- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Kiz dur anneme sordum veriyorum tarofi cikar kalem kagidi
Pirinc
Domates
Maydonoz
Dereotu
Kuru sogan
Baharatlar
Bunlar harciymis yapraklari sar tencereye yerlestir elini bastir sarmalarin uzerine elinin ustune su cikqcak kar su koy porselen tapak kapat ustune ocagi ac o piserken
Sarimsaki dov
Zeytinyag
Tavaya koy bir kasik salca koy kirimizi biber at kuru nane pisir
Porseleni kaldir altindan dok bu sosu porseleni cikarma birazda oyle pissin afiyet olsun
Siz nasil yapiyosunuz bizmki ck kuru olmaz sosuna ekmek banabilirsin@mangolubira bak bende hic taze yaprakla yapmadim hani oyle iyidini satan yerde bilmiyorum marketlerde genelde kutu salamyralar olur ya ondan alirim coguda kart yirtik falan cikar ama bi kere k
Carfurdan (yazilisi simfi gelmiyo aklima) kilo isi salamura olarak almistim cok guzeldi yapraklari ince falandi ilk defa oylesine demk geldim
Gecende bimde kutuda salamura gordum almafim ama kutudan acik renkli gorunuyodu bi sansini dene istersen
ayy yazzz lütfennnnnnn....................................... yiyeeeriiimHala bulamadıysan Siirt usulü ekşili Arap dolması tarifi verebilirim. Ama bulduysan boşuna yazmayayımHerkes sumak demiş ama sumak bulamazsan limon tuzu da olur
değilim ama kısmet inşallah hayırlısıylaEvde 2 günlük sarma var şimdi sana yollasam gelmesi se 2 gün sürer olur sarma 4 günlük. Hamilesin yoksa ye bişi olmaz derdim :/
değilim ama kısmet inşallah hayırlısıylahehehe espriyi de çaktın
İzmirdeysen buyur gel yaprak sarma lahana sarma ve biber dolması harika yaparım tarifini isterler hep :)) buyur gel beklerim vallakoskoca şehirde bir salamura yaprak bulamadım.
canım deli divane yaprak sarma istiyor.
tavana bakarak düşünüyorum. o derece..
online sitelerden satanlar var tokat yaprağı vs diye..
alan kullanan deneyen var mı kızlar çok istiyo canım.
pazardan aldığım hem karttı hem yırtıj ortalarda kalan yapraklar. migrostan vakumlu aldım zıkkım ediyorum paramı 5₺ verdim altı üstü ama o kadar yırtık o kadar perişandı ki yamayla bile sarılmazdı.
acil önerilerinizi bekliyorum tavanda sarma görmekten sıkıldım bendeki de can.
bide doğulu varsa aramızda, şöyle pişerken evden dışarıya kokusu çıkan sarımsaklı, ekşi, salçalı bi sarma tarifi yazabilir mi şu bekar haliyle aşeren temsili hamileye
Onların kullandığı salçadan kaynaklanıyo tat farkı.. bende antepli bi arkaşımın annesinden yemiştim ve bayılmıştım tadına.. bi de bol baharat kullanıyolar..dışarıda yaptırmak istemiyorum. sadece yaprak bulmak niyetim. kendim güzel yaparım. doğuluların yaptığı gibi de yapıyprum ama bi tık daha baskın oluyo onların tadı. eksik ne var diye anlamaya çalışıyorum
Bim e baktınızmı küçuk bidonlarda vardı bir ara bayada lezzetliydikoskoca şehirde bir salamura yaprak bulamadım.
pazardan aldığım hem karttı hem yırtıj ortalarda kalan yapraklar. migrostan vakumlu aldım zıkkım ediyorum paramı 5₺ verdim altı üstü ama o kadar yırtık o kadar perişandı ki yamayla bile sarılmazdı.
bide doğulu varsa aramızda, şöyle pişerken evden dışarıya kokusu çıkan sarımsaklı, ekşi, salçalı bi sarma tarifi yazabilir mi şu bekar haliyle aşeren temsili hamileye
Bu arada o dolma nın tadı salçadan geçiyor. Geçen lerde bize de geldi. İçinde cemen va vs birsürü şey var. Yemeklere koyuyorlar. İlginç olan pastırmadaki cemen gibi kalıcı değil kokusu.koskoca şehirde bir salamura yaprak bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?