- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi karadenizpapatyasi
-
benesrayada zaten söylemiş, hiç sevgilim olmadı diye. ben ne lisede nede üniversitede böyle bir birliktelik(şaşı bir çocuğun bi kızla çıktığını) görmedim. siz çevrenizde gördünüz mü, fake dediğiniz için sordumda?
bu düşüncenizden sonra İlerde evleneceğiniz insanı düşünemiyorum malesef evet ben dediğiniz gibi ilişkisi olan hatta evli olan insanlar tanıyorum insanları sağlık sorunlarıyla etiketleyecek kadar basit oluşunuza üzüldümben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?
Haddi ağzına alan sana acıyorum bende. Yakışıklılar etrafında cirit atıyor demek dünya güzeli seni , eminim öyledir haha. İçinin pisliğini napıcaz anlatsana biraz ...
Bir söz vardı hani, dışını avon halleder de içini kapatacak makyaj henüz icat edilmedi diye
Amaan boşveriniz ablacığım, ciddiye almayınız halay ürününü
Sinirlerinizi kıpırdattığınıza değmez.
O iki tur döner, bakar kimse demiyor caney caney caney
Ve kimse çıkmıyor meydaney
Iyi günün dostu
Zor günde haney
Kötü günde haney
Dırırı dırırı dırırı dırırı
Ay çok güldüm sabah Allah ta seni gülürsün .
Çılgınn :)Bir söz vardı hani, dışını avon halleder de içini kapatacak makyaj henüz icat edilmedi diye
Amaan boşveriniz ablacığım, ciddiye almayınız halay ürününü
Sinirlerinizi kıpırdattığınıza değmez.
O iki tur döner, bakar kimse demiyor caney caney caney
Ve kimse çıkmıyor meydaney
Iyi günün dostu
Zor günde haney
Kötü günde haney
Dırırı dırırı dırırı dırırı
peki şaşı olan bir çocuk neden etrafında bir sürü kız olan birine çıkma teklifi etme cesaretini gösterir? hemde istemiyeceğimi bile bile. mevzu çocuğun şaşı olması değil. mevzu kendine denk olmayan birinin karşısına çıkması. kimsenin kendisini istemiyeceğini bile bile böyle bişeye girişiyor. komik olan ondaki cesaret.Hoşlanmamış veya beğenmemiş olabilirsin ama insanların fiziksel özelliklerinden dolayı veya sağlık problemleri yüzünden alay edip dışlamak sence ne kadar doğru? Üniversite öğrencisine yakışmayacak bakış açısı... Umarım başınıza gelmez ve çocuğunuzda karşılaşmazsınız.
peki şaşı olan bir çocuk neden etrafında bir sürü kız olan birine çıkma teklifi etme cesaretini gösterir? hemde istemiyeceğimi bile bile. mevzu çocuğun şaşı olması değil. mevzu kendine denk olmayan birinin karşısına çıkması. kimsenin kendisini istemiyeceğini bile bile böyle bişeye girişiyor. komik olan ondaki cesaret.
peki şaşı olan bir çocuk neden etrafında bir sürü kız olan birine çıkma teklifi etme cesaretini gösterir? hemde istemiyeceğimi bile bile. mevzu çocuğun şaşı olması değil. mevzu kendine denk olmayan birinin karşısına çıkması. kimsenin kendisini istemiyeceğini bile bile böyle bişeye girişiyor. komik olan ondaki cesaret.
Sen nasıl bir yaratıksın beee!!! Allah seni öyle bir şekilde imtihan edecek ki....peki şaşı olan bir çocuk neden etrafında bir sürü kız olan birine çıkma teklifi etme cesaretini gösterir? hemde istemiyeceğimi bile bile. mevzu çocuğun şaşı olması değil. mevzu kendine denk olmayan birinin karşısına çıkması. kimsenin kendisini istemiyeceğini bile bile böyle bişeye girişiyor. komik olan ondaki cesaret.
Biz genelde şaşı (!) insanların toplumdan sizin kivi beyni şaşı olanlar tarafından dışlandığını gördük. Allah ım bu ergenler iyice çekilmez oldu. Sizin gibileri bir adaya koyup oradaki maymunlarla böceklerle muhattap etmek lazım ama onlar sizden daha kusursuz. Siz onlara bile denk değilsiniz. Üzgünümesrayada zaten söylemiş, hiç sevgilim olmadı diye. ben ne lisede nede üniversitede böyle bir birliktelik(şaşı bir çocuğun bi kızla çıktığını) görmedim. siz çevrenizde gördünüz mü, fake dediğiniz için sordumda?
allah baska dert vermesin kimsenin kaldiramayacagi yuku hastaligi kusuru vermesin. ama en onemli allah hepimize akil fikir versin diyorm sizde katiliyorumAllah hepimizin gönlüne göre versin inşaallaharkadaşımız çok genç, hayatın insanlara ne getireceğini hala bilmiyor, göz sorunları yaşayan ve yazısından incinen herkesten onun adına özür dilerim, bir gün olgunlaştığında insanları görüntüsüne değil yüreğine göre değerlendirmeyi öğrenecektir.
Bu sebeple kimse ona beddua etmesin, kötü şeyler söylemesin, yavrum gibi gözleri kayan herkesi de o güzel gözlerinden öperim, hayat onlara hep güzelliklerini göstersin
Amin, Allah hiç kimseyi dermansız dertlere düşürmesin, akıl, vicdan ve merhametten yoksun bırakmasın.allah baska dert vermesin kimsenin kaldiramayacagi yuku hastaligi kusuru vermesin. ama en onemli allah hepimize akil fikir versin diyorm sizde katiliyorum
amin mune hanim bu dua hepimize gelsinAmin, Allah hiç kimseyi dermansız dertlere düşürmesin, akıl, vicdan ve merhametten yoksun bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?