sarma aşermesi is loading

istanbuldaysanız,beşiktaş'ta çarşıda, 2 yer de var.ev yemekleri satan bir dükkanda, tadı gayet güzel,ev yapımı.

aslı böreğinki de fena değildir.gönül rahatlığıyla yenilebiliri.ama ben beşiktaştakini tercih ederim.ama bunlar zeytinyağlı,ege usulü,fıstıklı,üzümlü dolmalar.diğer türlü seviyorsanız,kendiniz yapmalısınız.

yapraksitesini de gördüm bide sarı bahçe var sonra bitane daha vardı dur bakıym çıkaramadım. hangisi iyidir senin dediğinden alıym bari tarif için de teşekkürleerrrrr:)
Büyük marketlerde illaki vardır ben netten almıyorum da arkadaşım alıyor diye önerdim :)
Tarif çok nefis oluyor ben sadece reyhan koymuyorum pek aroma sevmiyorum, Tokat'a özgü bir sarmadır içinde herşey var, malzemelerini azaltıp bi ara az da olsa denemeni öneririm. :)

pardon yorumum eksik kalmış.ya da ben yapıp göndereyim,adres verin diyecektim.

bizim dolmalar onlar:) ben doğunun sarmasından istiyorum çok severim..

yaprağı ince bütün bulabilsm güzel yaparım da inan tavuk pençelese o kadar olurdu berbattı aldığım.

ekran aldım canım teşekkürler tarif için:)
pardon yorumum eksik kalmış.ya da ben yapıp göndereyim,adres verin diyecektim.
ayyy allah razı olsun kesenize bereket yemiş kadar oldum:)

kızlar siz nasıl güzel insanlarsınız mübarek gün evinizden bereket huzur hiç eksik olmasın inşallah. göndermiş kadar oldunuz sağolun çokkk teşekkür ederim:)

bizim dolmalar onlar:) ben doğunun sarmasından istiyorum çok severim..

yaprağı ince bütün bulabilsm güzel yaparım da inan tavuk pençelese o kadar olurdu berbattı aldığım.

ben yaprağı pazarlardan alıyorum.etlisi için ayrı,zeytinyağlısı için ayrı satılıyor.gayette güzel çıkıyor.

uff ramazan ramazan nerde sokuyorsunuz insanin aklina yaaa, adanalilar cok guzel yapar varsa bir tarfi veriversin hayrina

o yorelerin baharatlari hakiki taze oluyor salcalari ev yapimi kaliteli oluyordan ondan, bizler gibi baharati salcayi marketten almiyorlar eh ic harci oyle guzel olunca dolmada sarmada cok degisik lezzetli oluyor onlarda ufff yaa canim cekti

Ya belki gitmişsinizdir ama ben yine de yazayım pazarlara baktınız mı? İnternetten sipariş salamura olduğundan size fazla gelebilir, öğrenciymişsiniz zaten.. Bizim doğulu komşumuz yapardı dolma, sırrı da biz kuşbaşı eti minik minik doğrarız, sarımsak katarız bir de sumak ekşisi demişti. Tarifini de verdi de ben hala onlar gibi yapamıyorum :)

öğrenciyim ama bizim evde tencere yarım saatte bitiyo. kalabalığız:)

öğrenciyim ama bizim evde tencere yarım saatte bitiyo. kalabalığız:)

Aaa alın o zaman salamura yaprak kaç kişisiniz bilmem de hemen hazır olur. Bir de eğer yaprak bulamazsanız aynı iç malzemeyi kurutulmuş yeşil biberler var ama kuruyunca kırmızı olanlar değil, yeşil biber ve patlıcanla yapın, yanına da sarımsaklı yoğurt ohh mis :) Etli mi zeytinyağlı mı seviyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…