• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sarışınlar kulübü (resimli)

bı kac gun once 9 tonundakı sacımı kuaforde 7.1 boyattım ama dıbım geldıgı ıcın boyandıktan sonra dıplerın geldıgı kısım daha koyu kaldı uclarla aynı olması ıcın napmalıyım acaba?
Sizin birşey yapmanız gerekmiyor.Siz üzerinize düşeni yapıp kuaföre gitmişsiniz, dip ve uç rengi aynı yapamayan kuaföre, bu durumu düzeltmesini söyleyebilirsiniz.Hoş yapabilse baştan yapardı zaten.Kuaförünüzü değiştirin, evde dipleri açmak gibi bir maceraya atılmanızı önermem.Ama uçları koyulaştırmayı evde de deneyebilirsiniz.

bende varım kızlar benide alın yanınıza başarısız röflelerden sonra saçımı kople boyayacağım cuma günü kısmetse

bende varım kızlar benide alın yanınıza başarısız röflelerden sonra saçımı kople boyayacağım cuma günü kısmetse

ben de ombremi yeniliycem ama bu sefer dipleri de açık küllü kumral yapıcam. uçlar da yine küllü açık sarı olucak. bakalım kendim evde yapmayı planlıyorummm

Açıcıdan sonra turunculaşan saçımı kapatmak için 11.1 Garnier gümüş sarısı kullanacağım da içine çeyrek ya da yarım tüp gri boya katsam daha etkili olur mu acaba ? fikri olan varsa yardımcı olur mu lütfen ?

Arkadaşlar saçı ucundan başlayarak nasıl boyayacağım biraz karışacak gibi
Acil

Sıvadım sanki iyice

Eklentiler

• IMG_20161126_084305.webp
    IMG_20161126_084305.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 178
20161126_210654.webp

kızlar bu rengi nasıl elde edebilirim? lütfen bilginiz varsa yazar mısınız ???

Back
X