• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

yaa valla napsam cok kararsizim orange(turuncu) yapar dimi benim saclarimi oksidansiz olmaz herhalde oyle olsaydi kuafor deniyelim filan derdi
napsam yaa duz boyayla yapabilseydim her ay duzenli diplere evde sur ne guzel....
ama boyle oryalelle kendim yapamam guvenemem + dunya para veriyoruz kuafore:19:
Bence yapar malesef. :\ Benimkini bile zor kurtarıyorum kumral olduğu halde. Açık kumrallarda turunculaşma olmuyor. ( Azıcık bile :) ) Açcıyla hemen küllü sapsarı saçlara sahip oluyorlar.. Bende kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum. İstediğim rengi de tutturamıyorlar zaten. Karamel, turuncu, bakır gibi renklerde uzman çoğu. Küllü doğal yapana daha rastlamadım. O yüzden hiç boşa para vermiyorum. Saçlarım çok uzun çünkü. :31:

ben sari sac hastasi olanlardanim uzunn yillardir saclarim platin sarisi fakat dipler siyah cikmaya basliyor malesefff
hele birde cabuk uzayan saciniz varsa, oryalsiz acilmaz herhalde sac diplerim ama biraz koyu olsada sorun deil hani acikk kahvemsi
simdi tube de birsey izledim Revlon color~silk acik sari 03. yada 04 cok guzel aciyormus
acaba denesemmi diyorum???:26: (diplerim siyah olurmu acaba)

sizin bahsettiğiniz boyalara hiç kullanmadım ve bilmiyorumda saç renginin dip kısımlarınıda sarı yapmak istiyorsan kuaför yada sen mecbur orialle açıcaksın benim cevaplarımıda incelersen muhakkak boyadıktan sonra çektiğim bir foto vardır şunlar mesala

$dgvd.webp$Fotoğraf0194.webp
bu yukardaki iki resmi boya işlemi yaptıktan hemen sonra kurutup düzleştirip çekmiştim yardımcı olsun diye ama tabi karar senin istersen boyaları alıp ilk ense bölümünde deneyebilirsin :16:

arkadaşlar kadınlar kulübünü açınca sayfada köpük boya reklamı çıkıyo ordaki renk nedir bilen varmı çok güzel,bende daha önce o renk için kuaföre gidip boyattım ama tutturamadım,turuncu gibi bişey oldu

kumral zemin üzerine açık dore sarı sık röfle yapılmış .uçların daha yoğun oluşu röflenin tekrarlanması sonucu oluşmuş.evde bu tonu yakalamak imkansız gibi ,güvendiğininiz bi kuaförde daha iyi sonuçlar alabilirsinizEki Görüntüle 544215

canım üstte bi konu var açık kumral dore resimli diye,bu renkle aynı hemen hemen bi bakarmısın:1:evde tutarmı o renk...bide benim kendi saçım boya hiç yok iki senedir uzattım röfle yaptırıyımda rengi güzel tutsun diye hüsrana uğramak istemiyorum:5:

Son düzenleme:
$KUMRAL~3.webp bu renk tek seferde elde edilebilinir ama evde yapılabilinecek bi ton değil malesef.kuaförlerin bile zor tutturabildikleri bi tondur kumral üzerine dore balyaj.az açılırsa kumrala yakın bi renk olur balyaj olduğu belli olmaz,çok açılırsa girimsi bi renk olur yaşlı gibi gösterir.güvenilir bi kuaföre resmi gösterip yaptırmakta fayda var çünkü anlatınca anlaşılmıyor kuaförlerce:)

hilary duff saçlarında açık dore-platin röfle kullanmış.bu saçın düz halini yüklemeye çalışacam

Eklentiler

• $hilary-duff-wallpapers-6.webp
    $hilary-duff-wallpapers-6.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 390
Son düzenleme:

kıvırcık halinde sanki tek renkmiş gibi duruyo demek röfleliymiş,ışıktan dolayıda renk değişmiş,düz halindeki renk hoşuma gitmedi mesela..evet canım doğru diyosun kuaförde boyatmak gerek ama kuaföre yaptırmakta bir risk aslında,2 kere bu rengi istedim birisi yumurta sarısına benzer bi renk oldu diğeride soğan kabuğu gibi bişey ikisindede bakırlık vardı ben hiç bakırlık istemiyorum,tanıdığım kuaför bile yapamadı bu iş şans..bide boyattıktan sonra beğenmiyosun bakırlık var diyosun kabul etmiyolar:1:yok akar düzelir yok ışıktan öledir,ben biraz araştırma yapıp evde boyamayı düşünüyorum,içine biraz oryalde katıyım diyorum daha öncede yapıyodum,iki çeşit boyayı karıştırıcam istediğim renk olmasada bakırlık olmasın yeter:27:

kıvırcık halinde sanki tek renkmiş gibi duruyo demek röfleliymiş,ışıktan dolayıda renk değişmiş,düz halindeki renk hoşuma gitmedi mesela..evet canım doğru diyosun kuaförde boyatmak gerek ama kuaföre yaptırmakta bir risk aslında,2 kere bu rengi istedim birisi yumurta sarısına benzer bi renk oldu diğeride soğan kabuğu gibi bişey ikisindede bakırlık vardı ben hiç bakırlık istemiyorum,tanıdığım kuaför bile yapamadı bu iş şans..bide boyattıktan sonra beğenmiyosun bakırlık var diyosun kabul etmiyolar:1:yok akar düzelir yok ışıktan öledir,ben biraz araştırma yapıp evde boyamayı düşünüyorum,içine biraz oryalde katıyım diyorum daha öncede yapıyodum,iki çeşit boyayı karıştırıcam istediğim renk olmasada bakırlık olmasın yeter:27:

tek renklerin evde tutturulabilineceği kanaatindeyim biraz el becerisi ve seri olmak ile alakalı.röfle , balyaj yöntemlerini kişinin kendi saçlarına uygulaması çok zor.kaldı ki kaç yıllık kuaförlerin bile yapmakta zorlandıkları işlemler bunlar.diğer türlü,karmel,kumral,açık koyu sarı v.s. renkleri,zemini hazırlayarak tutturabilmek mümkün. günümüz kuaförlerinin bir çoğu bakır tonlarında uzman hale gelmiş:) beceremedikleri renkleri 'gözün alışmamış,ışıktandır,renk oturmamış daha,sana çook yakıştı ' diyip geçiştirirler ve istediğiniz renk olmadığı halde o rengin aynısı olduğu üzerine ısrar eder,yıldırılar;)

açık kumral boyayla boyadım saçımı güzel bi renk oldu ama istediğim renkle alakası yok tabi:52:şimdi bunun üstüne küllü dore sarı yapsam istediğim renge yakın bişey olurmu acaba:26:resim yüklemeye çalışıcam$Fotoğraf1151.webp$Fotoğraf1151.webp

Eklentiler

• $Fotoğraf1142_001.webp
    $Fotoğraf1142_001.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 213
Syoss 9-1 sarıyla boyayan var mı kızlaarrr? Kutuda çok güzel görünüyo. Saçım şuan dipleri açık kumral uçlara doğru sarı. Turunculuk çok az var.

offff bu renk dehşet yaaa ne renk ki bu çok doğal duruyor

ben 1 ay evvel koleston 12.0 kullanmıştım buna çok çok yakın bi ton olmuştu:16::16::16:[/QUOTE]

benim saçımda bu renk saçlarım kısa olduğu için yarım tüp koleston 12.0 a,çeyrek miktar kül grisi,nohut büyüklüğünde mavi boya ve çeyrek miktarda 8.1 rengi ekledim oksidanla karıştırdım renk böyle ilk boyandığında daha küllü bi renk oluyor ama bi yıkamada aynı bu rengi alıyor ben küllü renkleri çok seviyorum ve tenimede en çok giden küllü tonlar resimdeki baynın saçlar süper gerçekten:34:

açık kumral boyayla boyadım saçımı güzel bi renk oldu ama istediğim renkle alakası yok tabi:52:şimdi bunun üstüne küllü dore sarı yapsam istediğim renge yakın bişey olurmu acaba:26:resim yüklemeye çalışıcamEki Görüntüle 545172 Eki Görüntüle 545172

saçlarının zemininin daha açık olması gerekir sarı ve tonları için.mümkünse acele etmeden aldığın boyayı 2 şer hafta ara ile boyamaya devam et 1 2 aya hem istediğin renk olur hem saçların yıpranmaz

syoss marka saç boyalarının saçı beslediğini duymuştum ama malesef kullanmadım daha önce:50:

cevabın için teşekkürler canım ;) bi dahaki sefere bi deniyim. Bazıları tam kutudaki gibi çıkıyo diyolar gaza gelip bi arkadaşımın akmış kızıl saçlarını boyamıştık syossun bi kızıl boyasıyla da aynı olmuştu kutudakiyle ama sarılar için de aynı olsa keşke ;) belki aynıdır

saçlarının zemininin daha açık olması gerekir sarı ve tonları için.mümkünse acele etmeden aldığın boyayı 2 şer hafta ara ile boyamaya devam et 1 2 aya hem istediğin renk olur hem saçların yıpranmaz

doğal rengin üstüne açıcı olmadan en açık zemin bu oldu şimdilik,bende öle düşünüyorum canım,bi kaç gün sonra tekrar boyıcam yavaş yavaş açmayı düşünüyorum acele etmicem bu sefer,orialle hem saç turuncu bir renk alıyo hemde yıpranıyo gerek yok:ssz:sonucu yine burdan paylaşırım:1:

bu arada cevapların için teşekkür ederim,boyamadan önce son bi soru daha ne renk boyamalıyım bu sefer:1:

Back
X