arkadaşlar merhaba derin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
Saçımı ben bu sene ilk kez boyadım ve gerçekten dedikleri gibiymiş ya insan bir kere boyamayagörsün her rengi yapmak istiyo. Kendine hakim olamayan benim gibi tipler de yapıyo 
Arkadaşlar benim doğal saçım 7.11 çok çok küllü orta kumral ama resmen gri diyebilirim
Ve ben bu sene ilk 3.0 sonra kendim biraz açıp 5 tonlarında kızıllara boyadım. 7 ay falan kızıl kullandım sonra çevreden gelen tenime yakışmadığı iddialarına karşı 8.0 e boyattım. Ama kızıldan 8.0e geçemedi tabiki kuaför, saçımda çok fazla turuncu yansımalar var. bana klasik kuaför martavallarını okudu, yıkadıkça akar dedi. Yıkadıkça saç 9a doğru gitmeye başladı ama o turunculuk hiç geçmedi. Ve 1 ay geçti, sarışınlık harika gerçekten ama ben bu değilim ne yazık ki. Bunu ben değil 1 ay bile olmadan dipten gelen kumral saçlarım haykırıyor
Kendi rengime dönmek istiyorum kızlar. Bana yardım etmelisiniz
market boyalarıyla olacak gibi değil zaten 7.11 yok. Kuaför boyası hiç kullanmadım evde oksidan falan nasıl yapıldığını bilmiyorum. Bir de turuncu yansımalardan kurtulmam lazım. Sonra saçlarımı kendi haline bırakıp uzuuun bir süre bir daha boya sürmemeyi planlıyorum. Evet, işte durum bu
Nasıl yapmalıyım?

Arkadaşlar benim doğal saçım 7.11 çok çok küllü orta kumral ama resmen gri diyebilirim