- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 30
- Konu Sahibi karadenizpapatyasi
-
ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?
ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?
Bence o kişi sizi tanımadığı için gelmiş siz kabul etseydiniz zaten terk edilirdiniz tahammül edilebilir desteklenebilir bir yanınız yok . Allah size de sizin gibisini denk getirsin inşallahben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
Sen harika bir kadınsın, Rabbim gönlüne göre versin.Ben her gün koluma takıyorum, gururla bu benim evladım diye tanıtıyorum, evet kızımın gözleri kayıyor, yani sizin güldüğünüz şaşılardan, sizin yaşınızda üstelik ve inanın bebekliğinden beri taktığı gözlükleri nedeniyle dört göz, şaşı, aaaa gözlerin nasıl öyle sözlerini olgunlukla karşılayıp gözlerinden utanmamayı öğrendi, umarım bir gün siz de insanların sağlık sorunlarıyla dalga geçmemeyi öğrenirsiniz.
Bugün komik geliyor olabilir, sizin tabirinizle belki Esra'ya belki Arzu'ya yamarsınız gözleri şaşı diye ama sizin kafanızı çarpıp şaşı olmayacağınızın, Allah saklasın bir kazayla kolunuzu bacağınızı kaybetmeyeceğinizin bir garantisi var mı?
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallahSen harika bir kadınsın, Rabbim gönlüne göre versin.Çocuğunu sevdiğin için değil elbet, bu kendini bilmeze verdiğin ders için. Gerçekten tebrik ediyorum...
Tabi anlayana.
Daha da bir şey demiyorum... Sevgiler.
Tüylerim diken diken, söz yok...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallaharkadaşımız çok genç, hayatın insanlara ne getireceğini hala bilmiyor, göz sorunları yaşayan ve yazısından incinen herkesten onun adına özür dilerim, bir gün olgunlaştığında insanları görüntüsüne değil yüreğine göre değerlendirmeyi öğrenecektir.
Bu sebeple kimse ona beddua etmesin, kötü şeyler söylemesin, yavrum gibi gözleri kayan herkesi de o güzel gözlerinden öperim, hayat onlara hep güzelliklerini göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?