Sarışın Olmak Suçmu?

bu başlık altında yazılanlar gerçekten sinirimi bozmaya başladı.
şunu iyi anlayın arkadaşım, bir kadın isterse çıplak dolaşır, isterse kırıtarak yürür, isterse her gün başka bir erkekle gezer. ister abartılı makyaj yapar, ister dekolte giyer, ister kalitesiz ortamlara girer, ister cilveli davranır, ister saçını boyar... hiçbiri bu kadına yapılan tacizi haklı çıkarmaz! allah rızası için önce bir bunu anlayın.
"hareketlerinde bir şey vardır canım, davetkarsındır" falan diyenlere bu lafım. davetkarsa davetkar kime ne?! bu nasıl tacizi haklı çıkarabilir?! kadınlar olarak sizler böyle bir düşünceyi nasıl savunabilirsiniz?

ve yine kadınlar olarak sizler, burada tacizden, sarkıntılıktan bahsedilirken işi nasıl komplekse ve çekememezliğe getirebilirsiniz?! biraz sevmeyi, empati yapmayı bilin allah aşkına.
diyelim ki, gerçekten de tacize uğramayan ve herkesin ona baktığını sanan bir kadın var. bu sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? neden bu kadar kıskanıyorsunuz?

bırakın mutlu olsunlar insanlar kendileriyle. bırakın beğensinler kendilerini. arının artık şu komplekslerinizden.
tacizle bile dalga geçebilecek ve tacizi bile kıskanabilecek şu komplekslerinizden arının artık rica edicem ya.
yazdıklarınızı okudukça sizin adınıza ben utandım.

27 yaşındayımm..Da yaşla nasıl bir açık yakalamaya çalışıyosunuz onu anlayamadım?

benden tam 4 yaş büyüksün ya bunu mu anladınız bu sorudan pardon ama sizin bir sıkıntınız var belli yazdınız yorum yaptık açık yakalmak ne kadar kötü bir deyim kullandınız burada insanların böyle bir derdi yok emin olun öyle düşünüyorsanız yazmayın bidaha paylaşmayın sorunlarınızı!

Ben zaten burdaki insanların böyle bir derdi var demedimde sanırım sizin benimle bir derdiniz var..Olumsuzda eleştiri olabilir bunu kendi tarafıma çekerek olumsuz bir tarafım varsada düzeltmeye çalışırım her zaman ama haksız yorumlarada göz yumamam kusura bakmayın..

Bir sapık lafına niye bu kadar tepki gösterdiniz anlamadım siz nasıl anlıyorsunuz lafları falan adam sapık değil de ne peki... ve sapık bir adamın size bu şekilde yaklaşmasından da bu kadar övünmeniz çok enterasan.

bir de benim anlamadığım bu kadar çirkin yorum yapanların karşılarındakini kırıp kırmadıklarını hiç mi düşünmedikleri?
burada bazı arkadaşlar sizi insan yerine koyup rahatsız oldukları durumları, başlarından geçenleri paylaşıyorlar... yaşadıkları bazı şeylerden bunalmışlar, onları paylaşıyorlar.
yaptığınız yorumların karşınızdakinin psikolojisini nasıl etkileyeceğini hiç mi düşünmüyorsunuz?

olumsuz yorum falan değil bu. siz bildiğiniz bel altı saldırıyorsunuz ve çok yaralayıcı oluyorsunuz.

Konu sahibi arkadaşa gelirsek. Bir kadın bir kadına bu kadar düşman olmamalı. Bu durum bayan olarak hepimizin başına geliyor. Eşimin yanında bile bakan erkekler var. Toplumumuzda sapık insan çok maalesef...

Teşekkür ederimmm canımm duygularıma tercüman oldun..Ben bu sitede ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum yaa bir çok derdim konusunda burdan hep destek gördüm ama bu konuda böyle yanlış anlaşılıp köstek görmek gerçekten üzdü beni..

İyi de canım sen suçlanmadığın halde,"adam sapıkmış" deyince bile kızıyorsun.
Hatta şöyle deyip saldırıya geçiyorsun : "Karşısındaki erkekler kendilerini arzulamadığı için kaplan kesilen ne çok kadın varmış."
Ne diyelim,evet sen dayanılmaz çekicisin o yüzden adamlar çığrından çıkıp,senin tabirinle "üstüne atlıyorlar" mı diyelim.
Senin olayın otobüste olmamış ama yapılan hareket otobüsteki tacizlere benziyor.Kendi halinde işten eve dönen,hatta üzerinde kalın palto olan kadınları taciz eden erkekler var.O kadınlar ben çok arzulanıyorum diye düşünmüyor sanırım

bir insana "seni bi sapık taciz etmiş işte" demek o insan için can sıkıcı olabilir. bunu düşünüp öyle konuşursanız bu kadar yaralayıcı olmazsınız.
ayrıca bu toplumda sadece sapık erkekler taciz etmiyor, gayet sağlıklı ve normal geçinen erkeklerin de taciz ettiği çok karşılaşılan bir şey.
çünkü bu toplumda ne yazık ki böyle bir yapı var. erkek, kadına mal gözüyle bakıyor ve istediği zaman bu mala dokunabilme hakkını buluyor kendinde.
lütfen kadınlar olarak erkeklerin bu kendini bilmezliğini destekler nitelikte konuşmayalım!

Bir adam ister cahil olsun ister prof. olsun böyle davranışlarda bulunuyorsa hepsi benim gözümde sapıktır. Yanlış mı düşünüyorum?. Peki bu adam sapık değil de ne? Yaralayacı bir şey söylemedim aksine arkadaş bu durum yüzünden seksapalitem yüksek demiş sadece komiğime gitti.

Son düzenleme:

Sapık demek desteklemek değil,aksine kınamaktır.Bu davranışta bulunan erkek kim olursa olsun sapıktır.
Tam tersine "adamlar aslında sapık değil,ne yapsınlar,bana dayanamıyorlar" demek,onları haklı çıkarıp desteklemektir diye düşünüyorum.

sapıklık zihinsel, hormonal bir anomalidir.
bu anormalliğe sahip olmayan erkekler de tacizde bulunabiliyorlar ne yazık ki. ben bu konunun yazışma sürecini takip ediyorum baştan beri.
burada belli ki rahatsız oldukları taciz olaylarını paylaşan arkadaşlara gerçekten çok acımasızca saldırıyorsunuz, kendilerini ve psikolojilerine korumak adına böyle cevap vermeleri çok doğal değil mi sizce de?
hem seksapalitesi yüzünden tacize uğramış olması da olası... neden bundan bu kadar rahatsız oluyorsunuz?

kadın tacize uğrasın, sarkıntılığa maruz kalsın, askıntı olanlarla bilmem nelerle uğraşsın ama güzelliğiyle övünmeye gelince yooook haddini bilsin.
bilmesin kardeşim. seksapalitesinin cefasını çekiyorsa vefasını da çeksin ne olacak?! niye bundan rahatsız oluyoruz bu kadar?

tacizi bile sidik yarışı mevzusu haline getirdik ya... yanarım yanarım buna yanarım.

Banane ister tacize uğrasın ister başka bir şeye benim anlatmak istediğim bu durum yüzünden mutlu olması komik değil mi ama allah aşkına taciz eden adama sapık denildi diye hanımefendi havalara sıçradı lafı nerden anlıyorsunuz diye. Sizin gözünüzde hormonel bozukluk olabilir benim gözümde hepsi sapık...

Son düzenleme:

İyide size ne bundan? Kimin ne diyeceğine siz mi karar vereceksiniz? Yanmanıza filan gerek yok kimseye akıl vermeye çalışmayın bu yeterli.

bu başlık altında insanları yaralayacak şekilde konuştuğunuz sürece "bana ne" değil efendim.
herkes insan gibi konuşmayı bilecek. gelip sizle bir şey paylaşmışlar. nedir bu söylenenler? kimseyi, hele de böyle hassas bir mevzuda, böyle incitmeye hakkınız yok.

gidin kininizi ve öfkenizi başka yerde kusun.

canım sarı olan saçlar her zaman çekici gelmiştir. lakin kimse kimseye sırf sarı saçları olduğu için sulanmaz. mutlak suretle cezbeden başka şeyler vardır. dekolte giymiyorum demişsin ama üzerindekinin darlık ölçüsü, rengi, senin teninin rengi, kokun, mimiklerin, sesin veya davranışların adamlarda çağrışım yapıyor olabilir..

bu arada bütün iyi niyetimle bir tavsiye vermek istiyorum, kalbinizden ve ağzınızdan çıkanlara dikkat edin çünkü hayat insana kalbi yumuşayıncaya kadar ders vermeyi çok iyi bilir.

yani belkide dediklerimin farkıda olmaya bilirsin. bence benden kaynaklımı diye düşünebilirsin yada dediğin kadar rahatsızsan bu durumdan kahve yap saçlarını hem olduğundan küçük hemde mahsum görünürsün birde öyle denemiş olursun

Kimin nerede ne konuşacağını söylemek size düşmez. Siz buranın fedaisi filan mısınız?
Ben bu konuda hiç birşey söylemememe rağmen, uslubunuz çok ters geldi. Seviyeli olmayı bilin. Kimin ne diyeceğine karışamazsınız. Konu sahibi kendini savunabilir yalnızca. Bu durumda da kimse sizi kaale almaz. Ne demek herkes insan gibi konuşmayı bilecek. Önce siz bunu uygulayın o zaman.

Ben kendi adıma konuşuyorum kimseyle dalga geçmedim bu tür şeyler herkesin başına gelebilir. Burada zaten bu düşmanlığın sebebini bazen ben de anlamıyorum. Benim tuhafıma giden adama sapık denildi diye siz ne anladınız bilmem ne diyerek insanlarla dalga geçen kişiye neden bunları yazmıyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…