Ama evet çoookkk güzelmişim söylemesi ayıptır her zaman öyle söylerler.
Tacizi en çirkinine de yaparlar. Güzellik gerekmez. Ben sadece bir örnek verdim. Yoksa etrafımdaki en akıllı , okumuş beyefendi erkek bile bu şekilde yaklaşıyor bana zaten.
Ama ben burada çok güzelim, beni görür görmez tahrik oluyorlar demedim.Bunu siz de anladınız da illa bir laf sokmak lazım karşıdakine ya o yüzden başka türlü cevap yazılıyor.Konu sahibine yapılan muamele bana da yapılıyor, hiç şaşırmadım.
Yazıyı okumadınız herhalde. En sonunda diyorum ki benim yakın arkadaşım da çok güzel, çok çekici, dekolte de giyer ama ona bu yaklaşımda bulunulmuyor. Mesele güzellik değil demeye çalışıyorum örnek vererek. Ama yüz defa da yazsam 'aayy kendini beğenmişe bak , herkes ona hasta oluyor sanıyor' diye düşünülmeye devam edecek. Bu yüzden yormuyorum daha fazla kendimi. Güzelliğim batsın ayol.Ben nezih bir yerde üniversiteli bir gençle tanıştığımda da üstüme atlayacak oluyorlar. Otobüstekileri bilmem de benim bir seksapalitem olduğu kesin. :86::86::86::86:
Ama bundan sonra sevineceğim bu duruma, oysa üzülüyordum sadece bedenime yaklşıldığından. Karşısındaki erkekler kendilerini arzulamadığı için kaplan kesilen ne çok kadın varmış. Ahahahahahahaa...
bu başlık altında yazılanlar gerçekten sinirimi bozmaya başladı.
şunu iyi anlayın arkadaşım, bir kadın isterse çıplak dolaşır, isterse kırıtarak yürür, isterse her gün başka bir erkekle gezer. ister abartılı makyaj yapar, ister dekolte giyer, ister kalitesiz ortamlara girer, ister cilveli davranır, ister saçını boyar... hiçbiri bu kadına yapılan tacizi haklı çıkarmaz! allah rızası için önce bir bunu anlayın.
"hareketlerinde bir şey vardır canım, davetkarsındır" falan diyenlere bu lafım. davetkarsa davetkar kime ne?! bu nasıl tacizi haklı çıkarabilir?! kadınlar olarak sizler böyle bir düşünceyi nasıl savunabilirsiniz?
ve yine kadınlar olarak sizler, burada tacizden, sarkıntılıktan bahsedilirken işi nasıl komplekse ve çekememezliğe getirebilirsiniz?! biraz sevmeyi, empati yapmayı bilin allah aşkına.
diyelim ki, gerçekten de tacize uğramayan ve herkesin ona baktığını sanan bir kadın var. bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? neden bu kadar kıskanıyorsunuz?
bırakın mutlu olsunlar insanlar kendileriyle. bırakın beğensinler kendilerini. arının artık şu komplekslerinizden.
tacizle bile dalga geçebilecek ve tacizi bile kıskanabilecek şu komplekslerinizden arının artık rica edicem ya.
yazdıklarınızı okudukça sizin adınıza ben utandım.
Ekleme yapıyorum üstteki mesajım için. BEN OTOBÜSTE DEĞİL BİR ÜNİVERSİTE ŞENLİĞİNDE bir sürü genç kızın olduğu, şıkır şıkır insanların arasında yaşadım bu olayı. Bunu iyi ayırt etmek lazım. Ve diyorum ki neden ben? Hem de o ortamda. Bunu övünerek söylemiyoruz snejana83 ve ben. Kötü bir şey bu. Ama anlaşılmıyor. Umrumda da değil zaten artık.
Bir sapık lafına niye bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım siz nasıl anlıyorsunuz lafları falan adam sapık değil de ne peki... ve sapık bir adamın size bu şekilde yaklaşmasından da bu kadar övünmeniz çok enterasan.
bir insana "seni bi sapık taciz etmiş işte" demek o insan için can sıkıcı olabilir. bunu düşünüp öyle konuşursanız bu kadar yaralayıcı olmazsınız.
ayrıca bu toplumda sadece sapık erkekler taciz etmiyor, gayet sağlıklı ve normal geçinen erkeklerin de taciz ettiği çok karşılaşılan bir şey.
çünkü bu toplumda ne yazık ki böyle bir yapı var. erkek, kadına mal gözüyle bakıyor ve istediği zaman bu mala dokunabilme hakkını buluyor kendinde.
lütfen kadınlar olarak erkeklerin bu kendini bilmezliğini destekler nitelikte konuşmayalım!
bir insana "seni bi sapık taciz etmiş işte" demek o insan için can sıkıcı olabilir. bunu düşünüp öyle konuşursanız bu kadar yaralayıcı olmazsınız.
ayrıca bu toplumda sadece sapık erkekler taciz etmiyor, gayet sağlıklı ve normal geçinen erkeklerin de taciz ettiği çok karşılaşılan bir şey.
çünkü bu toplumda ne yazık ki böyle bir yapı var. erkek, kadına mal gözüyle bakıyor ve istediği zaman bu mala dokunabilme hakkını buluyor kendinde.
lütfen kadınlar olarak erkeklerin bu kendini bilmezliğini destekler nitelikte konuşmayalım!
sapıklık zihinsel, hormonal bir anomalidir.
bu anormalliğe sahip olmayan erkekler de tacizde bulunabiliyorlar ne yazık ki. ben bu konunun yazışma sürecini takip ediyorum baştan beri.
burada belli ki rahatsız oldukları taciz olaylarını paylaşan arkadaşlara gerçekten çok acımasızca saldırıyorsunuz, kendilerini ve psikolojilerine korumak adına böyle cevap vermeleri çok doğal değil mi sizce de?
hem seksapalitesi yüzünden tacize uğramış olması da olası... neden bundan bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?
tacizi bile sidik yarışı mevzusu haline getirdik ya... yanarım yanarım buna yanarım.
sapıklık zihinsel, hormonal bir anomalidir.
bu anormalliğe sahip olmayan erkekler de tacizde bulunabiliyorlar ne yazık ki. ben bu konunun yazışma sürecini takip ediyorum baştan beri.
burada belli ki rahatsız oldukları taciz olaylarını paylaşan arkadaşlara gerçekten çok acımasızca saldırıyorsunuz, kendilerini ve psikolojilerine korumak adına böyle cevap vermeleri çok doğal değil mi sizce de?
hem seksapalitesi yüzünden tacize uğramış olması da olası... neden bundan bu kadar rahatsız oluyorsunuz?
kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?
tacizi bile sidik yarışı mevzusu haline getirdik ya... yanarım yanarım buna yanarım.
bu başlık altında insanları yaralayacak şekilde konuştuğunuz sürece "bana ne" değil efendim.
herkes insan gibi konuşmayı bilecek. gelip sizle bir şey paylaşmışlar. nedir bu söylenenler? kimseyi, hele de böyle hassas bir mevzuda, böyle incitmeye hakkınız yok.
gidin kininizi ve öfkenizi başka yerde kusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?