• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

Ben kendi sarimi seviyorum :40:

Eklentiler

• $DCM083.webp
    $DCM083.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 212
  • $DCM (2).webp
    $DCM (2).webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 213
bu da benim sarı saclarımm :)

Eklentiler

• $26231812422264766250910.webp
    $26231812422264766250910.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 226
Tam benlik sarı saç :D saçımı her renge boyattım (mavi mor kırmızı turuncu kızıl kahve siyah aklınıza ne gelirse bi tek pembeye ve yesıle boyatmadım ) :D ve hepsiyle olan ilişkim çok kısa sürdü şimdi saçlarım 2 yıldır sarı ve çok memnunum değiştirmeyi de düşünmüyorum inşallah 2 3 aya kadarda Tina'm gibi olucak saçım ben bu rengi çok seviyorum <3 :D

$chiristina-aguilera-sac-modeli-07.webp

Son düzenleme:
merhaba.... zemin açıksa 12.0 ile kolaylıkla bu renk tutturabilinir:34::34::34:

merhaba canım bence benim fikrime göre tutmaz çünkü arkadaşım denemişti ve hastalıklı gibi soluk renk oldu saçları görüntüsü kötüleşti ve sarı tutmadı yani o rengi tutturmak için en iyisi kuaföre açtırmak ve balyaj attırmak :)

merhaba canım bence benim fikrime göre tutmaz çünkü arkadaşım denemişti ve hastalıklı gibi soluk renk oldu saçları görüntüsü kötüleşti ve sarı tutmadı yani o rengi tutturmak için en iyisi kuaföre açtırmak ve balyaj attırmak :)

12.0 ile sarını her tonunu tutturablmek mümkün,ben defalarca denedim çok doğal tonlar yakalayabiliyor ...ama kişinin tenine gider veya gitmez orasını bilemiyorum tabi canım:34:

bu da benim sarı saclarımm :)

resimdeki siz misiniz
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tam benlik sarı saç :D saçımı her renge boyattım (mavi mor kırmızı turuncu kızıl kahve siyah aklınıza ne gelirse bi tek pembeye ve yesıle boyatmadım ) :D ve hepsiyle olan ilişkim çok kısa sürdü şimdi saçlarım 2 yıldır sarı ve çok memnunum değiştirmeyi de düşünmüyorum inşallah 2 3 aya kadarda Tina'm gibi olucak saçım ben bu rengi çok seviyorum <3 :D

Eki Görüntüle 638115

mor,mavi renge mi boyattınız:53::53::53: christina nın rengi çok hoş bi o kadar iddalı...kendiniz mi boyuyorsunuz peki

Kizlar dore sariyla kullu sariyi karistirsak dip boyamada turunculuk olur mu?

birsürü konu açtım biçok başlığada yazdım ama bana bi akıl weren yardımcı olan olmadı.banada bi yardımcıolursanız çok sewinirim.açıcıdan snr oluşan turunculuklardan kurtulmak için açık kumrala boyayan akıllı kuaför kafamı yeşil yaptı.bn şimdi ne yapıcamda saçımı sarıya çewiricem yaaa:26:

birsürü konu açtım biçok başlığada yazdım ama bana bi akıl weren yardımcı olan olmadı.banada bi yardımcıolursanız çok sewinirim.açıcıdan snr oluşan turunculuklardan kurtulmak için açık kumrala boyayan akıllı kuaför kafamı yeşil yaptı.bn şimdi ne yapıcamda saçımı sarıya çewiricem yaaa:26:

merhaba :3: yeşillenme sarı boyalarla asla geçmez kızıl tonlar ancak normal bi renge dönüştürür. domates in yeşillenmeyi yok ettiğini duymuştum.şöyle ki
4 domates ve 2 yemek kaşığı salça rondodan çekilir saça sürülür, 1 saat kadar bekletilip yıkanır son olarak sirke ie durulanır...

naz nasıl bir sarı tonuna gecmek ıstıyorsun?
koyu sarı açık kumral istiyorum cnm yaaa
merhaba :3: yeşillenme sarı boyalarla asla geçmez kızıl tonlar ancak normal bi renge dönüştürür. domates in yeşillenmeyi yok ettiğini duymuştum.şöyle ki
4 domates ve 2 yemek kaşığı salça rondodan çekilir saça sürülür, 1 saat kadar bekletilip yıkanır son olarak sirke ie durulanır...

bi arkadaş aspirin tarifi werdi denedim ama pek işe yaramadı bide domatesi deniim yrn saolasın

benım de tam olarak istediğim renk bu canım:)orialsiz evde nasıl tutturulur öğrenırsen benle de paylaş valla:)ben de sacında her rengi deneyıp sarıya bir türlü cesaret edemeyenlerdenim,ama şimdi istiorum şöyle cart cart durmayan cok doğal koyu bir sarı

diğer sayfalarda koleston 12.0 boyadan bahsedilmiş kumral tonların üstüne boyayınca turunculuk vermeden bir kac ton actıgı söylenmiş gercekten öyleyse denemeye deger sanki?

kızlar yok mu aranız da deneyen,orial kullanmadan koyu sarı tonlarında bir renk evde elde edebilir miyim,saclarım kestane bakır,aralarda doğal bakır balyaj var

bi arkadaş aspirin tarifi werdi denedim ama pek işe yaramadı bide domatesi deniim yrn saolasın

inş işe yarar canım

benım de tam olarak istediğim renk bu canım:)orialsiz evde nasıl tutturulur öğrenırsen benle de paylaş valla:)ben de sacında her rengi deneyıp sarıya bir türlü cesaret edemeyenlerdenim,ama şimdi istiorum şöyle cart cart durmayan cok doğal koyu bir sarı

resim görünmüyor:50:

kızlar yok mu aranız da deneyen,orial kullanmadan koyu sarı tonlarında bir renk evde elde edebilir miyim,saclarım kestane bakır,aralarda doğal bakır balyaj var

orielsiz evde sarı tonu tutturmak çok zor malesef, ben koleston 12.0 ı ilk kullandığımda orilsiz kullandım,kumral tonları oluştu daha sonra belli aralıklarla 2 defa açıcı kullandım sonra tekrar 12ç0 kullandım doğal sari bi ton oldu. ayrıca bakır renk üzerine sarı sürüldüğü taktirde direk turunculaşma olur, önce küllü renklere bakırlıkları yok ettikten sonra veya açıcı ile bakırlığı açtıktan sonra küllü bi sarı ile 12.0 ı kullanırsan turunculaşma olmadan sarı tonu tutturabilsin .ayruca saçına iyi bi bakım yapman gerekecek çünkü sarı renk saçı çok yıpratıyor

cok teşekkur ederim canım verdiğin cevap için,bakırım cok belirgin değil,hatta fotosunu göstereyim sacımın $2013-02-07 10.58.28.webp bu saça önce küllü bir renk sorup üstüne koyu soru tutar mı diyorsun?

cok teşekkur ederim canım verdiğin cevap için,bakırım cok belirgin değil,hatta fotosunu göstereyim sacımın Eki Görüntüle 647536 bu saça önce küllü bir renk sorup üstüne koyu soru tutar mı diyorsun?

cnm walla saçıının rengine bayıldım bunun üstüne her türlü sarı tutar gibi duruyo yrn bnde saçımın son halini yukleym.

Back
X