Şaşı çocuk bana çıkma teklifi etti

ben
bu düşüncenizden sonra İlerde evleneceğiniz insanı düşünemiyorum malesef evet ben dediğiniz gibi ilişkisi olan hatta evli olan insanlar tanıyorum insanları sağlık sorunlarıyla etiketleyecek kadar basit oluşunuza üzüldüm

(konu gerçek olamaz, üye hayal ürünü. Hatta halay ürünü bu üye
Neyse konu gerçekmiş gibi yazdım çünkü nefretim yerlere göklere sığmadı.)

Iyi yapmışsın.
Çocuğun yanında seni görseler.. Yazık yani..
Elin oğluna bu kötülüğü yapmaya gerek yok.

Ya bu arada hangi şehirdesin? Konum at da oralara uğramayayım.
Ayağımız seninle aynı taşa değse, klasımız sarsılır. Böyle bir kalitesizsin.

Haddi ağzına alan sana acıyorum bende. Yakışıklılar etrafında cirit atıyor demek dünya güzeli seni , eminim öyledir haha. İçinin pisliğini napıcaz anlatsana biraz ...

Bir söz vardı hani, dışını avon halleder de içini kapatacak makyaj henüz icat edilmedi diye
Amaan boşveriniz ablacığım, ciddiye almayınız halay ürününü
Sinirlerinizi kıpırdattığınıza değmez.
O iki tur döner, bakar kimse demiyor caney caney caney
Ve kimse çıkmıyor meydaney
Iyi günün dostu
Zor günde haney
Kötü günde haney
Dırırı dırırı dırırı dırırı

Çılgınn :)

Senin gibiler yüzünden nefret ediyorum insanlardan
Senin yarın ne olacağını bilmeden
Burnun havada belli
Nemrudu bilir misin bilmiyorum ama bir sinek yüzünden öldü

Dilerim insanlarla alay etmeden önce kendini onun yerine koyarsın
Ama ne desek boş
Şimdi ki nesil de akıl fikir yok

Hoşlanmamış veya beğenmemiş olabilirsin ama insanların fiziksel özelliklerinden dolayı veya sağlık problemleri yüzünden alay edip dışlamak sence ne kadar doğru? Üniversite öğrencisine yakışmayacak bakış açısı... Umarım başınıza gelmez ve çocuğunuzda karşılaşmazsınız.

peki şaşı olan bir çocuk neden etrafında bir sürü kız olan birine çıkma teklifi etme cesaretini gösterir? hemde istemiyeceğimi bile bile. mevzu çocuğun şaşı olması değil. mevzu kendine denk olmayan birinin karşısına çıkması. kimsenin kendisini istemiyeceğini bile bile böyle bişeye girişiyor. komik olan ondaki cesaret.

bu ne özgüven öyle?? yarın bir gün başına bir iş gelmeyeceğini garanti ediyor musun? kabul etmezsen yine etmezsin ama dalga geçmek nedir? insanların gururuyla oynamak nedir??

bence sizin düşünceniz komik! çok sağlıklı bir tanıdığım var kendisi öğretmen ve gayet güzel bir kadın! yürüme engelli biriyle sevgili oldu üstüne evlendi ve çocuğu var! sen sağlıklı biriyle evlensen yarın bir gün trafik kazası geçirse yürüyemese boşarsın da

Senin egonu yesinler evlat,terlikle dövülesin var yeminle.

Sen nasıl bir yaratıksın beee!!! Allah seni öyle bir şekilde imtihan edecek ki....

Biz genelde şaşı (!) insanların toplumdan sizin kivi beyni şaşı olanlar tarafından dışlandığını gördük. Allah ım bu ergenler iyice çekilmez oldu. Sizin gibileri bir adaya koyup oradaki maymunlarla böceklerle muhattap etmek lazım ama onlar sizden daha kusursuz. Siz onlara bile denk değilsiniz. Üzgünüm

Tek gözlü bir arkadaşım dünya güzeli bir kızla evlendi ve çok mutlular. İnsanlar güzel bakmayı bilecek biraz. Kalp önemli dış görünüşün her zaman çaresi var!!!

allah baska dert vermesin kimsenin kaldiramayacagi yuku hastaligi kusuru vermesin. ama en onemli allah hepimize akil fikir versin diyorm sizde katiliyorum

allah baska dert vermesin kimsenin kaldiramayacagi yuku hastaligi kusuru vermesin. ama en onemli allah hepimize akil fikir versin diyorm sizde katiliyorum
Amin, Allah hiç kimseyi dermansız dertlere düşürmesin, akıl, vicdan ve merhametten yoksun bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…