olurmu canım öyle şey imkan varsa sipariş versin bitane elde edebiliyosa söylesin bizde verelim siparişişakkıdıbirini ancak o olduğu için seversiniz hatta öyle olurki sevdinmi tam tersine bazı pürüzleri görmezsiniz bile karşı tarafta sizi aynı şekilde sevmeli sizi yönetmemeli heee çok hoşlanmadığı rahatsız olduğu bi durum olur dile getirir baktıki fikirler uyuşmuyo elveda denilir zorla güzellik olmaz canımzemuszemus
belki hatalarını sende gördügü yanlısları düzeltmeye calısıyodur olamaz mı ?
su da var seni oldugun gibi kabul edip sevmeli öyle begenmiş cünkü ama ufak tefek bişileride degiştiriyosa cok sorun sayılmaz
Ben sana söyleyeyim, gercekten sevmiyordur canim.
Fiziksel olarak hoslanmistir, kisilik yapini degistirmeye calisiyordur.
Seven erkek degistirmeye calismaz, oldugu gibi sever. Buda asktir zaten.
Tabiki iliskilerde karsi tarafta begenmedigimiz huylar olabilir, keske söyle yapsan dedigimiz zamanlar olabilir.
Ama bu arkadas kimse resmen liste tutmus, basligida "Istedigim kiz modeli" yapmis.
hayır bence o kişi hayatta daha olgunluğa erişememiş.çünkü kişileri birbirinden farklı kılan kişisel farklılıklar yani karakterimizdir.ve her insanı diğerlerinden ayıran farklı kılan özellikleri vardır.kişilik zaten 6 yaşa kadar çoktan belirmiştir.hatta freud kişiliğimizin 3 yaşına kadar şekillendiğini söyler.seni değiştirmeye kalkmasına izin verme çünkü o sen olmayacaksın doğal olarak sevdiği insan da sen olmayacaksın.onun şekillendirdiği bir insan olacak.sevgi karşındakinin seni sen olarak sevmeyi başarabildiği kadar özel ve güzeldir.o kafasındaki kalıba uyanı arasın bulsun.sakın böyle bişey yapma.taviz tavizi doğuracaktır.sen yaptıkçalisteye yenileri eklenecek ve sen sen olmaktan çıkacak mutsuz olacaksın.
eğer şoyle bir insan olursan, şunları şunları yaparsan yani benim istediğim kız modeline uygun davranırsan seni daha çok severim diyen bir erkekten fayda gelir mi? gerçekten seviyor mudur
bence bu erkekden ne fayda gelir ne de sevgi...
başda seni değiştirmek isteyen biri seni sen olduğun için değil de kafasındaki modele
uydurmaya çalışan biri...bu çok saçma sanki kendine robot bi sevgili dizayn ediyor...:umursamaz: ama malesef böyle kişilerden hayatta oldukça mevcut tamam ilişkilerde herkes kendine uygun birini ister ama nasıl ailemizdeki kişileri annemizi,
babamızı kardeşlerimzi olduğukları gibi kabul ediyor seviyorsak eşimizi de o şekilde
düşünmeliyiz zaten seçme hakkımız da var hiç uymazsa ilişki başlamaz ama sevgi varsa bazı şeyleri değiştirmek çok garip...bazı şeylerden kastım da kıyafettir,dış görünüşdür gibi görsel şeyler ve kişinin benliği özü... o şekilde olcaksa hiç olmasın hiç sevmesin beni daha iyi...:umursamaz:gamyoncuiremsu
valla ilk önce karşındaki kişiyi oldugu gibi seviyorsun sonra değiştirmeye çalışıyorsun..bende ilk başlarda sevgilimi oldugu giibi kabul ediodum sonra kimi hareketleri batmaya başladı bana değiştirmek için kaç kes uyardım ama sonuç düzeltmek yerine aramızın gerilmesine neden oldu..seni aşırı rahatsız etmedigi sürece bence değiştirmemek lasım karşındaki insanı..