Şaşırdım ama salaklığıma doymuyorum

evet ciçekleri bana verdi al eksinler diye ama neden ağladı bilmiyorum ebnde üzüldüm işte dediğim gibi salaklık bende neden arıyorum ki o beni ağlatırken aradı mı ama salak insan olunca işte :mymeka:

sen o çiçekleri aldınmı yoksa o ağlayınca bıraktınmı. aldıysan ne yaptın...

ben olsam telefonu kapamazdım ne demek istiyosun diye sorardım ya da hadi o şaşkınlıkla kapadın eşin de mi tel. etmedi anne neyin var bak arkadaşşş çok üzüldü diye?

Çiçekleri sevmediğini bile bile neden sana öyle dedi peki.Başka birşeye üzülmüş,senden
almış olmalı hıncını.......................................

sen söylediğin gibi o tarz bir insan değilsin canım...
sen davranman gerektiği şekilde davranmışsın,
kayınvaliden belli ki başka birşeye sinirlenmiş,
ama ne olursa olsun seninle o şekilde konuşmasına müsaade etme.
varsa bir derdi açıkça söylesin..
bence hiç kafana takıp üzülmene değmez,bundan sonra sen arama bakalım,
o seni arayacak mı,ola ki ararsa,kırgınlığını dile getir mutlaka,bilsinler....
sevgiler...

bence senin ben ciceklere bakarım anne demeni bekledi.aklıma okurken bu geldi hemen.bosver üzülme.

evet benimde aklıma yattı bu canım,heralde anne vermem biyere ben bakarım demenimi bekledi acaba Allah allah ne enteresan insanlar:1shok::1shok:öle saçmaki hiçbişi anlamadımm kayınvalideler aştılar kendilerini artık yaaa hem siniri başka bişeye bozuk bile olsa sana böle sözler sarfetmeye hakkı yok

peki sen böyle bi ceap alıp telefonu birden kapatınca eşin sana demedimi neden kapattın hemen ne oldu diye yada anlamadımı senin surat ifadenden yada ses tonunda bişeyy olduğunu
hadi onu da geçtim
sen eşine bişey söylemedinmi annen bana böyle dedi benim bi hatam falanmı oldu
sen bilirsin belki sana söylemiştir die
benim başıma böyle bişey gelse söylerdim ben eşime mesela
tabi sizin durumunuza bişey diyemem farklı olabilir

sen o çiçekleri aldınmı yoksa o ağlayınca bıraktınmı. aldıysan ne yaptın...

aldım o çiçekleri cok seviyor ayrılıyor diye üzüldü zannettim bişey demedim giderkende öptum görüşürüz anne dedim yani benim ona söylediğim sinirlendirecek hiçbir şey yokki o istinadan söyledin bunu

Tamamda büyütülecek şey değilki bu,insanların ne dertleri var?Kayınvalideniz abartmış sanırım........

ben zaten onu cok sık aramıyorum o beni hiç aramaz varsa yoksa oğlu o yüzden benim kırmuş üzmüş bi önemi yokki ben onun gözünde sadece insan müsfetteiyim acı ama öyle yani

ben zaten onu cok sık aramıyorum o beni hiç aramaz varsa yoksa oğlu o yüzden benim kırmuş üzmüş bi önemi yokki ben onun gözünde sadece insan müsfetteiyim acı ama öyle yani

üüff çok üzüldüm gülüm.......

olsun sen arama o zaman ne demek varsa yoksa oğlu yaaa hayret bişiii
seni kırmaktan bu kadar çekinmeyen bi kadın için sen neden bu kadar takıyorsun boşver
o seni ne yerine koyuyorsa sen de onu o yere koy canım gitsin.....

belki de yaşlı kadın aklı gelip gidiyordur bak .. öle de olabilir.....

iki türlü de çiçeğim hiç takma kafanı .. canını sıkmaya değmezz boşverr

bişey daha anlatayım şimdi o c.tesi oldu ben evime taşınalı tam 5 ay oldu benim k.validem bize ev hediyesini bırakın birşeye ihtiyacınız var mı diye sormadı bana sormasada olur oğluna bile neyse hadi dedim ama görümcem evlendi yağdırdı damadına eşimle evlendğimizide k.validem eşime ceyiz olarak yatak örtüsü almış ben onu kulanmadığım yorganları falan eşye koyma depomuz orya koydum taşınırken de ordakilerini almadım geçen gün ne diyo biliyomusunuz burdaki yatak örtüsünü alında benden size ev hediyesi olsun onu geçtim geçen gün büyül yengemle crsıya gitmişler kendine cok güzel bi manzara tablosu almış eşime diyoki bak ne aldım ama size alıcaktım param yetişmedi bir daki gittiğimde alırım istermisin oğlum ve oğlunun yanında bende varım yok anne istemem saol dedi eşimde ben bunlerı duyduğum için mi tekrar işittim o lafları

Son düzenleme:
allah allah ..çıldırmıs mı o kadın..pekı canım aranız bu kadar acıkmı sana bu lafları soyleyecek kadar..pekı daha onceden hıc kavga ettınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…