• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

okeypete gıbı oldu sanırım saclaırm bana bıraz cıg geldı arayan boyanan sac koyu geldı falan fısman :)
10 gun sonra kontrolum var
cıla yapabılırler snaıım aradakı boyanan saclara
neyse buraya kadar geldıkya devamı gelır dıye dusunuyorum :4: 9 aylık bı hsurandan sonra cok ıyı geldı :51:

Saçını loreal'in bu rengiyle boyayan var mı?Yani diplerini.. Dip rengim koyu kumral acaba boyasam turunculuk olur mu Eki Görüntüle 651953

turunculuk istemiyorsanız küllü renkleri tercih etmelisiniz:34:

Uzun debelenmelerim sonucu küllü renge ulaştım. Tam istediğim kıvamda oldu. Kime sorsam açıcısız olmaz vs. dedi. Gayette oldu.:)
Net küllü değil ama tam istediğim şekilde.. Önceden palette çok açık küllü kumralını boyuyordum. Ama bildiğin sapsarı yapıyordu.
Bu sefer gözümü kararttım koleston açık küllü kumral aldım. 8 e denk geliyor. Koyulaştı azıcık.
Diğer boyamamda palette ile kolestonu karıştırıp yapıcam. Hiç almadığım kadar iltifat aldım.
Sarı saçı beğenmeyenler bile hayran kaldı.:)

bende açıcı olmadan sarı tutmaz diyenlerdenim, sarı boyaların yüksek numaralarını kullanmama rağmen açıcı olmadan sarartmam mümkün olmamıştı...siz hangi marka ve numaraları kullandınız acaba ?:26::44::44:

Yukardaki saç benim saçım :27: o rengi nasıl eldettiğimi anlatabilirim. Ben 3 yıl önce sarışındım sonra sıkılıp çikolata kahveye boyadım. Aktı iğrenç oldu güneşe çıktığımda turuncular parlıyordu aradan. Geri sarıya döndüm nasıl döndüm.. İlk önce normal loreal'in sarısıyla boyadım. 1 ay sonra falan yine tüm saçımı sarıya boyadım bu aralarda yoğun bakım tabi maskeler falan. Daha sonra sarı oldu saçım ama bal köpüğü modası başladı bal köpüğüne boyadım. 6-7 ay öyle kullandım daha sonra koleston 11.1 ile tüm saçımı boyadım 2-3 hafta sonra bir daha boyadım böyle oldu :) Ama artık dip boyamı loreal excellence sarı ile yapıyorum.

açıcı kullanmadan gayet hoş bi ton elde etmişsiniz:46:...maşallah:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 656467 eski platinli güzel sarı saçlarım artık yoklaar :14:Eki Görüntüle 656469 buda yeni hürrem çakması saçlarım

çakma sarışınlar bu gruba yazmasın bence

saçlarınızın sarı hali süpermiş ama bakır rengi de hoş olmuş, bakır renkler cildi daha canlı gösteriyor:34::34::34: bu arada çakma hürrem sözüne çok güldüm:1::1:

aman allahııım bu konu ilaç gibi geldi ya iyiki gördüm =) sarı tonları konusunda bilginiz muhteşem,nasıl biliyorsunuz hepsini? =)
neyse süper oldu bu süpeer hemen ekliyorum istediğimi

şimdi bu alttaki benim şu anki zemin rengim,çok hafif daha küllüsü
$Fotoğraf1383.webp

bu alttakide aylardır isteyip bi türlü elde edemediğim saç rengi,yalnız istediğim saç rengi burdan belli olmuyo pek,resimleri büyütüp bakarsanız daha belli =)

$Haziran_Gecesi_by_3dfx_42avi_003301.webp

$iuuq_NV_00j398_SL_qipupcvdlfu_SL_dpn0bmcvnt0mm2340tjofej_AP_jdpn0bzjtjhj0Ib_AP_jsbo_SK_Hfdft...webp

$nazz2d.webp

$16ba5cc8869912f3d88130cyh5.webp

$cap357.webp

ah şu rengi bi elde etsem çok mutlu olucam

deneye yanıla öğrendiklerimi paylaşıyorum,sarı saç severler bilir insan bi kere sarı saç kullandı mı ,her tonunu ,rengini denemek istiyor:40::40::40: naz elmas ın resimdeki saç rengi -dore sarı- , palette nin dore sarısını asla önermiyorum, loreal exellance 8.3 dore sarıyı ve loreal in açık sarı bi tonunu karıştırarak resimdeki rengi kolayca elde edebilirsiniz :34:

deneye yanıla öğrendiklerimi paylaşıyorum,sarı saç severler bilir insan bi kere sarı saç kullandı mı ,her tonunu ,rengini denemek istiyor:40::40::40: naz elmas ın resimdeki saç rengi -dore sarı- , palette nin dore sarısını asla önermiyorum, loreal exellance 8.3 dore sarıyı ve loreal in açık sarı bi tonunu karıştırarak resimdeki rengi kolayca elde edebilirsiniz :34:

bende 9.3 düşünüyodum bu konuyu görmeden önce ama 9.3 olmaz demekki
peki son olarak açık sarı karıştırmazsak nolur sonuç? küllülüğü yok etmesi içinmi o yani onu öğrenmek istedim =) bide çok sormuş olucam ama açık sarının numarası ne olsun ne alıyım?
ve çok teşekkür ederim çok çok çok,aylardır bunu istiyodum =))

bende 9.3 düşünüyodum bu konuyu görmeden önce ama 9.3 olmaz demekki
peki son olarak açık sarı karıştırmazsak nolur sonuç? küllülüğü yok etmesi içinmi o yani onu öğrenmek istedim =) bide çok sormuş olucam ama açık sarının numarası ne olsun ne alıyım?
ve çok teşekkür ederim çok çok çok,aylardır bunu istiyodum =))

kutu boyalar asla kutu üzerindeki rengi vermez,açık sarı karıştırıldığında numarası yüksek olan boyanın açıcılık düzeyi yüksek olduğundan dolayı daha başarılı sonuçlar alınabiliniyor. açık sarı karıştırmadığınızda kutu üzerindeki rengi tutturabilmek malesef mümkün olmuyor. açık sarı olarak neva color 10 numara tavsiye ederim:34: sonucu merakla bekliyorum,umarım istediğiniz sonucu alırsınız,ayrıca saçlarınızı boyamadan önce hindistan cevizi yağı sürerseniz boyanın yıpratıcı etkilerinden korunmuş olursunuz:34:

kutu boyalar asla kutu üzerindeki rengi vermez,açık sarı karıştırıldığında numarası yüksek olan boyanın açıcılık düzeyi yüksek olduğundan dolayı daha başarılı sonuçlar alınabiliniyor. açık sarı karıştırmadığınızda kutu üzerindeki rengi tutturabilmek malesef mümkün olmuyor. açık sarı olarak neva color 10 numara tavsiye ederim:34: sonucu merakla bekliyorum,umarım istediğiniz sonucu alırsınız,ayrıca saçlarınızı boyamadan önce hindistan cevizi yağı sürerseniz boyanın yıpratıcı etkilerinden korunmuş olursunuz:34:

muhteşemsiniz çok teşekkür ederim tekrar =)
zeminim oldukça açık renk olduğundan umuyorum güzel tutar ve nihayet elde ederim bu rengi
dediğiniz gibi loreal exellance 8.3 ve nevacolor 10 alıp karıştırıyorum tamamdır,paylaşırım sonucu =)

Ve belirtiyim ki bi yanlış yapmıyım,oksidanları 9luk kullanıcam sanırım

kutu içinde renge uygun oksidan bulunuyor zaten ama eğer ayrı ayrı alacaksanız 9 luk peroksit kullanmanız gerek, ayrıca boyanızı saçınızın 1 tutamına uyguladıktan ve karar verdikten sonra tümüne uygulamayı unutmayın

kutu içinde renge uygun oksidan bulunuyor zaten ama eğer ayrı ayrı alacaksanız 9 luk peroksit kullanmanız gerek, ayrıca boyanızı saçınızın 1 tutamına uyguladıktan ve karar verdikten sonra tümüne uygulamayı unutmayın

pekala,çok sordum ama bıkmadan usanmadan yardımcı oldunuz bir bir cidden çok sağolun =)

ben de sarışın olmak istiyorum ama kuaförlerden tırsıyırum :((( 2 kez sarı boyattım, birincisi fena bişey oldu ya, beni çook yaşlı gösterdi,böyle anne sarısıydı . ertesi gübü hemen çikolata kahve yaptırdım o renk açıldıkça çok güzel olmuştu, sarı ve kahve arasıydı. sonradan platin yaptırdım, o da güzeldi önce sadece uçlara yaptrıdım. ama platin değil istediğim, bal rengi mi oluyo bilemiyorum ki. tatlı bişey işte :)

kendim asla boyayamam, keşke kuaför istediğim gibi yapsa da parayı bayılsam yaa :((( keşke nuryolu,sen kuaför olsaydın muğlada :)

ben de sarışın olmak istiyorum ama kuaförlerden tırsıyırum :((( 2 kez sarı boyattım, birincisi fena bişey oldu ya, beni çook yaşlı gösterdi,böyle anne sarısıydı . ertesi gübü hemen çikolata kahve yaptırdım o renk açıldıkça çok güzel olmuştu, sarı ve kahve arasıydı. sonradan platin yaptırdım, o da güzeldi önce sadece uçlara yaptrıdım. ama platin değil istediğim, bal rengi mi oluyo bilemiyorum ki. tatlı bişey işte :)

kendim asla boyayamam, keşke kuaför istediğim gibi yapsa da parayı bayılsam yaa :((( keşke nuryolu,sen kuaför olsaydın muğlada :)

al benden de o kadar,kuaförlerden fena çekiniyorum,röfle yasptırmıştım 4 yıl evvel kopmalar oldu,uçlarından kestirmeye gittim uzun saçlarımı omuzumda buldum:53::53::53: artık evde kendi kendime yapa boza,araştıra araştıra kuaförlere gerek olmadığını anladım.

muğlada kuaför espirine çok güldüm ya :9::9::9:

al benden de o kadar,kuaförlerden fena çekiniyorum,röfle yasptırmıştım 4 yıl evvel kopmalar oldu,uçlarından kestirmeye gittim uzun saçlarımı omuzumda buldum:53::53::53: artık evde kendi kendime yapa boza,araştıra araştıra kuaförlere gerek olmadığını anladım.

muğlada kuaför espirine çok güldüm ya :9::9::9:

:9: çok şey istedim de mi... hem kuaför olcaksın hem de muğlada :53::53::53: ah nerde o günler. hiç arkadaşım da yok ki boyayıversin,anlasın bu işlerden...
ben gene de istediğim rengi ve saç rengimi ekleyim bi ara, kuaföre en azından biraz bilgili gideyim, baktım bana benzer konuşuyor, o zaman güvenirim. senin dediğin gibi olmaz, şöle olur böle olur derse gitmem daha :53:
nasıl ? :1:

:9: çok şey istedim de mi... hem kuaför olcaksın hem de muğlada :53::53::53: ah nerde o günler. hiç arkadaşım da yok ki boyayıversin,anlasın bu işlerden...
ben gene de istediğim rengi ve saç rengimi ekleyim bi ara, kuaföre en azından biraz bilgili gideyim, baktım bana benzer konuşuyor, o zaman güvenirim. senin dediğin gibi olmaz, şöle olur böle olur derse gitmem daha :53:
nasıl ? :1:

çok iyi fikir canım:13::13::13:

bende bende artık sarışınlar kulübüne katılabilirim azcık ucundan :27:

saçlarıma ombre yaptırdımm sonunda tam istediğim renk oldu

$8-Ombre_hair.webp

şu an böyle saçlarım hatta uçları daha açıkk :16:
şimdi ki hedefim de bu 2-3 hafta sonra da bunu yaptıracağımm :32:

$485958_523101061046549_1057110294_n.webp

Back
X