E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
eğer şoyle bir insan olursan, şunları şunları yaparsan yani benim istediğim kız modeline uygun davranırsan seni daha çok severim diyen bir erkekten fayda gelir mi? gerçekten seviyor mudur
eğer şoyle bir insan olursan, şunları şunları yaparsan yani benim istediğim kız modeline uygun davranırsan seni daha çok severim diyen bir erkekten fayda gelir mi? gerçekten seviyor mudur
gerçekten çok seviyor olabilir..hemen fevri davranmamak gerekir....
ifadeyi yanlış kullanıyor olabilir...
mesela babam beni çok sever aşıktır...bana hep derdi, kızım belin açılmazsa seni daha çok severim diyeopuyorumnanaktan
ama istediğim kız modeline uygun olursan ifadesi gerçekten enteresanCADIARZU
Sevdiğiniz kişinin bazı huyları ve davranışları sizi rahatsız ediyorsa bunu dile getirmek kadar normal birşey yok. Başkalarını rahatsız edecek davranışlar sergilemek ardından bu benim kişiliğim, değiştiremem demek oldukça mantıksız, kişilik sabit birşey değildir, heran şekillenebilen birşeydir. Bundan 5 yıl önceki düşüncelerinizle duygularınızla şuankiler aynı mı? Her zaman beklentiler ve istekler ve düşünceler değişiyor, bazen kendiliğinden bazen birşeylerin yanlışlığını fark etmemizle, veya bu yanlışlıkların farkettirilmesiyle bilerek.
Konuya farklı bir yerden yaklaşmışsınız; bu anlamda elbetteki sorun yok.
Olağan doğal şeyler bunlar...
Ama bahsi geçen yeni bir "kalıp" oluşturmak. Başkalarını rahatsız eden davranışları değiştirmek ya da değiştirmemek değil.
Kişi kafasında bir model oluşturmuş; ve karşı taraftan o modele bürünmesini talep ediyor.
Hani vardır ya;
- Ben ne istersem onu yapsın
- Ben nereye istersem oraya gitsin
- Ben kiminle istersem onunla görüşsün
- Ben ne istersem onu giyinsin
- Ben ne istersem onu konuşsun, hatta istemediğimde sussun.
- Benim her istediğime evet desin ama bana müdahale etmesin
- Sözümden dışarı çıkmasın
- Evde otursun, gezmesin, yemesin, içmesin vs.
- Ben ne düşünüyorsam aynı şeyi düşünsün
- Bana karşı çıkmasın vs. ( uzar gider )
Yani kişi kendine özel programlanmış bir robop talep ediyor.
Bu taraftan baktığınızda da aynı şeyleri düşünür müsünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?