- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
maşallah diyelimevet çok araştırdım..çünkü bi anlık havesle boyayınca güzel sonuçlar çıkmıyo,ama en çokta burdan bi arkadaş çok yardımcı oldu
saolsun..yani onun eseri diyebiliriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah diyelimevet çok araştırdım..çünkü bi anlık havesle boyayınca güzel sonuçlar çıkmıyo,ama en çokta burdan bi arkadaş çok yardımcı oldu
saolsun..yani onun eseri diyebiliriz
kızlar benim saçım şuan altın karamelin biraz açığı diplerdende kendi saçım çıktı 2 parmak kadar palette 10.5 dore sarı aldım acaba saçımın rengini açarmı sarımsı gibi olsun istiyorum zaten kutudakinin aynısı olmuyo acaba dahamı açık renk alsaydım 11.1 vardı güçlü sarı onumu alsaydım napsam değiştirsemmi boyasammı:26:
dipler kendi rengin olduğu için aradaki geçişi hissettirir.11.1 daha başarılı olur bence. ayrıyetten 10.1 palette deluxe küllü açık sarı da hoş olabilir
11.10 biraz açar ama diğer karamel renk saçların nasıl olacak. çok dalgalanma olmasın.
bana göre de tersini yaparsan uygun. yani önce 12.00 ardından 10.5
çünkü o doreyi açmak zor olabilir.
11.10 nolu boya ile boyadım 2 hafta önce. açık kumral oldu. küllü olmasına rağmen doreli bişi oldu. bu renkler zaten aşırı dereede açmıyor. %9 luk peroksit koymuştum.
neva colorun kullanma talimatında der ki; açma işlemi içim 12 lik boyalarla %12 lik oksidasyon kullanılmalı. yani 40 volum. ancak bu şekilde net açıyormuş. yani diyeceğim 12.00 lik boya ve %9 luk oksidasyon karışımında da dorelik oluyor :) kendi saçım açık kestane.
bu renk nedir arkadaşlar ve nasıl ulaşılır bu tona..
![]()
Selamlar. Kızlar ben buğday tenliyim saçlarım loreal casting serisinde bulunan kestane şekeri . Bütün renkleri denedim sarı hariç içimde kaldı. Kahverengi gözlüyüm lakin numaralı gri doğal bir lens kullanıyorum devamlı . Sarı saç istiyorum sizce bana yakışırmı kaşlarımda kahverengi simsiyah değil yani istediğim renkler bunlar yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada ablam işinin ehli bir kuaför rahatlıkla yapar istediğim rengi ama korkuyorum. Sizce yakısırmı ? ve hangisi bana uyar bunlar arastırıp buldugum sarı tonları
sarı çok göreceli bi saç rengidir,esmere yakışmaz denir ama çok yakıştığı esmerlerde vardırEki Görüntüle 561034
onun için yüz hatlarınıza bağlı yakışıp yakışmayacağı,genel manada ve minyon tiplere yakışır![]()
bende minyonnum yüz hatlarım ufak burnum falan küçücük gözlerim iri kaşlarımda kahverengi küllü kumral aralara ısıltı versn die balyaj olabilir ? sence nasıl olur
bende minyonnum yüz hatlarım ufak burnum falan küçücük gözlerim iri kaşlarımda kahverengi küllü kumral aralara ısıltı versn die balyaj olabilir ? sence nasıl olur
o zaman sarı senin için biçimiş kaftan diyebilirim. küllü kumral aralarta ışıltılı balyaj çok hoş olur ama tonu tutturablmek çok zor.az olursa tek renk görünür,çok kaçarsa gri gibi olur yaşlı gösterir ,kıvamında olursa dadından yenmezkrepe balyajlarda çok hoş duruyor minyon tipli bayanlarda ...
küllü sarı ama üst üste yapılmış sıl röfle gibi duruyor,düz boya değil sanki.
Eki Görüntüle 564407
Eki Görüntüle 564408
cok sağol canım küllü kumral aralarda balyaja sayende karar verdim .Zaten makyözüm makyaj işim. cesaret edip boyatıcam .teşekkürler boyatınca resmimi atarım bakalım begencekmisiniz?![]()