kıvırcık halinde sanki tek renkmiş gibi duruyo demek röfleliymiş,ışıktan dolayıda renk değişmiş,düz halindeki renk hoşuma gitmedi mesela..evet canım doğru diyosun kuaförde boyatmak gerek ama kuaföre yaptırmakta bir risk aslında,2 kere bu rengi istedim birisi yumurta sarısına benzer bi renk oldu diğeride soğan kabuğu gibi bişey ikisindede bakırlık vardı ben hiç bakırlık istemiyorum,tanıdığım kuaför bile yapamadı bu iş şans..bide boyattıktan sonra beğenmiyosun bakırlık var diyosun kabul etmiyolar
yok akar düzelir yok ışıktan öledir,ben biraz araştırma yapıp evde boyamayı düşünüyorum,içine biraz oryalde katıyım diyorum daha öncede yapıyodum,iki çeşit boyayı karıştırıcam istediğim renk olmasada bakırlık olmasın yeter
tek renklerin evde tutturulabilineceği kanaatindeyim biraz el becerisi ve seri olmak ile alakalı.röfle , balyaj yöntemlerini kişinin kendi saçlarına uygulaması çok zor.kaldı ki kaç yıllık kuaförlerin bile yapmakta zorlandıkları işlemler bunlar.diğer türlü,karmel,kumral,açık koyu sarı v.s. renkleri,zemini hazırlayarak tutturabilmek mümkün. günümüz kuaförlerinin bir çoğu bakır tonlarında uzman hale gelmiş:) beceremedikleri renkleri 'gözün alışmamış,ışıktandır,renk oturmamış daha,sana çook yakıştı ' diyip geçiştirirler ve istediğiniz renk olmadığı halde o rengin aynısı olduğu üzerine ısrar eder,yıldırılar