Şaşı çocuk bana çıkma teklifi etti

tamam yarın ilk işim çocuğun ayaklarına kapanmak olacak

Herkes engelli adayıdır. Uykunuzdayken bile beyne giden bir pıhtı sizi felç edebilir.
Ki şaşılık goz kaslarının uzun ya da kısa olması kadar basit bir fizyolojik olay.
Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.

Amin inşallah cümlemize.

Asıl sen cok komiksin ne sandin acaba burada herkesin aaa cok iyi yapmissin diyerekten seni alkislayacagini falan mi belki gozu sasi biriyle olmayacaksin ama hem gonlu hem akli sasi biri karsina cikinca ne olacaksin onu merak ediyorum. Bu arada sende gidip beynine bi check up yaptir oradada kayma var anlasilan budala

Senı hic dınlene dınlene dovmemisler.
Bi doveylermis kendıne gelirmissin!

hangi dünyada yaşıyorsunuz bilmem ama yakışıklılar etrafımda cirit atarken böyleleriyle uğraşmam. olayı duygusala vurduysanız gidin sorun, niye hiç biri bunu istememiş? ben pisliksem onu istemeyen diğerleride pislik. çocuk zaten esraya umudu olmadığını söylemiş. tipi olmayıpta birinin gazıyla haddi olmayan birinin karşısına çıkana acırım sadece.

Sen nesin ilah mi ? Yada kutsal bi varlık misin haddi olamamak ne demek ya ne ucuz bir dusuncen var senin ya Atatürk sizin gibi gençlere emanet ediyor bu ülkeyi görse acır halinize ... sen okuma git haddin olan biriyle evlende hadsiz hadsiz yaşayın hiç ar damarın yok hiç ...

Sen kendini ne sanıyosun ya? Yarın ağzının burnunun yamulmayacağını nerden biliyosun? İnsan insanı beğenebilir pardon da sendeki ne cürret de buna had diyosun? Emin ol senin olmayan karakterin tipten daha önemli bu hayatta. Dünya güzeli olsan göze üç gün hitap edersin böyle boş kafayla. Düzgün bir dille red edersin olur biter kimsenin dış görünüşüne o yamuk ağzını yayarak gülemezsin, dalga geçemezsin, senin o kalkan taraflarını bi güzel indirirler çocuk.

İnsan reddettiği birisinin dış görünüşünü alaya alarak neden buraya yazar merak ediyorum açıklar mısınız?
Benim gözlerim şaşı değil ama şehla bu yüzden evden çıkmamalıyım sanırım. Sonra Allah korusun haddim olmayan birisine bir şey derim

Ayagina falan kapanmayin onemli olan kusurlariyla sevebilmek zaten sizin o olgunluga gelebileceginize inanmak guc ama yasiniz kucuk hepimiz bu zamanlardan gectik ilerde olgunlasirsaniz ki insallah olur o zaman anlarsiniz
Bence yaşının küçük olması önemli değil, beyin yaşı küçük ki çocuklar bile böyle şeyler düşünmüyorlar. Ben bu kendini bisey sanan varlıktan daha küçüğüm ama aklım onun iki katı olgunluk ve vicdanda çok şükür. Lütfen yaş demeyin bahane değil, üzülüyorum.

Heh sende dünyalar güzelisin ..

Kimsenin dış görünüşüyle dalga geçemezsiniz .
Allah başınıza verirseno zaman görürsünüz her zaman korkmusumdur birini kınamaya illa senden çıkcak diye bişeyde yok çoluğundan çocugundan bile çıkar .

Herkes ayni olgunlukta olmayabilir ya da her verileni alamayabilir yaptigi yanlis insanlarin kusurlariyla dalga gecmek ama ona kirici sozler soyleyerek onu kazanmis olmayiz ayni onun durumuna duseriz ben kimseyi yargilamak istemedigim icin biraz daha yapici olmak gorusundeyim
Seni de ayrica tebrik ederim ve seni yetistiren aileni de cunku egitim ailede baslar

Sizin gibi birini sevgilim diye tanitmak daha utandirici birsey olsa gerek umarim fake konudur diycem de boyle dusunen cok insan var birini begenmemek var birde boyle fiziksel goruntusuyle dalga gecmek yazik

Haddi ağzına alan sana acıyorum bende. Yakışıklılar etrafında cirit atıyor demek dünya güzeli seni , eminim öyledir haha. İçinin pisliğini napıcaz anlatsana biraz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…