• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

naz tesekkur ederim canım,aslında cok olmuyo bu renge boyatalı ama dıorum ya sarı da hala aklım eger dediğin gibi tutarsa bunun üstüne hiç düşünmiycem,sen boyattınmı ki yarın mı boyatıcaksın?

cok teşekkur ederim canım verdiğin cevap için,bakırım cok belirgin değil,hatta fotosunu göstereyim sacımın Eki Görüntüle 647536 bu saça önce küllü bir renk sorup üstüne koyu soru tutar mı diyorsun?

benim açıcı kullanmadan evvelki rengime benziyor saçların eğer açık karamel tonları istersen sarı boyadıkdan sonra saç tonun ancak açık karamel tonuna kadar açılır diye düşünüyorum.ben sarı için çok uğraştım, açıcısız mümkün olmadı malesef:31::31:

zaten istediğim sarı da koyu bir sarıydı canım,acık karamel olarak tutacaksa aslında onu da deneyebilirim ,sen söyleyınce netten biraz baktım da acık karamel tonu da güzel görünüyor(turunculuk yapmadıgı müddetce tabi)

dandankek bn daha boyamadım saçımda yeşillik war onu akıtmaya uğraşıyrm tabii başarabilirsem

nuryolu ya halaa yeşillik duruyo kafamda denemedim domatesi:)) ewde domst yoktu:P
yaa bi kurtulsam şu saçlarımda yaa yrn size son halini göstericem çok mu vahim bi dersiniz bana

$20130305_135028.webp$20130305_133709.webp$20130305_133957.webpkızlar işte şuan saçlarım böle nolur bi yardım edin yaa durum çokmu vahim..... bn şimdi ne renk alıcamda sürücem kafamada şölee gzl bi koyu sarı olsuun

Son düzenleme:
selmlar

bende saçlarımı çok uzun zamandr sarı yapıyorum çokta seviyorum.saç rengimde çok güzel tam istediğim ton sarı.
dorelik yok açık sarı harika

selmlar

bende saçlarımı çok uzun zamandr sarı yapıyorum çokta seviyorum.saç rengimde çok güzel tam istediğim ton sarı.
dorelik yok açık sarı harika

bizimlede paylaşırmısın bzde sarıyua dönmek için uğraşıyoruz fotoğraf yükleyip nasıl başardığını anlatırsan sewiniriz:))

Saçını loreal'in bu rengiyle boyayan var mı?Yani diplerini.. Dip rengim koyu kumral acaba boyasam turunculuk olur mu $Bloreal-excellence-creme-sac-boyasi-02-cok-cok-acik-sari-dore.webp

Uzun debelenmelerim sonucu küllü renge ulaştım. Tam istediğim kıvamda oldu. Kime sorsam açıcısız olmaz vs. dedi. Gayette oldu.:)
Net küllü değil ama tam istediğim şekilde.. Önceden palette çok açık küllü kumralını boyuyordum. Ama bildiğin sapsarı yapıyordu.
Bu sefer gözümü kararttım koleston açık küllü kumral aldım. 8 e denk geliyor. Koyulaştı azıcık.
Diğer boyamamda palette ile kolestonu karıştırıp yapıcam. Hiç almadığım kadar iltifat aldım.
Sarı saçı beğenmeyenler bile hayran kaldı.:)

Saçını loreal'in bu rengiyle boyayan var mı?Yani diplerini.. Dip rengim koyu kumral acaba boyasam turunculuk olur mu Eki Görüntüle 651953
kesinlikle turuncu olur...ben hep yaptm olmaz diye ve hepte aldigim boya buydu sakin yapmayin
bizimlede paylaşırmısın bzde sarıyua dönmek için uğraşıyoruz fotoğraf yükleyip nasıl başardığını anlatırsan sewiniriz:))

tabi paylasirim musait bigunde resim eklerim...pek firsat bulamiyorum nete girmeye bebegim le ugrasmaktan:)

kesinlikle turuncu olur...ben hep yaptm olmaz diye ve hepte aldigim boya buydu sakin yapmayin

Çok teşekkür ederim cevabın içinn..Ben çünkü aynı excellence serisinin sarısıyla boyadığımda tabi içine krem falanda katmıştım öyle cırt turunculuk olmamıştı koyu sarı gibi olmuştu ama aktıkça bal rengi gibi oldu belki daha açık boyarsam daha iyi olur dedim ama boyamam bu dediğiinizden sonra :))

ben 1 ay evvel koleston 12.0 kullanmıştım buna çok çok yakın bi ton olmuştu:16::16::16:

hmm bi bakayım dediğin boyaya cnm:31:[/QUOTE]

peki ne renk uzerıne yapmıstın bunu bende ıstıyorum ama benım sacım suan acık kullu kumral

Buda benim saçlarım..:16:
1. fotoğraf flaşlı, ikincisi oda ışığında.
Eki Görüntüle 559770 Eki Görüntüle 559771
bunu begendım sanırımmmmm

bu nedır ya gercekmı buuu :S

bende 17 yasından berı rofle ve tonajlarını yaptırdım en son ust uste dumduz sarıya benzediği için hazıran ayında cıkolata kahveye boyattım
ılkb ı kac gun olaıblır ama sonra kustu turuncu gıbı oldu bır daha boyattım 10 gun ıcınde saclrımı omzumda kestırdım basta hosuma gıttı ama o eskı havam kalmadı
gelın olurken rofle ıstedım donduremedıler eylul ayında bır daha cıkolata kahve boyandı
sarıya nazaran yuz makyajımı daha net ortaya cıkarıyor du evdeykende ıyı hıssedıyordum ancak dısarı cıkıp dondugumde ozguvenımı kaybetmek uzere oldugumu dusundum
artık yeterınce bekledım ve bu aksam rofle yaptırıcam
ancak nasıl yaptırayım dıye dusunuyorum :S
sımdı emınım 9 aydan sonra sarısın olmakta benı zorlucak ama bakalım eskı resımlere bakıyorum sımdıkı halımı kıyaslıyorum okey olabılır karamele dondu suan saclarım ama kesınlıkle sarı dıyorum
neyse bu renklerı begendım cok

bunu begendım sanırımmmmm

bu nedır ya gercekmı buuu :S

bende 17 yasından berı rofle ve tonajlarını yaptırdım en son ust uste dumduz sarıya benzediği için hazıran ayında cıkolata kahveye boyattım
ılkb ı kac gun olaıblır ama sonra kustu turuncu gıbı oldu bır daha boyattım 10 gun ıcınde saclrımı omzumda kestırdım basta hosuma gıttı ama o eskı havam kalmadı
gelın olurken rofle ıstedım donduremedıler eylul ayında bır daha cıkolata kahve boyandı
sarıya nazaran yuz makyajımı daha net ortaya cıkarıyor du evdeykende ıyı hıssedıyordum ancak dısarı cıkıp dondugumde ozguvenımı kaybetmek uzere oldugumu dusundum
artık yeterınce bekledım ve bu aksam rofle yaptırıcam
ancak nasıl yaptırayım dıye dusunuyorum :S
sımdı emınım 9 aydan sonra sarısın olmakta benı zorlucak ama bakalım eskı resımlere bakıyorum sımdıkı halımı kıyaslıyorum okey olabılır karamele dondu suan saclarım ama kesınlıkle sarı dıyorum
neyse bu renklerı begendım cok

Yukardaki saç benim saçım :27: o rengi nasıl eldettiğimi anlatabilirim. Ben 3 yıl önce sarışındım sonra sıkılıp çikolata kahveye boyadım. Aktı iğrenç oldu güneşe çıktığımda turuncular parlıyordu aradan. Geri sarıya döndüm nasıl döndüm.. İlk önce normal loreal'in sarısıyla boyadım. 1 ay sonra falan yine tüm saçımı sarıya boyadım bu aralarda yoğun bakım tabi maskeler falan. Daha sonra sarı oldu saçım ama bal köpüğü modası başladı bal köpüğüne boyadım. 6-7 ay öyle kullandım daha sonra koleston 11.1 ile tüm saçımı boyadım 2-3 hafta sonra bir daha boyadım böyle oldu :) Ama artık dip boyamı loreal excellence sarı ile yapıyorum.

$P1836_27-04-12_2.webp eski platinli güzel sarı saçlarım artık yoklaar :14:$2013-03-13 14.30.44.webp buda yeni hürrem çakması saçlarım

Yukardaki saç benim saçım :27: o rengi nasıl eldettiğimi anlatabilirim. Ben 3 yıl önce sarışındım sonra sıkılıp çikolata kahveye boyadım. Aktı iğrenç oldu güneşe çıktığımda turuncular parlıyordu aradan. Geri sarıya döndüm nasıl döndüm.. İlk önce normal loreal'in sarısıyla boyadım. 1 ay sonra falan yine tüm saçımı sarıya boyadım bu aralarda yoğun bakım tabi maskeler falan. Daha sonra sarı oldu saçım ama bal köpüğü modası başladı bal köpüğüne boyadım. 6-7 ay öyle kullandım daha sonra koleston 11.1 ile tüm saçımı boyadım 2-3 hafta sonra bir daha boyadım böyle oldu :) Ama artık dip boyamı loreal excellence sarı ile yapıyorum.
ay ben mumkun degıl kendım halledemem o kadar cesur degılım sac bu yanı fecı takarım
buarad abnenımde aradan turuncluluklarbenımde var karamel gıbı bısey oldu
Eki Görüntüle 656467 eski platinli güzel sarı saçlarım artık yoklaar :14:Eki Görüntüle 656469 buda yeni hürrem çakması saçlarım

sarı daha guzelmıs tabıkı hurremde ıyıde ten rengı yuz goz tıpıylede cok alakalı

sarı daha guzelmıs tabıkı hurremde ıyıde ten rengı yuz goz tıpıylede cok alakalı

Evet :59: Ama hemen dönemeyeceğim o sarı saçlarıma.. bi özentilik yaptım işte saçma salak bi renk oldu, bekleyeceğim başka çarem yok sanırım

Back
X