Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
oh oh cesaret verdiğime sevndm=) eğer resim ekleyebilseydm resim eklicektim ama bilmiyorum malesef..

Cevap yazma panelinde üste ataç işareti var gülen yüzün yanında ordan resim eklenebiliyo bilgisayardan.(gözat butonuna tıklayınca)bi dener misin?Cesaret verdin sarımsağı sürdüm, bide resim ekle umut ver tatlımkaydirigubbakcemile3
saç çıkmayınca sürmek gelmiyo içimden ara verdim, sarımsağa küstüm:umursamaz:

1. resim sanrm 2009 mayıs falan olmalı.
2. resimi bugün çektim. ve sarımsağı adam akıllı 3 aydr kullanıyorum.

Eklentiler

• $DSC03821.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 172
  • $adsız.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 191
1. resim sanrm 2009 mayıs falan olmalı.
2. resimi bugün çektim. ve sarımsağı adam akıllı 3 aydr kullanıyorum.

Canım teşekkür ederim kırmadığın için ve fotoğraflar için.Evet şu an yeni çıkan, cansız bi çok saç var belli, fotoğraf olmasa gerçeğinden daha da belli olur eminim.iyi sabretmişsin 3 ay maşallah.

bende niyet ettim bakalım hatta minik bi kavonoza rendeledim sarımsakları üstünüde doldurdum beklemeye aldım.yarın sabah yapalım bakalım vaziyet neyi gösterecek. bi kere yine böyle sarımsaklı bi tarif yapmıştım eşim burnumun direğini sızlattın dedi. bi daha da o oldu.:a015:

valla dayandım zaten katlardaki boy farkınada bakarsak nasıl çabuk uzadığınıda görüyoruz of yaa bi kere daha hayran kaldım sarımdağa

kızlar şu an kafamda bu karışım var. kavonozun kapağını açtığımda eyvah dedim. bu sarımsak kokusu şişedeki gibi kafamdada kokarsa işim yaşş lülülülülülü

Son düzenleme:
elsamcım fotonda nekadar farketmiş maşallah.bende hemen başladım bugun:)) belirgin bi açıklık yok bende ama çok seyrek gürleşsin istiyorum bide inşallah kokmaz okulda rezil olmayalım

Kızlar bi sorum var. 2. kez sarımsak sürdükten sonra saçlarım iyice kepeklendi, böyle bişi yaşayan var mı??

kızlar ben daha denemedim bu gün denicem. amacım uzatmak şööle belime değsin istiyorum saçlarım zemuszemus saçınızı yıkadıktan sonra isterseniz aktarlarda satılan esanslardan sürün saçınıza. eminim kokusunu baya alır. bende çilek var. siz isterseniz lavanta, vanilya, menekşe vb alabilirsiniz umarım istediğiniz sağlıklı saçlara kavuşursunuz yerimseniben

Bende kullandım sarımsak yağını bilem kullandım. Yağında koku yok. Ama direk sarımsak vurursam kokusu iğrenç. Sarımsak kokusunun saçda fazla kalmaması için defne yapraklarını kazanda dem yapın ılık olduğu zaman saçınızı yıkadıkdan sonra birde defne suyu ile yıkayın. Bu kokuyu tam olmasada alıyor. Kendim kullanmışdım. Ama zeytin yağı maske kullandım çıkan saçlar hep beyaz hep beyaz. Zaten zeytin yağı kullandıkda saçlar beyaz çıkıyor diye duymuşdum. Hint yağınıda yumurta sarısı ile maske yapdıkda saç kökleri güçleniyor. bu maskeyide hep yaparım. Kolay gelsin kızlar hem size hem bana zemuszemus

ilk başladığımda yarm saat bekletiodm şmdi hiç umurumda değil 5-6 saat bile bekliorm:) arkadaşlar bana hiç kokusu dokunmadı. birde şampuanıma badem yağı ve çam terebentn yağı döktm biraz. saç kremikullanmama gerekde kaldı. şmdide sarımsaklı sampuana başlıorum aldm yeni. gerçi baya çoğaldı saçlarm ama olsn biraz daha lazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…