benim eltim kuaför ama dükkanı yok sadece yakınlarının saçını evde yapıyor oda hatır için, bende ondan öğrendim saç açma işlemlerini. bu resimlerdeki tonları asla market boyalrıyla elde edemezsiniz ben kuaför malzemeleri satan dükkanlardan alıyorum boyamı. özellikle igora ve majirel kullanıyorum. ultra açıcı serilerinden alıyorum 30luk oksidanla giriyorum saça nette bir çok sitede bakıp boya numarasını kaydedip alabilirsiniz kullanma talimatıda çok basit igora 1/1 yani 1 tüp boya 60ml oksidan, majirel 1/1,5 yani bir tüp boya 90ml oksidan. ben ilk olarak 1 çorba kaşığı herhangi bir oreal, 15 ml 30luk oksidan ve 1 çay bardağı çok ılık su iyice karıştırıp saçıma diplerimden başlayarak boca ediyorum 15 dk bekleyip yıkıyorum şampuan kullanmıyorum sadece saç kremi sürüyorum durulayıp çıkıyorum saçlarım ıslakken taradıktan sonra boyamı hazırlayıp (igora veya majirel) saçımın yeni açtığım kısımlarına sürüyorum 40 dk bekliyorum yıkıyorum şampuanlamadan önce saçıma elma sirkesini güzelce yediriyorum sonra durulayıp şampuanlıyorum.
Eki Görüntüle 547105
Eki Görüntüle 547103
Eki Görüntüle 547104
kullandığım boyalar bunlar 12/0 özel açıcı sarı 12-1 özel açıcı sarı sandre 12-22 özel açıcı yoğun küllü sarı