- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
ooooy nerelisiinnnn:)
Büyük marketlerde illaki vardır ben netten almıyorum da arkadaşım alıyor diye önerdim :)yapraksitesini de gördüm bide sarı bahçe var sonra bitane daha vardı dur bakıym çıkaramadım. hangisi iyidir senin dediğinden alıym bari tarif için de teşekkürleerrrrr:)
istanbuldaysanız,beşiktaş'ta çarşıda, 2 yer de var.ev yemekleri satan bir dükkanda, tadı gayet güzel,ev yapımı.
aslı böreğinki de fena değildir.gönül rahatlığıyla yenilebiliri.ama ben beşiktaştakini tercih ederim.ama bunlar zeytinyağlı,ege usulü,fıstıklı,üzümlü dolmalar.diğer türlü seviyorsanız,kendiniz yapmalısınız.
bizim dolmalar onlar:) ben doğunun sarmasından istiyorum çok severim..istanbuldaysanız,beşiktaş'ta çarşıda, 2 yer de var.ev yemekleri satan bir dükkanda, tadı gayet güzel,ev yapımı.
aslı böreğinki de fena değildir.gönül rahatlığıyla yenilebiliri.ama ben beşiktaştakini tercih ederim.ama bunlar zeytinyağlı,ege usulü,fıstıklı,üzümlü dolmalar.diğer türlü seviyorsanız,kendiniz yapmalısınız.
Büyük marketlerde illaki vardır ben netten almıyorum da arkadaşım alıyor diye önerdim :)
Tarif çok nefis oluyor ben sadece reyhan koymuyorum pek aroma sevmiyorum, Tokat'a özgü bir sarmadır içinde herşey var, malzemelerini azaltıp bi ara az da olsa denemeni öneririm. :)
ayyy allah razı olsun kesenize bereket yemiş kadar oldum:)pardon yorumum eksik kalmış.ya da ben yapıp göndereyim,adres verin diyecektim.
bizim dolmalar onlar:) ben doğunun sarmasından istiyorum çok severim..
yaprağı ince bütün bulabilsm güzel yaparım da inan tavuk pençelese o kadar olurdu berbattı aldığım.
tarifi yazıverir misiin bana özelden seph:) yirimmmGuneydogudan minnak bir il. Söylemeyeyim şimdi.
nerden olduğumu söylemeyeyim de aralardan sıkıştırılmış oluyo. bide açıkta bekliyo ya :/ bidon bulmaya çalışıyprum içim raahat etmiyo.ben yaprağı pazarlardan alıyorum.etlisi için ayrı,zeytinyağlısı için ayrı satılıyor.gayette güzel çıkıyor.
uff ramazan ramazan nerde sokuyorsunuz insanin aklina yaaa, adanalilar cok guzel yapar varsa bir tarfi veriversin hayrinakoskoca şehirde bir salamura yaprak bulamadım.
canım deli divane yaprak sarma istiyor.
tavana bakarak düşünüyorum. o derece..
online sitelerden satanlar var tokat yaprağı vs diye..
alan kullanan deneyen var mı kızlar çok istiyo canım.
pazardan aldığım hem karttı hem yırtıj ortalarda kalan yapraklar. migrostan vakumlu aldım zıkkım ediyorum paramı 5₺ verdim altı üstü ama o kadar yırtık o kadar perişandı ki yamayla bile sarılmazdı.
acil önerilerinizi bekliyorum tavanda sarma görmekten sıkıldım bendeki de can.
bide doğulu varsa aramızda, şöyle pişerken evden dışarıya kokusu çıkan sarımsaklı, ekşi, salçalı bi sarma tarifi yazabilir mi şu bekar haliyle aşeren temsili hamileye
dışarıda yaptırmak istemiyorum. sadece yaprak bulmak niyetim. kendim güzel yaparım. doğuluların yaptığı gibi de yapıyprum ama bi tık daha baskın oluyo onların tadı. eksik ne var diye anlamaya çalışıyorum
tarifi yazıverir misiin bana özelden seph:) yirimmm
etsiz normal acılı:)Etli mi zeytinyağlı mı?
ayyy:) tamam sağolasın:)Annem mevsiminde taze toplar asmadan bulamazsan mesaj at da varsa bizde yollayım sana.
etsiz normal acılı:)
öğrenciyim ama bizim evde tencere yarım saatte bitiyo. kalabalığız:)Ya belki gitmişsinizdir ama ben yine de yazayım pazarlara baktınız mı? İnternetten sipariş salamura olduğundan size fazla gelebilir, öğrenciymişsiniz zaten.. Bizim doğulu komşumuz yapardı dolma, sırrı da biz kuşbaşı eti minik minik doğrarız, sarımsak katarız bir de sumak ekşisi demişti. Tarifini de verdi de ben hala onlar gibi yapamıyorum :)
öğrenciyim ama bizim evde tencere yarım saatte bitiyo. kalabalığız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?